ÄLSKADE LILLA PRINS

Vi använder William som namn på bebisen just nu. Och vill även gärna göra det sen, men det beror på om bebisen passar i det. Kan ju hända att det är en liten .. Håkan? haha. Kan ju faktiskt även hända att det är en tjej?! Även om barnmorskan såg tydligt att det var en pojke så kan det ju hända att det är en tjej med stor klitoris. Vilken chock vi skulle få i sånt fall. Äh, det blir bra hur som helst.

I maj åker jag och Nathan till Stockholm för att hämta alla bebis grejer som vi ska få. Bland annat spjälsäng, hylla, barnvagn, babysitter, bebiskläder, bröstpump och gud vet allt vad det var. Vi måste ju komma igång och fixa babyrummet. Innan jag blir för fet och inte orkar ;D

Pratade även med BM igår om hur länge jag ska jobba. Jag har faktiskt inte tänkt så mycket på det, mer än att jag vill jobba så länge som möjligt. Men hon rådde mig till att kolla upp om jag har semesterdagar att ta ut och vara ledig minst 2 veckor innan beräknat datum. Fast helst ville hon att jag skulle vara hemma 4 veckor innan. För att ladda och vila upp kroppen och förebereda mig inför förlossningen. Har liksom inte hunnit tänka så långt än riktigt.. Men ska prata med min chef imorgon. Tänk, då ska jag bara jobba fram till juni typ.. Bara två månader kvar, shit! Tiden går så sjukt snabbt. Sen måste man ju även tänka på att Nathan kommer behöva vara hemma när det börjar närma sig, vore ju jobbigt om det blir dax och så är han på jobbet.. "KNIIIP ALLT VAD DU KAN, JAG ÅKER FRÅN JOBBET SNART, SKA BARA.." haha ;)

Nu ska jag lägga mig framför TVn och känna på Williams små sparkar.
Helt underbart <3


OPERATION!!

Jag har genomgått min första operation idag! Haha och jag var livrädd, kände mig som ett litet barn. Har gått runt med ett nageltrång i allt för många veckor som har resulterat i ett varigt hål i sidan av tån, AJ AJ AJ! Så när jag visa upp tån för läkaren så sa hon bara "det här får jag operera". WHAT? Men så sa hon, "du får bedövning, men den kommer göra ont." När man var liten sa doktorn alltid "Det kommer inte göra ont, känns ungefär som ett myggbett" Det hade gjort mig lugn om hon sa så istället. Men iallafall så gick det bra, kände ju inget när hon klippte i tån så 8-) Nu kommer tån bli som vanligt igen!

Nu är det dags för tvättstugan och dammsuga.
Svärmor kommer hit ikväll igen. Trevligt med sällskap :)


knubben <3

SKITSKIT

Tror ni att jag fick något jävla vin? NEJ för vi hade tydligen ingen öppnare.. :@!! Får väl duga med saft idag också. Bakade kakor efter maten och så kom svärmor över på fika, mysigt. Men snacka om att jag är trött nu, har ju inte hunnit sova middag idag. Allt såg bra ut med prinsen, hjärtat slår på som vanligt, mina värden är bra och magen växer som den ska, skönt. Super trött ida, godnatt.

WINE

As you know så har jag inte druckit något (alkohol) sen jag vart gravid, men jag är döds sugen på vin!! Helt sjukt vad sugen jag är, så idag kom jag på den smarta idén att jag kan ju testa alkoholfritt, smart tänkt av en guldfisk. Så ikväll blir det middag och vin mys med min karl. åh hoppas att det är lika gott som jag förväntar mig nu :D Köpte även en veckoplanerings tavla (måste ju ha det när man ska bli familj). Herregud vad vuxenpoäng. Börjar även fundera på om jag ska ha någon slags "babyshower".. Emelie och Anna på jobbet frågade idag när dom skulle få inbjudningarna.. Hm, kanske vore trevligt. Fira att lilla prinsen ska komma och så fika en massa, låter absolut inte helt fel.

Dags att vara fru och laga mat, later.


DESSA HÖGTIDER

Jobbet gick bra, men det är kaos igen. Alltid kaos kring högtider :( Sluta handla så mycket, människor!! Efter jobbet hängde jag med Lisette och hennes mami, sen hem och käka och nu ska jag och Lisette iväg och hyra film och köpa en massa godis, MM. Blir ändå en tidig kväll, ska ju upp klockan 3 inatt igen, ZzzZZZ. MVC imorgon också, spännande! Ska mäta magen för första gång. tjockida <3

EARTH HOUR


köpte en assnygg Björnrike skiresort tröja, mysig!

igår när jag och Nathan satt och åt vår sena middag så upptäckte jag hur sjukt mörkt det var ute. Varenda gatubelysning och hem var nedsläckt. Tänkte "jaha, strömavbrott." Efter ett par minuter får Nathan ett sms av sin mamma, "ni har väl släkt lamporna, earth hour." opps! Äh, vi hade lamporna tända och tvn igång, man kan inte vara bäst jämt. Dags för kudden snart, ska upp och jobba klockan 3 i natt :( Godnatt!

KNUBBIS MAGE V.25




jag älskar min runda mage! jag mår fortfarande bra och njuter fullt ut av att vara gravid. visserligen får jag ont i ryggen väldigt ofta av att till exempel sitta för länge.. Men annars så :D Tuttarna läcker fortfarande och det känns fortfarande lika konstigt att det kommer ut något därifrån.. Lillpojken är en livlig typ och jag och Nathan brukar ligga och titta och känna på magen om kvällarna, super mysigt. Nu är det "bara" 110 dagar kvar. Känns så nära samtidigt som det känns långt bort. Bara tre löningar kvar, känns hur nära som helst. Nu är våren här också, hela göteborg är grönt vilket ger en känsla av att sommaren och bebis kommer snart. <3

SWEET HOME

gud så skönt att vara hemma igen, kunna gå naken och sova i en mjuk och skön säng! Vi har verkligen haft en toppen resa, underbart sällskap och sjukt kul att åka skidor. Saknar redan att åka skidor, haha! Får vänta ett år.. Ikväll ska jag och bejb avsluta våran semester med mys och middag. sötnate håller på och lagar en hemlig middag till oss, spännande. Sen blir det film och pussisar. Lovar att ta bilder på magen imorgon :D

Haha korvbollar.. kul

dsc01026 (MMS)

Haha korvbollar.. kul


Jag tror inte riktigt att min gravida krop...

Jag tror inte riktigt att min gravida kropp är gjord för att åka skidor hela dagarna. Är helt slut alltså! Men fy vad roligt det är. Ser en massa söta bebisar överallt och tänker att nästa gång vi kommer hit så har vi våran bebis <3 mys!


jag verkligen älskar att åka skidor! idag ...

jag verkligen älskar att åka skidor! idag vågade jag även ta den röda backen ner från en av topparna. ska jag våga en svart innan vi åker hem imorgon? Hm..


Det är så sjukt kul att åka skidor! Längta...

dsc00997 (MMS)

Det är så sjukt kul att åka skidor! Längtar redan tills nästa år, då har vi ju lille william med oss också ^^


"fjällengänget" tycker att min mage har ...

"fjällengänget" tycker att min mage har växt mycket på den lilla tid som vi varit här. Och dom har nog rätt, en underbart fin kula växer som bara den på min lilla kropp! Visar er bilder när jag kommer hem på lördag. :)


Jag älskar att prata och umgås med barne

dsc01016 (MMS)

Jag älskar att prata och umgås med barnen. Barn är helt fantastiska! Jag och nathan längtar verkligen till sommaren nu, till vår lilla william <3


DSC01009

dsc01009 (MMS)

Jag har åkt från toppen! Skit läskigt men asroligt. Ett kärleksåk med min älskling. Lill prinsen i magen är lugn medan jag är igång och så fort jag sätter mig eller lägger mig så börjar han buffla runt, så mysigt.


Idag har jag åkt skidor för andra gången

dsc00996 (MMS)

Idag har jag åkt skidor för andra gången i mitt liv. Tjock och gravid kan inte stoppa mig! Fötterna gör ont och jag är helt slut, snacka om ingen kondis. Nu är det korv paus:)


Jag sitter på en bänk vid backarna och g

dsc00985 (MMS)

Jag sitter på en bänk vid backarna och glassar i den varma solen, medan de andra åker skidor. Jag var inte speciellt pigg imorse, spydde och hade migrän, inte okej. Men börjar bli bättre. Jätte skönt att vara här iallafall, så trevligt sällskap! :) På bilden är det stugan som vi bor i!


Helt okej utsikt från stugan ;)

dsc00982 (MMS)

Helt okej utsikt från stugan ;)


allt trevligt sällskap. Ha en trevlig kväl...

allt trevligt sällskap. Ha en trevlig kväll, puss


Nu är vi snart snart framme. En åtta timma...

Nu är vi snart snart framme. En åtta timmars resa som faktiskt har gått bra och fort. Trodde att det skulle vara jobbigare. Ikväll blir det bara mys med


Vi har kommit en bra bit men har en jävl

dsc00978 (MMS)

Vi har kommit en bra bit men har en jävla bit kvar. moffar godis så än så länge funkar det.


VAD TYCKS OM NYA DESIGNEN?

Visst är den pojkig och söt? Passar perfekt eftersom att vi väntar på en liten prins, så därför ville jag ha en pojkigt söt design. Och visst vart det bra? Tack snälla söta Nathalie, ni hittar hennes blogg här.

Jag och Nathan har fortfarande inte packat, opps! Åker klockan åtta imorgon bitti, höhö. Men vi har fastnat framför en bra film på TV, kommer inte ihåg namnet. En massa bergklättring iallafall på trean. Jag kommer förmodligen somna innan filmens slut och kommer få packa imorgon bitti. Det är sällan som jag lyckas hålla mig vaken framför TVn såhär sent, rena sömndrogen. Ska försöka mobil blogga lite under semestern med skidbilder! Vi blir borta en hel vecka. Ni får ha det så bra. :)

FOTOALBUM




jag köpte ett fotoalbum på Ullared som jag har påbörjat med nu.
Först ultraljudsbilder, sen fina tjockis mage bilder och sen till slut kommer det bilder på bebis och lycklig familj. Ganska kul att pyssla faktiskt! Blir lite personligare och roligare att titta i när man klistrar dit söta saker och skriver fina ord.

Glömde berätta om ett roligt samtal imorse. En gruppchef ute på ICA (där jag jobbar) ringde mig och ville att jag skulle komma på intervju!! Så efter fjällen ska jag träffa honom för en intervju, spännande. Vet dock inte helt säkert vad det är för tjänst. fast? vik? hm det visar sig när jag träffar honom. Skulle kanske behöva skjuta lite på graviditeten för att få chans till fast, men det är inte så mycket att göra åt nu ^^

DAGS FÖR VECKA 24


nu är bebisen nästan 30 cm lång och väger ett halvt kilo. Hörseln är välutvecklad och bebisen kan höra min röst (som under vatten). Bebisen skulle även ha en liten överlevnads chans om den föddes nu, ungefär 16 % chans. Tänk vad sjukt, en sån liten plutt men som faktiskt skulle kunna klara sig.. Men min bebis ska inte ut än, många veckor kvar! Min graviditet är underbar just nu, har inga bekymmer eller liknande. Så skönt att slippa illamåendet och bara njuta.

Nu mina kära vänner har jag massor att göra.
Ska åka och handla, packa allt inför imorgon, ringa lite samtal, gå in på internet banken och betala alla räkningar som kommit än så länge och så ska jag posta paket. Borde även ta en dusch, men det får nog bli ett bad ikväll. Vi hörs later!

WHO AM I?

Jag har ju ingen riktig presentation om mig själv, vilket kan vara kul för de som hittar hit nu och inte vet vem jag är. När jag själv läser en blogg så tycker jag att det är kul att kunna läsa om personen. Så varför skulle inte jag ha en presentation? Då kör vi.

Något ni redan borde veta är att jag heter Ida och är född år 90. Jag har hela mitt liv bott i Västerås, men i september 2009 så flyttade jag till Göteborg/Bohus. Anledningen till att jag flyttade var att jag ville satsa fullt ut på min nuvarande sambo Nathan (född 89). Vi bodde tidigare ihop men av olika anledningar så tog det slut innan sommaren 2009. Vi klarade inte av att vara utan varandra och därmed flyttade jag ner till Göteborg, för att satsa på min stora kärlek. Och det har verkligen gått bra sen dess, så bra att jag är livrädd för att turen ska vända snart. För tur har jag haft gånger tusen. Jag flyttade hit utan bostad, ekonomi och jobb. Väldigt dumt gjort av mig tyckte många, i och med att jag hade jobb och bostad hemma i Västerås som jag bara sket i. Och såhär i efterhand så skulle jag inte rekomendera någon att göra samma sak, även om det gick väldigt bra för mig. Jag flyttade in till Nathan och hans föräldrar, super gulligt av dom att låta mig bo där. Och för att göra en lång historia kort så inom 3 månader hade jag och Nathan jobb och bostad. Otroligt häftigt och roligt. Och i samma veva vart jag gravid. Så i dagsläget jobbar vi båda på samma jobb (ICA centrallager Kungälv), bor i en trea på 78:a kvm och väntar vårat första barn. Måste även nämna att det är tack vare min kära far som jag fick jobb på ICA eftersom att han hade kontakterna ;) Och på så sätt fick jag även in Nathan efter att ha jobbat där i en månad. Så tack älskade pappa för att du har så många kontakter runt om i Sverige!

31 december 2009 förlovade vi oss.
I framtiden planerar vi att gifta oss och köpa lägenhet/hus. Men det är något vi får vänta med. För just nu så vet vi inte ens vart vi vill bo. Vi kan inte bestämma oss för om vi vill vara kvar här nere i Göteborg eller om vi vill flytta upp mot Västerås/Stockholm.

På min fritid har jag alltid hållit på med hästar. Men har för tillfället en paus i "hästeriet" och har haft det i över ett år nu.. Tänkt ta tag i ridningen när jag flyttade till Göteborg, men så vart jag gravid och ja ni förstår. Det var helt enkelt ingen idé att börja rida igen. Men i höst hoppas jag på att komma i gång igen. Jag hade ett varmblod i lite över tre år som var min stora kärlek och kommer alltid att vara, Devil. Världens snällaste häst på 182 cm i mankhöjd, lika go och söt som stor. Världens största bebis! Men augusti 2008 tröttnade jag på att ha häst. Jag jobbade hela den sommaren med hästar och det fick mig att vilja spy på de underbara djuren. Så han vart såld och befinner sig nu i Berlin, Tyskland. Har kontakt med nya ägaren och han verkar ha det bra. :)

Bjuder på lite gamla bilder.

jag och en gammal sköthäst, Black Fighter (Blacky).



jag och min förra häst Långmyra Devil <3



jag och jojjs, old pics.


jag och nikki och ett projektarbete i tvåan..



jag har varit blond en period och även rödhårig


sjuka tider!

Det var det!

OÄNDLIGT MYCKET SNOR

5 näsdukspaket, 2 toalettrullar och snart en hushållsrulle senare.
Hur mycket snor kan en människa producera?
Hur röd kan min näsa bli?
Hur lyckas jag bli täppt i båda näsborrarna?
Varför hjälper inte min nässpray?
Varför hjälper inte alvedonen?
Varför är inte min familj här och tar hand om mig?
Varför är jag över huvudtaget sjuk?
please, kill me.

ps. man får vara sån här när man är sjuk. ds.

ps 2. Prinsen i magen har varit super livlig i magen idag. Något att vara glad över iallafall. Men jag förstår inte hur han orkar vara så pigg och allert, känner han inte att vi är sjuka? Nåväl, tack älskade du i magen för att du skiner upp min dag med sparkar och slag på min mage <3 ds 2.

nu ska jag titta på babygrejer!

FANCY

Idag är jag på dåligt humör. Hatar att vara sjuk och stör mig på miljontals grejer. Har jag kanske vaknat på fel sida? Borde lägga mig igen, men jag har sovit i typ 14 timmar så det blir lite svårt att somna om. Just ja, satt och tittade på lägenheter igår och såg hur billigt det är att köpa i Västerås. Suck, om vi ändå hade jobb där och allt sånt så hade vi kunnat flytta. Men nu kan vi inte flytta ifrån jobb och boende när vi väntar på våran lilla bebis. Kan ju inte riskera att min lilla familj blir fattig och hamnar på gatan ^^ Men om något år kanske det blir en flytt, vem vet. Inte vi och inte ni. Vi trivs jätte bra här i Göteborg, men vi har mer släkt och vänner i Västerås och Stockholm. Äh, nu ska jag äta lite frukt och snora vidare, later!

ÅÅÅÅÅÅÅHHH :(


söta mage

jag har blivit riktigt sjuk nu och det är så jobbigt! Det snoras och hotas för fullt här hemma. Jag har även feber.. Har sjukanmält mig för första gången, känns sådär. Vill verkligen inte missa jobbdagar. Men är man feber sjuk så måste man nog vara hemma :(( Nathan är påväg hem med mat iallafall, gott. Gjorde även en fruksallad igår, mycket gott. Tänkte att jag kanske skulle bli frisk av det, vitaminkick! Men tydligen inte, frukt är inte bra alltså. Har även köpt amningskupor nu så får jag sova med dom och BH om nätterna. Nathan bara klagar på att han blir blöt och kladdig, haha mysigt! Nä men ganska jobbigt att sova i blött och behöva tvätta varannan dag.. MAT TAJM <3

NATHANS FÖRSTA HÄLSNING FRÅN MAGEN

Slutade redan klockan nio imorse! Fanns ingenting att göra på jobbet så jag och Nathan fick åka hem. Vi hade ju liksom varit där sen klockan 4 + att vi båda är små sjuka. Nathan är på bättrings vägen och jag håller precis på att bli sjuk, suck! Har ju verkligen inte tid till att vara sjuk nu.. Efter jobbet var vi och hämtade ut ett paket på Lindex med lite bebiskläder, SÅÅ söta. Och sen har jag sovit lite. ^^




Från storlek 50 till 68!

Och så the BIG NEWS. Igår när jag och Nathan låg i sängen så kom jag på att jag inte känt av lillen i magen något under dagen. Och precis då så börja han sparka och hålla på i magen. Så jag bad Nathan känna efter och älsklingen fick känna sina första sparkar!!! Säkert en 4 stycken hann han känna, och han vart så glad. Likaså jag, helt underbart <3 En hälsning från söta bebis till stolta pappa.

psst, snart kommer det en ny bloggdesign ;)
tack Nathalie! www.nathaliecederberg.blogg.se

KNUBBIS MAGE V.23




Tiden fortsätter att rusa iväg och jag är nu i vecka 23! Magen är fortfarande väldigt liten, vilket inte är speciellt konstigt med tanke på att jag är supersmal i vanliga fall. Men lillmagen har växt snabbt på senaste, så vem vet, snart kommer jag kanske ha en riktigt stor kula! Jag mår bra i övrigt, har lite ont i ryggen då & då men det är inget att klaga över. Känner hur lill prinsen rör på sig och sparkar. En helt underbar känsla. Längtar som en tok tills vi får träffa lillen. Få ha honom i min famn och bara titta på honom i timmar. Det är helt underbart att vara gravid och vänta på detta mirakel <3

KVARTERET SKATAN



stockholms resan var mysig. Vi var och tittade på Kvarteret skatan och käkade indisk mat. Var otroligt roligt och trevligt! Jag och Nathan sov hos hans bror med fru och barn. Så härligt att umgås med deras tre underbara döttrar. Skönt att vara hemma igen. Gillar inte Stockholm lika mycket längre, kan inte tänka mig bo där.. Vet inte varför, fick bara en sån känsla när vi var där. Hann även träffa bästa Jojjs en snabbis, underbart!! Nu är det bara en veckas jobb kvar och sen på lördag åker vi till Fjällen (björnriket). Ska bli härligt med semester. Även om jag inte kan ha lika kul som de andra, åka skidor och dricka en massa öl ;D haha, jag får helt enkelt roa mig på mitt egna lilla sätt med de små barnen.


Håller på i tvättstugan, lagar mat och städar.
Lägger upp ett graviditetsinlägg sen med bilder <3

MOT STOCKHOLM

Hann inte uppdatera innan vi åkte. Vi är iallafall påväg till stockholm nu och har åkt ett par timmar. Inte det lättaste att åka med min lilla kissblåsa och min rygg som gör ont. Men det går ändå bra, ser inte fram emot bilresan till fjällen. Åka bil i 10 timmar, herregud. Ikväll ska vi hem till nathans bror med familj, träffa dom och deras underbara barn. Imorgon blir det är träffa nathans mormor och sen ska vi på kvarteret skatan hela familjen:) ha en trevlig helg så hörs vi på söndag. Svarar även på era kommentarer då.

LÄCKAGE

4.15-13.00 är en helt okej tid att jobba, förutom att det har en massa nackdelar. Jag går och lägger mig klockan sju, missar alla bra TVprogram HELA veckan och jag hinner inte träffa min kära sambo eller någon annan.. Hur tråkigt som helst. Jag bara jobbar, äter och sover. Skönt att sluta så tidigt, men till vilken nytta? När jag inte orkar göra något ändå. Så.. 7.00-16.00 är nog lite bättre. Imorgon bär det alltså av till Stockholm med Nathan och hans familj. Vi åker efter att jag slutat jobbet. Vi ska dit och umgås nästan hela familjen + Nathans storasyster som bor i Stockholm, mysigt!

Nu ska jag ta ett bad och pyssla om mig själv.
Det behövs verkligen, framför allt med tanke på att man blir att lukta konstigt när man jobbar på lager ^^ höh! Och mina tuttar läcker för fullt (eller någon droppe hit & dit) men det känns så skumt. Nathan vågar inte ens pussa på dom längre :'( Rädd för att få i sig den konstiga vätskan. Jag förstår honom ändå.. Men ni får ha en mysig kväll! PUSS

ZzzZZz


cutie!

en mycket piggare ida på jobbet idag. Gäller att lägga sig klockan sju på kvällen ;D Börjar dessvärre få ont i ryggen. Tror att jag lyfter för tungt. Tar minst tre mellanlägg när jag sorterar, borde kanske bara ta ett i taget? Bara torsdag och fredag kvar och sen åker vi till Stockholmo! Ska förstås jobba söndag kväll också.. ZzzZ.. Ska bli kul att komma iväg lite, och helgen därefter åker vi till fjällen, Björnriket. Tror att jag bangar skidåkning, med tanke på hur mycket jag ramlar. Dags för matlagning sen baka och sen sova. Lovely!

KNUBBIS MAGE V. 22



Tänk, vecka 22! Vad långt jag har kommit.
En sak som jag har märkt av på senaste är att min mage känns spänd. Efter att jag ätit så känns det som att hela jag blåser upp och som att magen ska sprängas vilken sekund som helst. Helt sjukt. Likaså när jag tar ett djupt andetag. Då tänker jag "det är nu det spricker och jag får bristningar." men ännu har jag inte drabbats. Smörjer på med min feta kräm :D Puss på fina bull magen <3

BARA TOLV TIMMAR

När jag åkte hem från jobbet idag så slog tanken mig att det bara var 12 timmar kvar tills mitt nästa pass. Vilken stress! Åkte och storhandla och nu är jag hemma. Ska duscha och sen göra pannkakor och sen sova. Måste lägga mig vid åtta tiden, har fått svårt för att somna nu på senaste. Sjukt jobbigt, jag brukar alltid somna dirr när jag lägger mig men nu får jag ligga i minst en timme innan jag kan somna. Tycker synd om er som lider av sömnproblem <3

godnatt fellas

KNUBBIS MAGE V.22



har ju inte lagt in knubbis bilder!
nu börjar det minsann synas ordentligt. Är det inte helt underbart vackert :D Är så lycklig över den lilla i min mage. Längtar så tills han kommer och vi får mysa hela dagarna. Kommer man kunna sluta pussa på han tro? Kanske äta upp han.. MM! sötklutten

SHOPPING I BILDER

Först alla bebisgrejer..





en massa söta saker! I olika storlekar också.
Byggarbyxorna kan han nog inte ha förens om något år, men var ju tvungen att köpa dom. sååå söta. Tänk vad fina pappa Nathan och våran son kommer att vara i matchande arbetsbyxor när dom hjälper blivande farfar i trädgården. aw!



Lite grejer till hemmet, och lite små skit till mig.


Saker till Nathans älskade bar.
En Jack Daniels tavla, wiskeykit och ett ballt ölglas.


och så två oversize tröjor till mig :D

+ hårfärg.. brandvarnare.. och ah typ så
present till min mor & syter också!
godnatt på er

TRÖTTTTT

Jag har tagit kort på alla fina saker som jag köpte.
Men just nu är jag hos mina goa svärföräldrar. Ska ladda upp allt sen när jag kommer hem, om jag inte hinner somna. Är dödstrött, gick ju upp klockan fem imorse.. Upp vid sex imorgon bitti, ZzzzZZ. Skulle inte vara helt fel med en ledig dag, men PENGAR PENGAR PENGAR. Nu ska jag glo lite på melodifestivalen. worldpeace

FÄRDIG HANDLAT!


NOTHING WRONG



det är väl inge fel med att baka klockan tolv på natten?
godnatt, Ullared om fem timmar..

ARBETSKLÄDER

Idag känner jag mig ful, ni vet så där skit ful som man kan göra ibland. Så jag är nästa glad över att få åka till jobbet och sätta på mig mina ICA kläder, så blir jag fulländad. Så sjukt skönt att jobba på ett jobb där man har arbetskläder och inte sina privata kläder. Blir otroligt mycket mindre tvätt och man behöver inte stå framför garderoben varje dag och grubbla över att man knappt har kläder, fast man egentligen har det.

Måste laga ihop någon mat innan vi sticker till work.
Längtar till 22.00, HELG <3

åh just ja, har gått 21 fulla veckor idag.
Vi går in i vecka 22 alltså, herregud! :D

EN MASSA JOBB

Ledig hela helgen nu tänkte jag. Men Jonis hade självklart andra planer för mig så det blir att jobba imorgon igen 13-22. Fick nästa veckas schema och vart glad över att jag ska jobba 4 dagar, varav 3 av dom är 4.15 på morgonen, vilket jag gillar. Självklart vart det också ändrat så nu ska jag jobba 6 dagar nästa vecka :O Två stycken 7.15, tre stycken 4.15 och en 15.00.. Herregud, kommer min gravida kropp klara det tro? Jag får ta det lugnt och vila när jag kan :) Än så länge är jag ju inte speciellt "klumpig".

Ska försöka skriva ett roligare inlägg imorgon med bilder.
Man blir så tråkig när man jobbar sent. Man bara jobbar & sover..
Sängen kallar, godnatt <3

KICK

Åh vad det är mysigt att känna lill killens sparkar. Han kan sparka riktigt hårt ibland. Var på MVC idag. Hans hjärtljud lät jätte bra, 154 slag i minuten när han var lugn, och när han sparkades så kom det upp i 160. En vild liten kille. Mina värden var äntligen bra! Skönt att järntabletterna hjälper ^^ nu ska jag skicka in moderskaps intyget och börja fixa allt med havendeskapspenning och allt vad det nu är.. Nej hörrni, måste göra mig redo för jobbet. PUSS

PRINSEN MÅR BRA




Vår prins mår fortfarande bra. Men denna gång vart vi flyttade, fast åt rätt håll. 16e juli istället för 21a juli. Så nu är jag alltså i vecka 21 (20+5). Har till och med ändrat i widgeten här brevid så att ni kan följa oss. Tänk att det är mindre än halva tiden kvar nu. Och det kommer nog gå fort, och det bästa av allt är att när vi väl är framme så är det sommar. Så skönt, vill inte ha vinter längre.

Nu ska jag ner till Netto och handla mat, jobb ikväll :)
Ha en bra dag

FINA TJOCKISMAGEN



ni får stå ut med tusen bilder på min mage.
för jag ÄÄÄÄÄÄLSKAR den :D

Om lite drygt en timme ska vi bege oss mot Östra sjukhuset. Ska bli så underbart att få se lillen igen, se honom mysa runt i min mage. Se att han mår bra. Man blir så lugn efter ett ultraljud, allt är bra och han har det bra. Direkt efter ultraljudet så ska jag och bejb åka och jobba. Jobbar tisdag, onsdag och torsdag. Skönt att vara ledig hela helgen sen. Vet inte hur länge sen det var, brukar ju alltid jobba söndagar.

Satt och läste lite om vad som händer i vecka 20. Nu befinner sig bebisen hjärna i ett kritiskt utvecklingsstadium. Låter läskigt. Men så kom jag att tänka på en sak. Fisk ska göra en smart, så om jag äter en massa fisk nu så kanske mitt barn blir super smart sen? :D haha, nä skämt å sido..


På lördag blir det ullared också!
Ska köpa grejer till hemmet, till bebis och så födelesdagspresenter.
Ha en bra dag så hörs vi imorgon <3

THE BEST THINGS IN LIFE ARE FREE



fikan var super mysig! Vi pratade bort två timmar och insåg att cafét började stänga. Så jag begav mig hemåt till min man. Och för ett tag sen poppade jag popcorn. Jag gillar inte popcorn egentligen, men från ingenstans så vart jag sugen på riktigt saltade popcorn. Så jag tog en påse och slängde in i micron. Stod och tittade på och förundrades dessa kärnor. Hur går det till? Hur kan dom bli popcorn från ingenstans? I en påse i en micro? Sjukt. Äh.. Imorgon blir det ultraljud igen, få se fina prinsen igen, lycklig mamma och pappa <3 Time foh sleep

ENSAM :(

Jag ska sluta bjuda hit vänner och familj hemifrån. Det blir så tomt och ensamt när dom åker sen. Och hur jobbigt är det inte att känna sig ensam? Tur att jag har Nathan iallafall, och snart en till liten prins. Har hemlängtan. Vill hem och träffa alla, vill till Kungsör också och vara hemma hos Nikki och Sussi (och Ebba och Oskar). Men här sitter jag, ensam i min lägenhet. Deppigt.. Tur att jag ska till Kungälv och fika med Camilla sen. Hoppas på ett roligare inlägg senare ikväll. Kram

RSS 2.0