FANCY

Idag är jag på dåligt humör. Hatar att vara sjuk och stör mig på miljontals grejer. Har jag kanske vaknat på fel sida? Borde lägga mig igen, men jag har sovit i typ 14 timmar så det blir lite svårt att somna om. Just ja, satt och tittade på lägenheter igår och såg hur billigt det är att köpa i Västerås. Suck, om vi ändå hade jobb där och allt sånt så hade vi kunnat flytta. Men nu kan vi inte flytta ifrån jobb och boende när vi väntar på våran lilla bebis. Kan ju inte riskera att min lilla familj blir fattig och hamnar på gatan ^^ Men om något år kanske det blir en flytt, vem vet. Inte vi och inte ni. Vi trivs jätte bra här i Göteborg, men vi har mer släkt och vänner i Västerås och Stockholm. Äh, nu ska jag äta lite frukt och snora vidare, later!

Kommentarer
Postat av: Alexandra -gravid vecka 35

Japp. Vi ska få en liten flicka runt den 24 april. =)

Häftigt o häftigt :P Det är ganska jobbigt när de måste åka iväg såhär. Men det går. Man älskar ju gubben :) Du kan lyssna på deras gamla album på spotify, deras nya har inte kommit upp där än (spotify är sega). De heter Dollface och albumet heter Mars attacks. Det nya, Silent rebellion, finns det smakprov på deras hemsida (+ deras myspace o facebooksida osv) som jag länkade till i senaste inlägget :)

Kram på dig

2010-03-18 @ 10:35:11
URL: http://triquetra.blogg.se/
Postat av: jojjs

ni kan ju inte flytta till vässan ;o kom till stockholm!! <3

2010-03-18 @ 11:08:01
URL: http://jojjjs.blogg.se/
Postat av: Jenna

Oj hade du gått så långt, vilken söt liten mage du har då ! :)

Jag är i veckan 18, byter till 19 på måndag. Ja, vi var ju på ultraljud för 3 veckor sen och har iallafall sett att allting såg helt perfekt ut :)

Jag verkligen hoppas att hon kan se vad det är imorn för vi vill veta bååda två!

Vet ni ?

2010-03-18 @ 14:39:23
URL: http://gumsalumsa.blogg.se/
Postat av: Fride

Nej, könet blir en överraskning ;)

Själv då ? :)

2010-03-18 @ 17:19:39
URL: http://inutimagen.blogg.se/
Postat av: Fride

åhå :)



Vi har försökt se könet två gånger men bebis har legat konstigt så det har inte gått att se tyvärr. Så nu blir det en överraskning:) känns dock som en pojke men vi får väl se. :)

2010-03-18 @ 18:23:50
URL: http://inutimagen.blogg.se/
Postat av: Jasmin

Ja, usch det är jobbigt att vara sjuk! Du har iaf en man sverige. Min man befinner sig i Thailand :(

2010-03-18 @ 18:47:19
URL: http://jasmiinii.blogg.se/
Postat av: Alexandra -gravid vecka 35

Det är jätteolika. Ibland har de bara två-tre spelningar, så då åker de ju över en hleg. Men nu är de ju borta typ över två helger. De skulle va borta idag till nästa sön, men kommer hem två dar i mitten för då var det inga spelningar. Men sen är det ju rep flera dar i veckan och nya inspelningar då o då... och ja... Det tar tid :) men det är ganska lugnt. Han måste ju ha sitt intresse oxå. Precis som jag har mina =)

2010-03-18 @ 19:05:41
URL: http://triquetra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0