gå upp i vikt!!




tycker att jag läser en hel del just nu om mammor som håller på och går ner i vikt, försöker bli av med alla graviditets kilon. för mig är det inte riktigt så. jag behöver gå upp! lite konstigt kanske men jag är född smal och har alltid varit spinkig. ibland lite smalare och ibland lite "fetare". nu är jag trött på att kläder inte sitter snyggt, folk kommenterar och frågar om man är sjuk och såna saker.

i dagsläget väger jag 50 kg med mina 170 cm.
jag vill väga 58 kilo.

jag måste verkligen äta frukost, lunch och middag.
och träna, mest för att bli hungrig men även för att
bygga upp muskler och bli att se sundare ut.
och därmed gå upp i vikt. skiter i om jag går upp i
fett eller i muskler bara jag blir nöjd haha :-D

börjar med att äta lunch.

puss kalas



när jag varit hemma hos Jonis och Erika är jag helt slut efter att ha svarat på Novas miljoner frågor och framför allt "varför?" som hon säger typ var 5e sekund. haha nä men det är super gulligt men jisses jag är inte van. jag menar vad ska jag säga när hon ständigt frågar vad William gör när han bara sitter eller ligger och kollar runt. Ja alltså han gör inte så mycket, han är så liten så han kan inte riktigt leka än. och massa puss och kram kalas vart det. det är klart, vem vill inte pussa på en snygg bebis.

bada bada bada


fick en badbok i senaste Goboken paketet. mycket omtyckt!
stolen börjar bli för liten men för det mesta så badar jag med honom.
men när jag inte orkar bada så är det sjukt svårt och jobbigt att stå
hängd över badkars kanten och hålla honom :P


mammas fina pojke <3

så jäkla skönt att få sova till 8.30 på morgonen. och då somna han ändå runt 21 på kvällen så jag tycker att vi kan fortsätta med dom natt rutinerna! nu ska willepille tankas med käk och sen ska vi gå hem till Jonis och Erika (och nova såklart) för att äta middag ihop. en bra dag

sjukt segt och klagis

sjukt seg dag. haft en såndär dag när livet känns så jäkla tråkigt bara. utan anledning egentligen. velat göra nånting men alla var upptagna så här sitter jag och har nyss lagat middag till mig själv och ätit själv. William ligger och leker för fullt. funderar på att dra på en film, tänk om jag ändå hade köpt lite godis då hade nog livet känns lite lättare. det värsta av allt är att morgondagen har heller inga planer. får nog kolla upp lite pass och åka och träna skiten ur mig så kommer allt nog bli bättre :-D

snygg bebbe


heheh vad tycks om brallorna? ;)...
..stackars barn




snacka om turkos/babyblå dag idag

tänk att min lilla bebis får mig att känna mig som världens starkaste.
den lilla skrutten får mig att tro att jag kan skapa världsfred.
jag gör allt för dig min snygg bebis!

klockan är ett och jag sitter fortfarande i pyjamas.
kanske ska sätta på kaffe så att jag kommer nån vart

eller så slappar jag bara hela dan

3 år VS ett halvår

ännu en dag utan bilder och dålig uppdatering.. men ännu en kväll har vi varit iväg. dock bara två hus bort. träffade Erikas söta dotter Nova som snart blir 3 år. hon ville vara med William hela tiden! och rätt som det var kom hon bärandes på honom in till oss i köket när jag bara sprungit iväg för att fixa vällingen. men Erika var fram snabbt och tog honom. lite hjärtat i halsgropen men lilla Nova ville nog bara väl och mysa lite extra med William. söta barn vilka hyss dom får för sig. hon frågade tidigare under kvällen om hon fick bära honom men vi sa nej och sa att hon kunde få sitta ner med honom i knät, men det räckte tydligen inte ;-) haha. lite bökigt är det att vara borta kvällstid. men det gick faktiskt toppen idag, william somna i vagnen vid nio tiden och jag lyckades nyss få ner han i sängen utan att han vakna! yay :-D nu ska jag också gå och sova, tror det blir en tidig morgon imorgon. zzZZzz..

freeeedag

hade ingen lust att blogga igår! hängde med underbara Lisette hela kvällen. hon har varit i Asien ett halvår så vi hade en hel del att prata om kan jag lova. tog ett par glas rött vin, var asgott! brukar annars bara dricka vitt men jag har väl blivit ännu mer vuxen nu och kan dricka rött. äääh och träning har inte blivit av.. på grund av trasig bil och grejer. tänker faktiskt inte ta bussen till Rollsbo och träna där, så jäkla bökigt med en massa byten på den korta sträckan. kan ju kanske träna i kungälv centrum idag? hmm...

cool grabb

söt willi fick vara en riktig tuffing idag!

lite sent..

men här kommer bilder från igår! :-)















våra underbara och söta ungar <3

fucking-awesome


william är så sjukt söt när han sover med armarna rätt upp


han är även söt när han kladdar.
men jag ogillar att ständigt torka och tvätta rent..

har till och med dammsugit idag. hatar allt grus ute som följer med in. idag har jag varit på hugget i tankarna och bokat in mig på två träningspass, bodypump imorgon och bodystep på torsdag. återkommer mer om det sen eller nått. och på fredag ska jag dricka vin med Erika hemma hos Jonis! en bra vecka tror jag minsann.

BVC igen då



6 månaders kontrollen var idag och allt såg bra ut, skönt ;-) och william hade självklart växt en hel del. Han är nu 70,5 cm lång (+2,5 cm sen förra gången) och han väger nu 8120 gram (+ 1 kg nästan). helt galet. men med tanke på hur mycket han äter så är det ju inte så konstigt att han växer.. nu ska jag äta sen lunch samtidigt som jag lagar middagen!

jobbiga kvällar



godmorgon!
vi hade en skit kväll igår. William vägra somna. efter välling vid 21 vart han först super trött och höll på att somna sen från ingenstans börja han skratta och leka?! så vid 22.30 försökte jag igen, han fick lite mer välling och somna när han ätit upp. lät han sova i famnen och la sen ner han i sin säng. men självklart vakna han efter 5 min och börja skratta och leka igen?! klockan hann bli 23.30 och då vart det tyst inne i hans rum, smög in och då hade han somnat med tummen i munnen. himla tröttsamt att det ska bli så sena kvällar. men det kanske blir bättre snart igen ;-) bara att stå ut helt enkelt!

bra start

började veckan med mammafika hos Eleonor, mycket mysigt! imorgon är det äntligen dags för BVC. vill veta hur stor min pojke blitt :-D glömde min kamera så får sno bilder av Sarah när hon lagt in dom. nu ska jag se vad jag kan hitta på till middags mat.

så underbart!

jisses är helt slut. känns som att jag har gymmat hela dagen haha. stått upp för det mesta så kan lova att fötterna gör ont. men så kul det var att jobba igen, skönt att bara var Ida och inte mamma ida. och jag saknade faktiskt inte ihjäl mig efter William vilket jag trodde att jag skulle göra. det var faktiskt skönt att ha "egen tid" på jobbet. och allt hade gått galant här hemma. inte ett enda samtal fick jag från en rädd nathan som inte visste hur man skulle göra. och inte kom jag hem till ett skitigt hem, det var städat och fixat. nu ska vi avsluta denna underbara söndag med middag med svärfar, gott :-)

happy happy


världens gladaste bebis <3

idag ska jag ge mig på en ny maträtt! hitta ett awesome recept på matklubben.se. bacon- och ostgratinerad kycklingfilé, låter hur gott som helst. dock fick jag ta en annan creme fraich än den som stod i receptet eftersom att netto suger pung!! resten av kvällen ska spenderas med min fina familj med godis och big bang theory. laddat ner säsong 1-4 :-D lägga sig tidigt ikväll kanske så jag orkar upp kl 6 imorgon bitti.. puuh jag är ju van att få sova till 8-9 nu haha

kyckling?

imorgon ska jag jobba! känns som att det är första dagen på nya jobbet, fast så är det inte. bara första dagen på länge. sist jag jobbade var 18e juni.. vet att det även har kommit en hel del nya på vår avdelning och dom "gamla" har bytt avdelning ;( nåja, förhoppningsvis kanske jag också får byta sen i höst när jag börjat jobba på allvar. ska ju faktiskt bara jobba fram till 1 april och då blir jag mammaledig igen, underbart! låg och tänkte på det igår kväll att jag kommer nog bli tokig på jobbet imorgon. tänka på william varje sekund och sakna honom. fy vad jobbigt! men det går nog bättre än vad jag tror :-) nu ska jag kika efter recept, eller har ni nå tips på vad jag kan göra med mina kyckling filéer? älskar grytor och gratänger.

justja

just det ja, glömt att blogga idag.
äsch då jag gört imorrn istället!

sitt träning




min lilla kille som bara var 48 cm lång och 2.8 kilo fet håller verkligen på att bli en stor pojke nu. han sitter inte själv långa stunder men ett tag och får han syn på något snett bakom sig så tippar han direkt ;-) tänk att han har varit så liten, till och med fått plats i min mage. det är så sjukt, går liksom inte att förstå. idag hittade jag vår blivande sulky, en Chicco liteway 2011 i färgen Blå. men den får vi ta och köpa efter att vi köpt bil och bilbarnstol. gäller ju tyvärr att priotera fastän det är tråkigt ibland. 


1295 SEK, den som vill köpa den till mig får självklart göra det!
köpbarnvagn.se

rutiner och sånt

jag är så glad att vi äntligen har fått rutiner under hela dygnet!
det enda som fortfarande är lite sådär är väl sovstunderna på dagen, dom kan komma lite när som. men maten och allt annat flyter på skit bra. visst en del dagar så går det åt skogen, men såna dagar kommer man ha hela livet. vi har även fått ordning på portioner väldigt bra.

Till frukost (8.30-9.00):
Välling 220 ml

Lunch (11.30-12.00):
Gröt, 1 dl vatten och 3/4 dl gröt

Mellanmål (15.30-16.00):
Ersättning 150-200 ml

Middag (18.00-18.30):
Matpuré 100-150 gram

Kvällsmål (21.00-21.30)
Välling 220 ml

Utöver detta så får han även majskrokar och efterrätter.
Funderar på vad jag ska byta ut ersättningen med?
Gröt, välling, smörgås?

När det kommer till natten så somnar han runt 22.00 tiden, ibland tidigare.
och så sover han hela natten och vaknar runt 8 tiden. :-)
och det är jag som har valt att han ska somna lite senare än "vanligt" och sova lite längre eftersom att jag är så otroligt morgon trött innan 8 ;-) men givetvis kommer vi att ändra detta när dagis närmar sig! men det är ett bra tag kvar.

tand på gång?

Hm.. lill weez är ju ganska vit upptill i munnen. och idag har han blivit snorig och hostig. även varit lös i magen, dreglat väldigt mycket och varit otroligt gnällig innan han ska sova. kan det vara tand på gång tro? eller är han bara förkyld av vanlig anledning? eller är han lös i magen för att vi råkade köpa majsvälling istället för havre? och har han svårt att somna för att han är sjuk? svårt det där att inte veta, vi får helt enkelt bara vänta och se vad som händer :-)

krypträning


dags att träna krypställning!


så jobbigt att jag till och med svettas ;-)


färdig för idag!

småsjuka

vi är lite små sjuka. William hostar och snorar och jag har lite ont i halsen.. Hoppas att jag kan hålla mig inne och bli frisk så att jag inte blir värre och måste sjukskriva mig min första jobbdag på söndag sen i juni.. nej så länge jag inte får 40 graders feber så ska jag jobba! hatar att sjukskriva mig. idag hade det varit så sjukt skönt att bara ligga i sängen och sovit och tittat på TV. men med en William så går det inte ;-) tänk att han aldrig vill ligga och lata sig en hel dag, konstigt. vi skulle ha varit på mammaträff idag, men jag avbokade och tydligen har dom andra små ungarna också blivit sjuka så fikan vart framflyttad, toppen :D för vem vill missa en fika.. inte tjockis ida iallafall. nu ska jag passa på att städa undan lite medans lill weez sover.

i did it!



yay äntligen har jag orkat städa och hänga upp alla kläder :D hmm, vill ha skohyllor kom jag på nu också. har även orkat bädda rent alla sängar. jag är på hugget idag när jag är "barnledig". nathan tränar på att ha William så att han är redo och säker tills på söndag då jag ska jobba. har även varit in och tagit bort min föräldrapenning från och med 1 feb.. jag ska börja jobba ett par dagar i veckan fram till 1 april så ska nathan vara hemma 2 månader. spännande!

men say what! läste precis på Evelinas blogg att man har nytt stjärntecken då jorden inte är på samma plats längre eller nått sånt skit. alltså är jag och William inte kräftor längre utan vi är tvilligarna. skumt :S

mys med sol

nyss varit ute på långpromenad med hunden och grannen. så underbart väder här idag, plusgrader och sol! och snön håller på att smälta bort. hoppas att våren kommer tidigt i år! nu ska jag fixa i min kläddkammaren, har fortfarande inte packat upp väskan från västerås hahah.. sen kanske släpa ut ungen på en promenad också så han får lite frisk luft.


sötaste


världens sötaste unge!


världens sötaste hund!

nu ska jag laga mat och mata William innan tvättis!

ny vecka


awesome!

åh vilken mysig eftermiddag jag har haft! varit ute i skepplanda hos Sarahs mamma och fått "visning" av Mary Kay produkter. aldrig testat dom innan men dom verkar sjukt bra så jag beställde ett paket Basic med lite fukt, rengöring och foundation. och när jag kommer hem får jag se att solsidan börjar ikväll, LYCKLIG!! :-D vilken perfekt söndag.

söndagmorgon



godmorgon!
nu väntar välling och sova nån timme till ;-)

mys belysning



Williams rum med en ny månlampa, coolt!

livet som mamma

att bli mamma är nog det bästa jag varit med om! det finns inget bättre än att vara mammaledig och vara hemma med sitt barn. träffa sina mammavänner och fika bort dagarna är så sjukt mysigt. det är helt enkelt världens bästa "jobb". men precis som andra jobb så är det inte alltid en dans på rosor. vissa dagar är skit jobbiga rent ut sagt. i början kändes det som att jag var vaken dygnet runt. William skulle ha mat varannan timme, dygnet runt. att få sova tre timmar i sträck var rena drömmen när man kunde få göra det en natt. och när han skrek av magknip och man kan inte göra annat än att försöka trösta är hemskt. det gör ont i hjärtat och själen när de har ont och man inte kan göra så mycket. och alla de gånger han har skrikit och man inte vet vad det är, är också jobbigt. och de dagar när han vägrar sova eller när bara mammas famn duger. man blir så låst. helt plötsligt är man lycklig över en dusch på en kvart utan att bli störd. att få äta i fred är en fröjd. igår var jag barnledig på kvällen då Nathan skulle "träna" på att ha William och jag var över hos grannen och drack lite vin och spela monopol. kvällen rusa förbi och när klockan börjar närma sig elva så kände jag att det var dags att gå och lägga sig, ska ju trots allt upp kl 8 på morgonen. man ska även orka laga mat, städa, tvätta och allt som hör till. samtidigt som man har en liten. man kan känna sig ganska låst. att springa ner till affären finns inte längre. klä på william och gå till affären och sen hem igen och klä av. men trots allt detta som kanske låter skit jobbigt för er utan barn så är livet som mamma helt underbart. det är det som är så fantastiskt. det positiva väger upp allt jobbigt, och när ens unge ler och skrattar mot en så glömmer man helt enkelt bort dom jobbiga stunderna. tiden när jag ammade dygnet runt har jag nästan glömt bort eftersom att han sover så bra nu. att skaffa barn som ung är nog det bästa, eftersom att man orkar mer.

jag älskar William, så mycket att det känns som att hjärtat ska spricka av lycka. jag ångrar inte en sekund av att vara mamma för det här det bästa jag vet. och jag tror även att det är detta som jag är bäst på. jag ser fram emot alla dessa år av mammalivet till världens bästa unge <3


sötprutten





puss puss puss världens goaste! <3

biffen William



William fattar inte grejen med att man ska lära sig att krypa.
Han kör på armhävningar och tänker "BEACH 2011!!!" ytz ytz ytz

William frågor

Vad har William lärt sig under sina 6 månader?
oj, det är väl det vanliga. vända sig, sitta upp själv i ett par sek, sova i egen säng i eget rum, hålla i saker, äta pureér och så vidare.

Hur många tänder har han fått?

Inga än så länge :-)


Hur sover han om nätterna?
Han somnar runt 21-22 och så sover han hela natten och vaknar runt 8 tiden. Kan vakna ibland tidigt på morgonen men då vill han bara ha nappen och så somnar han om direkt.


Har hans ögon/hårfärg ändrats sen han var en liten bebis?
Nja, ögonen har blivit lite ljusare blå och håret är fortfarande blont


Är han mammig eller pappig?
Hm.. när han är gnällig så passar jag bäst men annars är det både och.


Vilken storlek har han på sina kläder?
68/74


Har han badat ute?
haha nej, lite kallt för det :P


Vad gillar han att äta bäst?
Gröt på morgonen är en stor favorit!


Vad gillar han inte att äta?
min egna mosade banan var verkligen ingen hit.


Vilka går han bäst ihop med förutom mamma/pappa?
Han är nöjd med de flesta som håller honom.


Har han någon gång sovit borta utan er?
Japp, två-tre gånger faktiskt. och det har funkat kanon alla gånger!


Har han rest någonstans under dom här månaderna?
Ja till Västerås ett par gånger :P


Vad gillar han bäst att leka med?

Han är nöjd med allt som går att tugga på men det är klart när saker lyser och låter.


Har han bott på samma ställe jämt?
Nej, vi flytta till denna lägenhet när han var drygt en månad. Men vi flytta bara 100 m cirka så han har bott i Bohus "hela" sitt liv iallafall.


Sist men inte minst.. Vad hoppas du att han lärt sig tills hon blir 10 månader?
Spelar inte sån stor roll, så länge han utvecklas och mår bra så är jag nöjd och lycklig!


smack smack

min lilla sötunge smackar allt vad han kan, tror minsann att han har lärt sig det av mig som är en pussgalning! och gör man pussljud tillbaka så blir han helt galen, skrattar allt vad han kan. vilken lycka säger jag bara!




new stuff



lill weez och nya gåstolen


häftiga bilmattan som william fick i julklapp av morfar, morbror och mia


en grodhylla


och hallen har nu en byrå!

varit på IKEA och nids 4 kids idag. från IKEA vart det lite smått och gott, ett par hyllor, lampor och små skit. allt har inte kommit upp än. sen köpte vi en gåstol till Willi, men han har inte fattat han kan gå i den än. tar väl sin tid. avslutat dagen med ett varmt bad och snart dags att sova. william har föresten lärt sig att göra puss ljud!! han ligger och pussas för fullt med luften, har en video där man hör hans smakande men den lägger jag ut imorgon. natti natt

bara massa mys



du är den mysigaste jag vet <3

morgonseg

Vad gjorde du klockan 08 i morse?
Vaknade av att William låg inne hos sig och "prata" med sina gosedjur.
Vad gjorde du för 15 minuter sedan?
Åt frulle.
Det sista du sade högt var?
"Godmorgon hjärtat"
Vad har du druckit idag?
Saft
Vad var det senaste du åt?
Två limpmackor med salami
Vad var det senaste du köpte?
Hm mat tror jag.. haha
Vad är det för färg på din ytterdörr?
Brun, skit kul
Vad är det för väder hos dig nu?
Snö och jätte kallt!
Godaste glassmaken?
Mmh choklad
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Ja det är klart
Sover du tungt?
Nej vaknar av minsta ljud från William
Drömmer du mardrömmar?
Nej mer konstiga drömmar
Favoritklädsel?
Jeans och en fin top
Favoritlåt just nu?
Huvud, axlar, knä och tå, knä och tå..
Vad ser du om du tittar till höger?
Liggfåtöljen och fönstret
Vad gör dig glad just nu?
Att livet börjar ordna upp sig just nu
Vad ska du göra härnäst?
Åka till IKEA :D
Höger eller vänsterhänt?
Höger
Humör just nu?
Lite trött och seg
Favoritgodis?
Såna rosa och blåa flaskor, mums
Kläder just nu?
mjukisar och Nathans sköna tröja
Hur många kuddar sover du med?
2
Spelar du något instrument?
Nix
Morgon eller nattmänniska?
både och just nu
Vad är viktigast för dig?
Att min familj och vänner mår bra
Är du kittlig?
Nja lite under fötterna
Snarkar du?
Ibland så
Stjärntecken?
Kräfta!
Äckligaste insekten?
alla små kryp :(
Stökigt eller välstädat?
Välstädat, iallafall i ordning plockat
Vad längtar du mest efter just nu?
Att köpa det jag vill ha på IKEA och sätta upp här hemma
Hur lång är du?
1.70
Tycker du om kinamat?
mycket!
Tycker du om kaffe?
Ja, super gott
Vad dricker du till frukost?
Saft och sen en kaffe
Sover du på någon särskild sida?
Jag sover både på rygg, mage och sida
Tycker du om att mysa?
Ja, det är det bästa
Är du en beroendemänniska?
Ja, jag är beroende av pussar, skulle kalla mig för puss missbrukare
Känner du någon med samma födelsedag som din?
Nepp

William ett halvår <3




hur mycket du än kräks, bajsar ner mig, kladdar med maten, skriker, håller mig vaken på natten så älskar dig så mycket att det inte går att beskriva. för alla dina leende och skratt väger upp allt jobbigt. för dig William, gör jag vad som helst. glöm aldrig att mamma älskar dig <3

mammamaffian


Edwin och Wiggo


thea


Wiggo, Malin och Thea


Edwin, William och Wiggo


Edwin försökte hångla med William, mums!

en lyckad mammafiika som vanligt. tur att vissa vart sjuka, skulle ha varit 8 mammor med ungar annars vilket kanske hade blivit lite trångt ;-) nu är jag helt slut. ska ta mig ett välförtjänt bad sen och bara vara en timme. pratade med chefen idag också och nästa vecka på söndag ska jag jobba. läskigt, men det ska nog gå bra. nu pussas med lill weez som blir ett halvår idag <3

suga golv

bakningen är klar. vart dessvärre inte nöjd så får nog kila ner till Netto imorgon och köpa kakor ;-) nu ska jag dammsuga lite snabbt (vill inte att barnen får i sig en massa skit) och sen måste jag lägga tillbaka alla grejer i gamla hyllan, hanns inte med IKEA idag och eftersom att hot mamas och galna ungarna kommer imorgon så lär jag göra plats på golvet som nu är fyllt med skit från hyllan..

gutten morgen



GODMORGON!

full baby


"så jävla full!!"


"mm gott med fyllekäk"


"vad saru, muckar du?"

min lilla sötprutt!
lägenheten är dammad. bara alla golv kvar men det tänkte jag ta imorgon efter att vi satt upp hyllorna. ska även baka imorgon eftersom att det blir mammafika på onsdag hemma hos mig. vi brukar för det mesta hänga i Nol eftersom att typ alla förutom jag bor där ;(

damma damma


hänger med morsan

William somna strax innan 22 igår kväll och sov till kl 9 imorse. jag gick till och med och la mig i tid så jag är riktigt pigg idag! idag ska jag tömma bokhyllan eftersom att det blir IKEA imorgon och då ska jag köpa vägghyllor. kanske ska stordamma idag också? har faktiskt inte gjort det sen vi flytta hit, iuuuh! eller jag har faktiskt dammat det synliga hahah.. inte konstigt att folk nyser när dom är här stackarna.

damma damma


hänger med morsan

William somna strax innan 22 igår kväll och sov till kl 9 imorse. jag gick till och med och la mig i tid så jag är riktigt pigg idag! idag ska jag tömma bokhyllan eftersom att det blir IKEA imorgon och då ska jag köpa vägghyllor. kanske ska stordamma idag också? har faktiskt inte gjort det sen vi flytta hit, iuuuh! eller jag har faktiskt dammat det synliga hahah.. inte konstigt att folk nyser när dom är här stackarna.

perfekt söndag



tack världens bästa ida för super god mat!!
nu ska vi mumsa efterätt till en film :-)

piczzz


mmh bord..


mys med gammelfarmor

marko and lill weez


marko våga leka med William


men klarar han av att bära honom?


han klara det! :D

skönt att vara hemma igen! grabbarna har varit här och druckit öl och nu stuckit till krogen där lillasyster spelar. Ida är söt och gör mig sällskap här hemma, mys!! William somna så sött i sin säng, han har nog saknat den lika mycket som jag saknat min även om mammas säng också är skön så är ens egna allltid bäst. puss på er

svar till Jennie

jennie om tatuering :D:
Riktigt fint!! Har du tänkt att bygga på den om du skulle få fler barn? :)

svar; jag vet inte riktigt. när barn nummer två kommer så måste denna givetvis också få en plats på min kropp. annars lär jag väl få höra "mamma, varför får Williams namn stå på dig och inte mitt?" varje dag hahah. vet inte hur jag skulle göra om jag skulle bygga vidare på den jag har nu, eller om det barnet skulle få en helt egen. det återstår nog att se när vi väl är där. :-) men jag gillar tatueringar och skulle verkligen kunna tänka mig ett nytt motiv. kanske bebisen små fossingar eller liknande.

imorgon bär det av hemåt mot göteborg!
hoppas verkligen att tågen går..

och tack till alla fina kommentarer, pusss

toppen


killarna hänger :D


och William fann en ny vän, Hanna

tatuering :D


ont? nej nej min hud är sådär röd i vanliga fall ;)


och jag är såå nöjd!

försökte tänka på förlossningen. men det gick inte för så fort han körde ner nålen så tänkte jag bara på hur sjukt det var att han gröta runt i min hud haha :D men snyggt vart det och jag är nöjd. nu ska jag hem till babo

cant speak english

kvällen vart trevlig! jag och lill weez tog oss en promenix i snön hem till Kim. där hennes mammas kompis från Australien var. ni som känner mig vet att jag är sämst i världen på engelska så hur tror ni att det gick? hahah, nä men jag fatta faktiskt vad han sa för tro det eller ej men jag förstår engelska. kan bara inte snacka själv. men jag lyckades väl prata lite iallafall :D fick gå hem ganska tidigt eftersom att william inte riktigt kunde somna. imorgon ska vi vara inne i stan kl 11 för hemlisen. ni får veta imorgon. sen träffa syster, babo och farmor. och försöka gå hem till kim en sväng och träffa hennes pojkvän!! 
nej nu ska jag nana


lilla sötrompa!

luktar asgott

sjukt tråkigt väder idag.
stannar hemma och hoppas på att det lugnar ner sig till kvällen så kanske vi kan hitta på något då. stinker kräk om mig så ska nog gå och byta om. älskar verkligen när man tagit på sig rena kläder och så spyr William ner dom. det är verkligen sann lycka ;-) hahah..

peekabo

dagen började med en tripp in till stan för lite lunch och shopping. nu är vi hemma igen och tar det lugnt. om en stund kommer freddieboy hit på fika, inte träffat han på över två år tror jag? med tanke på att han trodde att mamma fortfarande bodde kvar i huset så är det verkligen länge sen! imorgon ska jag hem till farmor och sen hem till babo. och på fredag smäller det!! jaahoow säger jag bara :D


tokigt


william tar sig bakåt, oavsett om han ligger på mage eller rygg.
knäpp ongen!


den där jäkla blixten alltså..

nyårslöften?

jag har aldrig fattat grejen med nyårslöften, det hålls sällan och varför börja med saker just då? det kan man väl göra när som helst på året. folk börjar skriva i sina bloggar att "nu har jag inte rökt på 2 dagar" och "nu har jag verkligen kommit igång med träningen". vi vet att typ 95 % av alla dessa människor håller det i ett par veckor och sen helt plötsligt så slutar dom skriva om sina löften, för att dom inte klara det. ska man sluta röka, gå ner i i vikt och såna saker så kan man väl ändå göra det när som helst? när man känner att man verkligen klarar av det och inte bara på grund av att det är ett nytt år. nåja..

idag har vi faktiskt inga planer än så länge. skönt att slappa lite! just nu sover mamma, nathan och william. jag har iallafall sminkat mig och handlat blöjor. ska nog ta och ringa farmor och se vad dom gör. later!


"aaah shit stäng av blixten morsan!!"


underbar dag


först var vi hemma och mös med mormor Camilla


sen ner på stan och träffa söta Michelle och Magdalena, asmysigt!
och nej hennes armar är inte krokiga, bara overallen som är lite stor ;-)


och sen åkte vi hem till Jossa och fikade.
fick även se deras nya lägenhet som var super fin.

nu är vi hemma hos mormor igen. skönt att komma "hem" när man varit ute hela dan. tänkte även meddela att vi blir evetuellt kvar i Västerås tills helgen. nathan hade en överaskning till mig som jag får på fredag. mer om det då. nu ska jag mysa för mig själv och sen nana.



crazyass







hittade lite roliga bilder från nyår.
det gäller att bjuda på sig själv ;-)

Isabella 1 år








sötrompan



william gillar att göra "dra in luft ljud"

nytt år


William och pappa Nathan


glad William ska få kalops


Judith och Nathan


yay jag kan stå


William med sin vakthund


förrätt klar!


söt vovve


Kalle, Marie-Louise och Lotta


nytt år


super trevligt igår!
nu är väskan packad, ska äta frukost och göra oss i ordning och sen på tåget mot västerås. ser inte fram emot det, så sjukt tråkigt att åka tåg. hoppas att William kan sova lite mer än 10 minuter denna gång. så kanske jag också kan sova lite.

RSS 2.0