WORK WORK WORK


FIX TRIX

idag har jag varit duktig och fixat lite hemma. Bland annat fixat lite i det andra sovrummet (typ ställt iordning allt skräp och hängt upp gardiner) sen har jag varit ner i källaren med alla kartonger och med sånt som vi inte vill ha. Skönt att ha det gjort! Träffade även på grannen mittemot (ulla), mysig tant. Imorgon blir det work tre dagar framåt och sen lite ledigt igen. PUSS

SÖT

idag när jag kom hem från jobbet så vart det rent och snyggt i lägenheten och det stod mat på spisen. tack min fina sambo! <3

LYCKLIG IDA

Kan inte det här året bara vara slut snart. Det har sannerligen varit ett helt otroligt bra år och jag är så nöjd med allt som har hänt. Jag tog mig ifrån Västerås, vilket jag alltid har velat göra. Jag fixade ett bra jobb(tack vare baba), jag och Nathan slutade röka, jag har fått närmre kontakt med min pappa, jag håller en bra kontakt med mina vänner och familj uppe i Vässan och nu är jag sambo med världens bästa karl i en super fin lägenheten. Sen har det ju skett mirakel också som ni ännu inte vet om men jag ska berätta om det om ett par veckor :) Men nästa år kommer bli bättre än 2009. Längtar inte ni också till 2010, det kommer bli ett kanon år!!

Jag är så lycklig bara.
Och vill bara dela med mig utav min glädje
Åh kram på er alla.


GODMORGON

jag ligger i soffan och tittar på harry potter. Nathan ligger fortfarande och sover, söt! jag är ledig idag också men imorgon är det dags. på min lediga dag ska jag ta ett bad och även färga håret, mys. Ha en bra dag!

SNYGGTx2


SNYGGT


SNABB SAMMANFATTNING



julafton var super mysig. Jag & Nathan fick en super grym dammsugare och present kort på IKEA. Jag fick en morgonrock av Nathan, asskön! Och av mig fick han ett knivset i block, drink shaker och glasunderlägg. Idag har vi varit och gjort våran största storhandling hittills. Mat för 1500 riksdaler. Nu har vi iallafall en hel del mat i frysen. Ikväll blir det blodpudding, mums! Och chip till kvällen ^^

Nu är jag hemma hos svärmor med gardinerna. Syr upp och stryker. Så imorgon ska de hängas upp. Kommer att bli så snyggt med färgerna som vi har valt. I köket blir det grönt, blått och vitt. I vardagsrummet blir det svart, lila och vitt och i sovrummet så blir det väldigt enkelt med vitt, mörkt trä och brunt.

Nu måste jag gå och hjälpa Lotta.
God fortsättning <3


massor med mat!!

GOD JUL

Skönt att ha slutat jobbet, nu är det bara jul och ledighet och det kan jag lova känns bra!! Det blir en lugn julafton med trevligt sällskap och god mat. Första natten i lägenheten gick bra, sängen är sååå skön. Ville inte gå upp imorse. Får se om jag kommer kunna blogga så mycket hädanefter, beror på när vi får igång datorn och bredbandet. Kan ju ta ett tag om jag känner min karl ^^

Nä dags för att sova lite middag.
God jul

SHIT POMMES


Köksbordet och baren


sängen och garderober

det blir bara bättre och bättre & idag har vi köpt ännu mer grejer. Skulle BARA ha handlat gardiner men sån är ju inte jag. Det slutade med att jag drog kortet på 2245 SEK. woops. Vart gardiner till alla rum, stänger, soff kuddar, tavlor, glas och bestick. Ikväll blir det första natten som vi sover där!! Så nu är nathan och handlar mat och jag ska packa ihop täckena och det.

är helt död! inte bra att både jobba och flytta. Imorgon är det iallafall julafton och sen har jag ledigt i tre dagar. Jobbar bara fem timmar imorgon på morgonen. tur det, asmycket att göra på jobbet nu :/ nu ska jag fixa, god jul på er <3


LÄGENHETEN!!





här är bilder från idag. Dagen har gått bra och vi har fått en hel del gjort. Jag har till och med klarat av att skruva ihop stolar! Vi har även fixat bredband (tele2 fick det bli) och hemförsäkring. Himla mycket att fixa när man flyttar. Imorgon ska vi fixa sängen, köksbordet och resten av baren. Och på onsdag ska vi shoppa gardiner, blommor och "måste ha i ett hem" saker. Vi invigde lägenheten med pizza och Anna Ankas jul på TV. Super mysigt. Jag och Nathan har delat upp allt väldigt bra. Vi delar på hyran, bensin och mat och sen står jag för elen och han för försäkringen och bredbandet. TOPPPEN! Men nu ska jag gå och sova, tre arbetsdagar kvar. Nattis på er.

FLYTTAR IMORGON



Idag var vi och såg på filmen Avatar. Denna typ av film brukar inte vara något för mig men denna film är bland favoriterna nu. Den var så sjukt bra!! Den var lång (nästan 3 h) men det gjorde abosolut ingenting. Det hände saker hela tiden och handlingen och allt var as ballt. Filmen får 5 av 5 ärtor, AMAZING.

Efter filmen så har jag och Nathan vart i garaget och fixat lite grejer. Bland annat dammat av baren, plockat fram krukor och tavlor som vi vill ha med oss och fixat lite inför imorgon. För ni vet väl att vi flyttar imorgon!!! Eller alltså vi kommer inte bo där från och med imorgon eftersom att vi ska montera upp en vattensäng innan vi kan sova där. Men vi ska börja flytta in imorgon och det ska bli såå roligt. Dessvärre jobbar jag så jag får bara vara med på kvällen. På dagen så ska Nathan och hans mamma åka till IKEA och köpa soffa, köks stolar och vardagsrums bord. Och på onsdag ska vi köpa gardiner och blommor och sen så kommer det nog att likna en hemtrevlig lägenhet =) Åh så spännande..

Men nu ska jag gå & lägga mig.
Work imorgon som sagt

ÅBY TRAV



Nathan och jag har varit på utflykt idag. Vi begav oss mot Åby där det var trav. Han gillar att spela och jag gillar hästar, perfekt! Det var mysigt, dessvärre hade jag dåliga skor och förfrös fötterna av mig. Ikväll blir det julskinka, NAM NAM. Imorgon är jag ledig och sen börjar dom tuffa jobbdagarna. Ska jobba både julafton och nyår, samt en massa dagar där emellan, grejt! Ha en bra kväll =)

BURR BURR

Jag har inte haft orken att sitta vid datorn riktigt, det är för kallt. Haha, det är faktiskt bara 18 grader här i huset. Skönt att flytta snart så kan vi ha bastu hemma :D Igår var jag och älskling nere på stan, käkade och köpte julklappar. Jag hittade tre paket till Nate, tror nog att han kommer gilla dom! Idag ska vi ha mysfredag. Jag och nathan ska laga mat (lövbiff, kroketter och grönpeppar sås) och sen ska vi bjuda på lite efterrätt. Glass, maränger och sånt. MM! Tror att familjen Eriksson kommer att uppskatta det.

Köpte också lite kläder till mig själv igår!! Har ju haft köpstopp i minst två månader tror jag att det är. Så det var super kul att få köpa något till mig själv igen. Hittade en kjol, en tunika och ett linne. sweet



Kjolen, SNYGG!

JAG HAR KUL



hehe.. kul

Varför har inte snön kommit till Göteborg. Det vore ju så mysigt! Är avundsjuk på er i Västerås. NJUT! Idag vill jag in till stan och köpa julklappar till Nathan, men vet inte om det blir av. Är inge sugen på att ta bussen in och gå runt där själv. Får helt enkelt tvinga med Nathan och dumpa honom i någon butik, greejt. Ha en bra dag oavsett om den är grön eller vit.


LITE HEMLÄNGTAN



bli inte arg nu mamma.
tycker bara att du är så söt :D
saknar dig redan!!
saknar pappa också.

Har lite hemlängtan idag till min familj.
love u <3


BACK IN GUTTENBURG

Då var vi hemma igen. Resan hem gick fortare kändes det som. Kanske för att jag sov lite då & då! Jag är fortfarande sjuk och skulle helst vilja dö men jag ska jobba imorgon ändå. Jag har bara två pass den här veckan så jag har andra dagar som jag kan bli frisk på. Hatar verkligen att vara sjuk ifrån jobbet.

Vi fick med oss lite grejer från Västerås iallafall. Bland annat tallrikar, tavlor, krukor, lampor och sånt. Skönt, om bara en vecka får vi nycklarna!! I januari någon gång ska vi åka till Järna och Västerås med släp och hämta mer grejer. Sen när pappa och dom kommer på besök så ville dom köpa sängbord och byrå åt oss, tack :D Allt faller på plats för varje dag som går. Jag är lycklig. Så lycklig.

Vill bara berätta för hela världen.
Vill skrika ut det till alla, jag är så glad.

JAG HITTADE EN BILD



en bild från Vickans brölopp!
det suger att vara sjuk.

SICK IDA

Det blir inge 40 års kalajs för mig.
Jag är super sjuk, snorig och lite feber.
SUGER! Hoppas att det är bra (bättre) imorgon eftersom att jag ska åka bil i 5 timmar och sen jobba hela kvällen. puh. Igår fick jag träffa Jojjs iallafall. Har saknat henne såå mycket. Önskar att vi bodde i samma stad. Ikväll ska jag alltså bara vara hemma med mamma och lilla syster, mysigt. Skulle ha träffat Nikki också men hon har dött eller något?!

Ha en bra kväll.

SKRIV SJUKAN

Vi fick julschemat den här veckan! Jag och Natedawg ska jobba väldigt mycket så jag kommer inte kunna åka till Vässan och fira jul förens efter 6e januari. Så jag pratade med pappa som sa att jag kan komma och fira "jul" i samma veva som Emmelie får sin baby, som är beräknad 7e januari. Smart  tänkt sikkan.

11 dagar kvar tills vi får nycklarna till lägenheten! Åh så spännande det ska bli. Våran alldeles egna trea. Ska bli så kul att inreda den, och den är så fin också. Tänk att få komma hem till sitt egna hem sen. Bara mitt & Nathans. Har saknat det sen vi flyttade ifrån Enköping. Ska verkligen bli super kul att flytta ihop igen, och denna gång i en helt enorm lägenhet om man jämnför med den förra som var på 30 kvm.

Imorgon åker vi till Vässan. Men först så ska jag och Nathan på hemligt uppdrag 8-) höh, så vi åker vid ett tiden och är väl framme till 18 tiden. Hela helgen är full proppad så jag kommer bara träffa min familj och min två bästa vänner (jojjs & nikki). Mer hinner jag inte, vi kommer fredag kväll, är borta hela lördag kväll på 40 års fest och sen åker vi tidigt på söndagen eftersom att vi ska jobba på söndag eftermiddag.

Men jag hoppas verkligen att jag kommer kunna komma i mitten av januari på en lite längre vistelse. Vill ju faktiskt hinna träffa lite fler kompisar som man inte har träffat på länge, samt resten av släkten. Sen kan ju ni komma hit och hälsa på nu när vi har lägenheten! TOPPEN.

Håller dessutom på att bli förkyld, inte kul.
Nu ska jag lägga mig i sängen och vänta på Nathan som är på jobbet. Vart ännu en sån där dag när jag jobbar dag och han jobbar kväll. Vilket resulterar i att vi bara ses en timme på jobbet. Och där kan man ju inte mysas.. Så nu vill jag bara ha hem honom <3
sov så gott.

ALDRIG I LIVET

Igår fick jag offra mig för fotbollen och låta grabbarna titta istället för desperate housewife. Idag tror dom att jag tänker offra mig igen, för en jätte viktig barca match, HAHA! aldrig, idag är det bonde söker fru och sen är det Greys anatomy. Barca, släng er i väggen.


KUNG I BAREN

det vart en trevlig tur på IKEA, fast vi köpte inget av det som vi hade tänkt. det vill säga stolar, vardagsrumsbord och matta. vi köpte istället lite smågrejer, ett sidobord, blomma och kruka, ramar och lite smått å gott. tittade lite på de "större möblerna" och vet på ett ungefär vad vi vill ha. måste även köpa barstolar eftersom att vi kommer ha en bar i vardagarummet, mycket nice! kan slänga in en bild på hur den ser ut!



pretty nice.

FISKARNA BARA DÖR O DÖR O DÖR

jag hinner inte uppdatera bloggen, jag hinner inte mata mina fiskar som dom bara dör, jag hinner inte läsa alla bloggar, jag hinner inte kolla mailen. men jag älskar det ändå. Ihsan ringde igår och frågade om jag kunde jobba sent istället för honom. så det var bara att åka till jobbet halv tre och komma hem strax efter tolv. idag ska jag och min karl åka till banken och öppna ett gemensamt sparkonto, scary! och sen ska vi en sväng till IKEA, tror inte att det blir nå shopping. Känns lite dumt att köpa nu och dra hem hit och sen ska vi flytta om 2 veckor. bättre att vänta tills vi får lägenheten :)

måste gå ner och köra en maskin nu innan vi drar.
ha en bra dag :)

ANDRA ADVENT

Igår var en bra dag, och filmen var sjukt bra. Ni måste se alla filmerna, brukar inte gilla svenska filmer men dessa var faktiskt otroligt bra. Idag är det söndag och andra advent, tiden går så fort. Nästa helg ska vi till Vässan :D Idag ska jag jobba 15.00-23.45. Armen har blivit lite bättre iallafall.

Ska försöka ta kort och lägga ut grejerna som vi köpte på CHILLI i lördags. Vart super fina saker till vårat nya hem. I veckan ska vi också köpa köksbord, vardagsrumsbord och en matta. ÅH, men nu ska jag ta ett bad. Puss

VINST TONIGHT



GRATTIS ÄLSKLING <3

Min sötplutt vann på sina hästar idag på en v4. Han brukar nästan lira varje lördag och äntligen fick han utdelning. Och det passa ju perfekt att han vann 8.000 SEK nu innan flytten och allt. Tänk vad livet kan vända och gå bra ibland. Fortsätt så tack :D

SPRUTAN ÄR TAGEN

Jag tog sprutan igår och det gör galet ont i armen nu efteråt. Men hellre det än feber och grejer som jag inte har drabbats av ännu. Jag tänkte inte ta sprutan först men jag ångrade mig :) Igår var jag och Nate hem till Kent och spelade poker. Jag åkte ut först som vanligt och Nathan vann, jihoow! När vi kom hem så bestämde jag mig för att titta på Twilight som jag inte har sett, dessvärre somna jag efter ett tag. Ska titta på den snart igen.

Ikväll ska Nathan bjuda mig på bio.
Luftslottet som sprängdes, åh så mysigt <3
Ha en bra dag.

FEELING GOOD

Jobba 15.00-23.45 JIHOOW!
Vädret är mysigt idag, precis som igår
& jag är lycklig

DET GÅR BRA NU



hade en mycket trevlig dag på stan. Anna bangade så jag och Kralle käkade kina mat och kollade runt lite på stan. det var faktiskt väldigt mysigt på stan med lite frost och julpynt överallt. Såg även tre stycken från Idol, Mariette, Eddie och han lilla med typ långt hår? haha. Var även in på CHILLI och tittade eftersom att jag har presentkort där, hittade lite intressanta saker.. dock inget köp.

dags för mellis

TIME FOR THE CITY



ska in till stan och träffa Anna. En fika är det tänkt, men jag hoppas på en lunch för jag är super hungrig! Sen ska jag även hinna med och träffa Kristoffer, har inte träffat han på jätte länge. Dagen är fin, det är så mycket frost ute så det ser ut som snö ^^ mys! ha en bra dag

DESPERAT

jobbet gick kalas idag.
jag var pigg imorse när klockan ringde, konstigt nog med tanke på att jag vaknade en gång i timmen under hela natten. zzZZz. ikväll blir det myspys, det är ju desperate housewife 8-) LOVEIT! ha en mysig kväll

RSS 2.0