byter blogg

Jag byter till Wordpress så att jag kan blogga från mobilen!

klicka er in HÄR

William ska på äventyr

ännu en helg som är slut men snart är nästa helg här för veckorna går så otroligt fort. framför allt denna vecka kommer gå fort, truckkurs tisdag och onsdag, tvättis på torsdag och så hinna träffa lite vänner. sen är fredag här och helg. och nästa helg ska William till huvudstaden.. utan mig!! det börjar kännas nervöst redan nu även om jag vet att han kommer ha det toppen med sina pappa, farmor och farfar. men han ska vara 40 mil ifrån mig i en hel helg. kommer dessutom inte hinna träffa honom på söndag när han kommer hem för då ska jag självklart jobba till 23.45 så han får sova hos farmor och farfar. hm.. får se till att hitta på en massa skoj på helgen och inte sitta hemma och gråta i min ensamhet ;-) nu blir det faktiskt sängen för mig del.

trots?

Kommer ungarna in i någon slags trotsålder nu kring 10 månader? William har fått ett sånt humör på senaste. Det är precis som att han vill så mycket men kan så lite och när jag tar bort honom från grejer han inte får leka med så slänger han sig bakåt i min famn och blir förbannand. och när han upptäcker att han inte kan en grej (t.ex nå en grej på bordet) så blir han också förbannand och börjar skrika. lite jobbigt med en missnöjd unge, tur att han är så söt ändå!

fatboy weezi



hahah var bara tvungen att ta en sån här bild på William.. tur att han inte är så fet! helgen har bjudit på räkor, vin och yatzy bland annat. inte helt fel. idag blir det nog en mjukis dag framför TVn med favoriterna. gosigt värre

skit skit!

igår vart jag så ledsen. fick ett samtal om att William inte fått dagisplats i Bohus. och inte finns det någon "dagmamma" heller. eftersom att jag inte har körkort så kan jag inte ha han någon annanstans. jag börjar jobbet 7.15 på morgonen, menar dom att jag ska sätta mig på bussen runt halv sex tiden för att lämna William på dagis runt 6 på morgonen, sen ta mig till jobbet? sen ta mig hem från jobbet och hämta William på dagis runt 17-18 tiden? han kan för fan inte vara på dagis så länge!! idioter, då kan dom väl försöka hitta någon som faktiskt kan ta sin unge till ett annat dagis så att jag kan ha William på dagis. hur ska jag annars göra? hm.. ska iallafall prata med våran BVC sköterska då hon sa att hon kunde prata med dom och be dom priotera mig på grund av att jag är ensamstående och måste jobba och allt sånt här. nu ska jag lägga mig och mysa lite med favoritpojken.

busungen



mitt busfrö! efter att han dragit ut en rad toapappper så sätter han sig och delar det i tusen små bitar. toadörren hålls nu stängd, annars gör jag inget annat än att plockar upp bitar skitpapper. nu ska jag strax åka till jobbet, jobbar till midnatt som vanligt. sen är jag ledig hela helgen.

såäreee



ikväll blir det rotfrukter i ugn och lövbiff, nam nam!

bvc - check




William är nu 76 cm lång och väger 9.820 gram. han växer och följer kurvan perfekt. nu det senaste när jag tittar på William så stannar jag alltid med blicken och inser att min bebis är ingen bebis längre. han är en liten pojke. tänk att jag snart varit mamma i ett helt år, ett fantastiskt år. och snart är mammaledigheten slut och det riktiga livet börjar med dagis och jobb. spännande! men innan dess så ska jag jobba 5 veckor i sommar (25,30,31,32 och 33) och resten av sommaren ska jag bara njuta tillsammans med min fina son!

grattis nate!



grattis pappa Nate på din 22 årsdag!
jag och Weezi har varit på en lunch dejt och shoppat present :-)
ikväll blir det födelsedagsmiddag med familjen Eriksson

lite grejer till!


bild från brandos!

dessa snygga Kavat dojjor fick William av sin farmor, TACK!
super snygga och perfekta lära gå skor.


bild från Villervalla!

och även denna solhatt fick han av farmor Lotta, assnygg eller hur

det är awesome






vi har haft en underbar helg, vi har grillat och åkt ut till havet.
idag är jag utvilad och ska jobba 15-24!

suuuuuck

happ, tänkte ladda upp massa bilder från helgen men det funkar tydligen inte. kanske hinner slänga upp dom imorgon innan jobbet. nu är jag aptrött så ska lägga mig och nana!

snabbis

helt slut efter jobbet, bara att hoppa in i en dusch och fixa för nu ska vi åka till Moa, Ludde och lille Melwin och grilla. Inte toppen väder att grilla i men blir säkert lika gott ändå ;-) ting

seg och ont



vilken seg dag.
haft huvudvärk dessutom och har det fortfarande. William har precis somnat så jag ska strax gå och lägga mig jag med. måste orka upp och jobba imorgon bitti. skönt att få tidigt för en gång skull så man hinner göra något efter jobbet. nästa vecka blir det två sena tider igen, nåja mer pengar är alltid kul.

städa städa


duktiga Thea som kan gå själv!


happy kid

idag måste jag försöka storstäda, så himla tråkigt bara. men det är tråkigt väder ute så det är lika bra att göra det idag. imorgon väntar jobb och sen hem till Moa och grilla på kvällen. men innan jag börjar ska jag äta lite lunch. ligger på 51 kg nu :-) bara ett par kilo till så är jag nöjd.

love to you



Du är det absolut bästa jag vet




Du är lycka



Jag älskar dig William


fullt hus



söt Nova kör William.
idag är det fullt hus, hunden är här, Nova kommer hit snart och sen kommer Sarah och Thea. mysigt. fint väder också så kan bege oss ut till lekparken idag. nu är det dags för frullebulle

weezi smakar zinksalva..

japp nu var det min tur att få känna den där känslan "dålig-mamma-som-inte-har-koll-på-ungen-känslan". William har hittills inte ramlat ut ur sängen som de allra flesta ungar verkar ha gjort men han har idag istället ätit zinksalva. William får krypa rätt fritt här hemma medans jag gör annat då jag (trodde) att jag plockat bort allt farligt, vilket jag tydligen inte gjort. Så i badrummet hittar jag honom helt vit runt munnen och med zinksalvan i ena handen. mammahjärtat flög upp i halsen, tvättade rent och gav honom vatten och slog 112. och det var ingen större fara, han började leka och mådde bra direkt efter och han har inte kräkts. så han verkar inte fått i sig mycket iallafall. puuuh, mammas lilla busfrö! nu måste jag ta och laga lite middag. har ätit rätt kasst på senaste och fick chock när jag såg att vågen visa 48 kilo i förrgår, så nu försöker jag äta som en häst!! :-)


och nej det är inte williams säng, klart jag inte skulle ha rosa täcke till han ;)
han är för cool för det

morgon yoga ala William



lite morgongympa så mår man toppen.
tråkig regn dag så idag håller vi oss inne och myser.

kitchen



så vart köket med nya gardiner och nya ljusstakar!
nu vill jag bara ha mitt vita mio bord+stolar :-)

weezi rum



nu jäklar får det bli köpstopp på William för ett tag framåt. nu börjar hans rum blir bättre iallafall. fortfarande lite småfix kvar men det är bara skoj att ha lite småprojekt framför sen. grannarna har hjälpt mig och flyttat och donat, och jag har tittat på ;-) fixa även nya gardiner till köket, assnyggt! nu är det dags för kvällsmys.

åååh dör lite



seriöst, hur härlig är han inte? jag smälter <3
nu spelas det bingolotto, hoppas på storvinst!!

RSS 2.0