snygg design, tack sandra!

ny bloggdesign av min vän Sandra, tack så mycket! måste ju ha en pojkig design. livet rullar på bra i Vässan, träffat vänner och familj och har det bra. även om jag känner lite smått panik över att jag måste hem och fixa och trixa med saker och ting. men jag försöker koppla av och andas så gott jag kan men det är svårt. gillar inte västerås, vill inte bo här. vet inte varför men när jag är här själv så får jag såna trisstess känslor. så illa är det inte när jag är hemma själv i Göteborg. där trivs jag bättre, kanske för att jag är i mitt egna hem jag vet inte.. konstigt det där. william mår också bra, han var super glad idag när hans moster Eloise var här och busade med honom. vilka smile han kan bjuda på, även härliga skratt. han älskar när man pruttar på hans mage. nu ska jag lägga mig bredvid honom och sussa. imorgon kommer min kära mor hem! ska hem även umgås med pappa och farmor och dom, mysigt! även hinna med att vara barnvakt till min söta syster dotter Isabella. undra hur det kommer gå, hon är ju överallt den lilla skitungen. men jag klarar det ;-) mormor träff får det bli på torsdag :-) godnatt


Kommentarer
Postat av: -Malin & Ella

Oj va fiiiint :)

Skönt att höra du har de bra.



Massa kramar från oss!

2010-12-08 @ 07:49:26
URL: http://malinochella.blogg.se/
Postat av: Sarah & Thea

Mysig design :) Passar dig och Willi bra!

KRAM

2010-12-08 @ 10:13:29
URL: http://sarahkathrine.blogg.se/
Postat av: Camilla

Dessvärre fungerar inte designen i google chrom, men den var fin när jag tittade i explorer! Har tänkt ta tag i det någon dag, hitta någon som kan fixa en egen design. Är inte så smart på sånt där själv :O)



Skönt att du har det bra. Är det något du behöver hjälp med här hemma sen säg bara till så ska vi se vad vi kan göra :O)



Kram

2010-12-08 @ 13:36:43
URL: http://miniwe.webblogg.se/
Postat av: Camilla

Och helt plötsligt fungerar den även i chrome :O)

2010-12-08 @ 13:37:47
URL: http://miniwe.webblogg.se/
Postat av: Malin, Mamma till Zelina ♥:*¨¨*:

fin design :)

2010-12-08 @ 13:40:40
URL: http://mammaflikkan.blogg.se/
Postat av: ♥ Tjugo och gravid ♥

Fin design (den funkar i google chrome för mig)!



Skönt att få lite egentid med gamla vänner och familj, försök att tänka på annat än det som väntar hemma, ta en dag i taget. :)

2010-12-08 @ 19:23:28
URL: http://pluttenimagen.blogg.se/
Postat av: Sandra

vilken mysig och enkel design :)

2010-12-09 @ 17:26:05
URL: http://pysslaarlivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0