bbbbbbvc

på en månad har William hunnit bli 73 cm lång och väger nu 8650 gram. han följer sin kurva perfekt. hon sa även att William inte har "tagit nån stryk" alls av att jag och N håller på och flytta isär vilket även innebär att vi har haft en del tjaffs men William har alltså inte märkt av detta överhuvudtaget. han är lika glad och fortsätter växa som han ska. kan lova att det kändes skönt att höra. har trots allt varit väldigt noga med att William inte ska vara i närheten av våra sura miner. mammas skrottonge <3

morning lovely day

min gangsta lill weeZ!
nu BVC och sen tvättis och sen kommer mamma och Ello!!! <3

hyllor i willis rum CHECK

idag har Ida satt upp hyllorna i Willis rum och det blev så fint! kommer ha kvar extra sängen ett tag till eftersom att jag har folk hos oss en hel del ;-) och än så länge behöver vi inte mer plats till William i hans rum. han är ju trots allt mest ute i vardagsrummet.

snygg bebis

ibland blir han bara FÖR snygg på bild!
nu är jag barnledig och storstädning står på schemat inför mammas ankomst. senare ikväll kommer Sarah hit för att ha Mary Kay kväll och sen ska jag hem till Erika för att äta kalops. mys!

im a hiphopa


coolaste ungen i stan! snacka om bra morgon humör ;-)

gungeligung

sööööta!

läskig unge

När William har somnat för natten så brukar jag alltid smyga in och titta på honom och le sådär löjligt och tänka "ååh, är han verkligen min den där söta ungen". men så finns det kvällar då jag blir rädd. haha där går man fram och förväntar sig att få se sötpojken ligga och sova med slutna ögon och en öppen mun och armarna upp över huvudet men istället så ligger han och sover med öppna ögon och jag blir livrädd. inte lätt, men lite söt är han trots sina öppna ögon.

what to do

jag har gjort mig fredags fin men har inte
en aning om vad jag ska göra.. hmm

sexi thing

helt slut! så jag går till kojjs med jojjs.
nej inte med jojjs men det rimma och jag önskar hon var här <3
men om nån vecka ses vi :D och alla fina hemma i vässan
just det ja, jag vart super bortskämd med seriöst världens godaste fiskgratäng efter jobbet. sötaste Erika och Ida!! jag som bara äter fiskpinnar, börjar jag bli vuxen eller göteborgare är frågan? var till och med räkor i såsen, NAMNAMNAM!

im OK

det märks så väl på mig när jag börjar må bättre, då äter jag. inte som alla andra som tröstäter när jag är ledsen utan jag slutar istället. jag hamna genast på 48 kilo men nu jävlar äter jag igen, som en hel ko. har ätit "middag" 3 gånger idag plus mackor och grejer. fettis-ida <3 imorgon är det jobb på listan 7.15-16.00. William ska vara med sin farfar och det kommer nog gå hur bra som helst!

check check check

sisådärja! nu är ansökan om underhålls stöd inskickade. imorgon ska jag skicka in ansökan om bostadsbidrag också. så som det ser ut just nu så kommer jag bo kvar. känns både bra och dåligt. gillar denna lägenhet otroligt mycket och även läget trots att bohus är lite halvdant.. men gillar närheten till alla bussar och barnvakt och såna saker. känns väl inte sådär jätte toppen att punga ut 6500 i hyra varje månad.. hade ju kunnat levt lite mer om jag hade en billigare lägenhet. men jag får hitta mig en karl på nätet och be han flytta in på dirren. nej skämtåsido. har även ätit pannkakor hos Erika och nova. william har gungat för första gången också, jätte kul... puss

sjutton gubbar

han är ju för i sjutton gubbar världens bästa unge. jag blir chockad varje gång när han somnar själv. idag somna han till och med utan nappen. sikken grabb jag har! nu ska jag tanka ungen och sen åka med Lisette till försäkringskassan. fixa alla papper för att få underhåll och bostadsbidrag.

just that

en söt liten tavla som vi fick av Ida!

taadda hyllor CHECK



ida har borrat upp mina hyllor idag :D :D skrivbordet ska bort och under hyllorna ska det stå en byrå som jag ska måla vit. kommer bli awesome hoppas jag! dagarna går fort nu vilket är sjukt skönt. veckan bjuder på lite möten, jobb och hjälpa erika med Nova. helgen blir det Marie Kay med Sarah och även en tur på barnloppis. och viiiips så var det måndag och då kommer mamma och lillasyster. greejti meejti

är jag 21 snart?

tiden går så jävla snabbt. vet inte om jag börjar få någon ålderskris haha! men jag har börjat upptäcka grejer i vardagen som får mig att tänka "shit jag är vuxen och börjar bli gammal." inte så att jag ogillar det utan det är mer skrämmande. för nånstans så känner jag mig fortfarande som 18, men jag blir ju för tusan 21 i år. idag var Erika och Ida här och vi sitter och snackar matlagning. och då kände jag det där igen, jag är vuxen och sitter här med mina vänninor och våra ungar och snackar om matlagning. sjukt eller hur. jag har ju ett barn, jobb och boende. precis som vilken annan vuxen som helst men ändå så tror jag ibland att jag är 18. kanske är det för att tiden gått så sjukt snabbt sen jag var 18? vad hände med tiden från 18 till 21 egentligen? det är ändå 3 år men som känns som 1 vecka.. skumt det där

bajs william

vet inte om det är fel på min sida för jag kan inte ladda upp klipp?
så ni får gå in via länken HÄR.
tänk att man kan vara så söt när man bajsar <3

not again!!

ännu en gång håller vi på att bli sjuka, snor och halsont. hur fan ska vi klara oss när lill w börjar på dagis? kommer bli kaos känns det som. får nog ta och köpa massa vitaminer och försöka bygga upp mitt imunförsvar. nu ska jag fortsätta snyta mig och dricka kaffe

bildexplosion

haha snor, mmmmums
haha vad tycker ni om hjälmen vi fått låna av Malin?! så sööööt
bilder från när vi var hos Elina och Edwin igår och så från mammafikan idag. massa mys med alla sötbebisar och gullmammor. nu är jag helt slut. känns gött med en slappdag imorgon. bara kaffe med lisette och sen kommer ida hit på kvällen. just ja, skrev jag att william fått sin första tand? iallefall så har han fått en pyttttte liten rackare i underkäken.

äääh



brist på fantasi, hit me med vad som helst.


tror dessutom att ni har en hel del frågor just nu

myspys dag






härliga ungar! mysigt att bara träffas vi, lättare att prata då när man inte är 6 pers och massa ungar. även om det också är hur mysigt som helst. nu börjar iallafall saker och ting ordna upp sig. det kan bli en flytt för min och williams del, men berättar mer om det när det är mer säkert :-)

helt OK





söt ungen och söt hunden. är faktiskt helt okej att gå en promenad på morgonen. trodde det skulle vara jobbigare eftersom att jag måste ut det första jag gör när jag vaknar. men man blir ju faktiskt bara pigg av att gå ut. nu måste jag dra på lite smink och kläder innan Sarah och Thea kommer. kanske springa ner till netto och köpa fika också..

<3 dag

alla hjärtans dag är väl lite överskattat så jag har tvättat och städat medans lisette tagit hand om min söta pojke. nu ska vi ha möte här hemma och sen kommer ida för att äta middag och mysa! fick ett jätte fint kort av min mami på posten, söta mamma.

jag är stark

i helgen har jag omringat mig av fina Ida och Erika. vilka härliga tjejer. även Jonis var här igår med oss när vi käkade god mat och drack vin. har alltså mått väldigt bra i helgen. nu är det bara jag och william. och hunden också eftersom att jag är hundvakt i en vecka nu :-) och det känns sådär att vara själv igen. blir så himla tomt när man inte varit själv alls på ett par dagar. men jag behöver det. tänka igenom saker och ting. jag känner mig stark iallafall. känslan av att allt kommer att lösa sig är stor nu. jag tror till och med att jag åker till Västerås en sväng i början av Mars. om allt har löst sig såklart, men det gör det. eller hur?!

dags att städa lite.
imorgon väntar tvättis och sen möte..

äta själv

går inte att ladda upp filmer?!
så ni får gå in via länken istället.
klicka här

pusskväll





världens bästa bebis! idag blir en bra kväll. ida är här och sen kommer Erika och lilla Nova. blir god middag och vin. och en massa tjöt skulle jag tro ;-) ha en bra kväll!

såja

härligt att tillbringa sin fredagskväll på jobbet.. ;-) men bra gick det och skönt att vara hemma. ledig tills tisdag vad jag vet. har en del att fixa och kolla upp först. imorgon ska jag dricka lite vin och äta kyckling. ointressant så nu går jag och lägga mig.

normal pojke

william har ätit som en hel häst idag. har läst att när ungar äter lite vissa dagar så tar dom igen det en annan dag och det verkar visst stämma. hittills har han ätit 5 flaskor välling och en burk matpure med efterrätt. bra att han är normal igen iallafall. bara att börja med maten och gröten igen, men tar det nog lite lugnt så att han inte blir för hård i magen. haft en okej dag iallafall, träffa Lisette och nu är Ida här <3

inte okej

bloggen kommer nog bli lite deppig till och från framöver. jag mår så fruktansvärt dåligt vissa dagar. framförallt när William somnat och jag får "egen tid". då försvinner golvet och jag hamnar på botten. lyckas somna och vaknar av en underbar William som jag har underbara dagar med. eller så jobbar jag och där koncentrerar jag mig på den höga musiken och att snacka med alla om annat. men kvällarna är inte att leka med. jag blir så förvirrad och hittar verkligen ingen väg upp. inte ens att fly och flytta hem till Västerås skulle hjälpa. jag har fortfarande kvar dom ekonomiska problemen oavsett vart jag befinner mig. jag känner mig lurad och hjälplös. vi hade ju bestämt och visste hur vi ville ha det och leva. man ska nog inte planera saker eller tänka på hur det ska bli, för det är nog sällan det verkligen går som man tänkt sig.

pratade med soc idag. för att få hjälp denna månad (endast denna månad som kommer gå åt helvete ekonomiskt) och för att få deras hjälp så måste jag skriva in mig på arbetsförmedlingen vilket jag kan förstå eftersom att jag inte är fastanställd. men sen måste jag även gå på ett ställe som verkar hemskt. att gå dit skulle kännas sjukt förnedrande. jag har jobb och kan klara mig själv för i guds skull, men inte denna månad bara. måste jag då behöva bli (för mig) förnedrad? på detta ställe ska jag sitta och sy och baka? känna mig som ett fattigt barn i afrika som jobbar för att få råd med hyran. jag kanske är taskig som säger allt detta mot alla som går på soc bidrag. men jag har aldrig behövt nå bidrag och har alltid haft tankarna på att jag aldrig ska behöva det. att gå på soc är dåligt för mig, man ska kunna försörja sig själv!

förlåt att jag inte alltid svarar på alla samtal varje dag. men jag orkar inte prata jämt. för när jag är iväg och har släppt tankarna lite så orkar jag inte prata om det jobbiga. jag ringer er eller svarar när jag orkar. och tack för alla som peppar mig med alla fina ord. det betyder verkligen att få höra, önskar att jag trodde på mig lika mycket som ni verkar göra. men en sak jag står fast vid är att det kommer lösa sig. det vet jag, jag kommer inte hamna ute på gatan med William och utan pengar. självklart kommer det att lösa sig, men det är en jobbig period att gå igenom. nu ska jag försöka lägga mig och sova, är trots allt helt slut efter lite sömn och en heldag på jobbet.

hatar när folk gör såna här inlägg.
men jag var tvungen att få ur mig lite.
detta är tyvärr inte allt, det finns så mycket mer.
men det är saker som måste stanna utanför bloggen.

sötskrotten

glad kille som vet att han ska få bada :D
kryptränar för fullt
min plutt är så go och glad igen, skönt! och nu äter han bara majsvälling tills magen är som den ska. fortfarande väldigt lös i magen. men det blir bättre :-) finns inget bättre än att komma hem från jobbet och mysa med en glad liten pojke <3

Novalee 1 år!

sötungen!
Sarah, Thea och Josefine
kul med paket :D
Novalee kollar på såpbubblorna
fina tjejer
skruttisarna
busfrön och thea är på kylen såklart ;-)
tittut!
Novalee har blivit en stor flicka nu och fyller 1 år idag så vi har varit på kalas. skönt att komma iväg och umgås, man mår så mycket bättre då trots en skit natt med lite sömn. nu ska vi bara ta det lugnt, imorgon är det jobb igen 7.15-16.00. fixar ett inlägg nu som kommer imorgon!

håll tummar och tår

helgen har varit både underbar och ett helvete.
umgåtts massor med fina Ida och även Erika och "svärföräldrarna". men nätterna har varit jobbiga då William spytt och bajsat ner sig. även i natt igen, fick ställa oss i duschen halv två på natten och även bädda rent i sängen. fick honom inte att somna föräns 4 tiden.. och sen upp 8 på morgonen. är helt slut! ska få lägga mig tidigt ikväll så att jag orkar upp imorgon bitti för att jobba. skönt att jobba och rensa tankarna lite. även ringa samtal och jag hoppas verkligen att det går som jag vill, annars kommer den där paniken igen. får så sjukt ont i magen och kan inte äta. så håll tummarna imorgon för guds skull.

dags att ta tag i det

Fick en fråga av "Nicke nyfiken", vem nu denna är? om hur det går mellan mig och Nate. skrev ju tidigare att vi skulle separera, vilket vi var påväg att göra. men vi försökte ännu en gång. vilket tyvärr misslyckades på grund av anledningar jag inte vill gå in på. vill iallafall berätta läget då jag vet att många där hemma i vässan undrar. så vi ska alltså separera på riktigt denna gång. 1 mars flyttar vi isär. jag kommer kanske bo kvar i denna lägenhet om jag inte lyckas fixa med diverse grejer och kan hyra en tvåa i andra hand av snälla Elina. hyran är nästan dubbelt så låg så det skulle verkligen vara helt awesome! inte nog med att det är tufft att stå helt på egna ben så är det även tufft att ha barn och flytta isär. man ska hålla sams, vara rättvisa och göra det bästa för William. men jag vet att vi kommer klara det, vi båda är väldigt måna om Williams hälsa och vad han mår bäst av. så William kommer bo hos mig på heltid då han är för liten för att ha två hem. Nate får komma hem till oss och träffa William och vara hos oss när jag ska jobba. Självklart kan han åka iväg med honom under dan och hitta på saker, men han kommer bara att ha ett hem tills han blir lite större.

så ja man kan väl säga att mitt liv är lite upp och ner just nu. vissa dagar känner jag mig som världens starkaste och bara vet att detta kommer jag fixa. medans vissa dagar är helt åt helvete och allt jag tänker på är att flytta hem till mami och babo. bara få luta mig mot deras säkerhet och slippa denna panik och oron över hur allt ska bli. men flyttar jag hem så blir jag utan bostad och blir arbetslös. även om det skulle fixa sig så småningom så känns det för jobbigt att lämna bostad och jobb och alla fina vänner jag har här. är verkligen sjukt glad över alla fina jag faktiskt har här som stöttar mig, det är guld värt ska ni veta. sen vill jag också att William ska kunna träffa sin pappa som han har fått en otroligt fin kontakt med här på slutet.

nästa steg just nu är the big day, monday. då ska jag ringa en massa samtal, främst till att kolla upp om jag kan flytta 1 mars samt att få försörjnings stöd denna månad eftersom att jag får otroligt lite pengar denna månad. skulle gärna vilja bo kvar i denna lägenhet men med tanke på hur jävla dyr den är så är det bäst att hitta ett billigare alternativ. så nu vet ni läget. och jag vet att allt löser sig alltid på något sätt. vill bara att den dagen ska komma, då allt är som vanligt och rullar på i en bra balans. men man måste kämpa och det är väl sånt som gör en till en stark människa! massa pussar och kramar till alla fina vänner och familj!


tack vare dig klarar jag vad som helst.
otroligt hur mycket styrka du ger mig <3

så ska det vara

gott att vara lite barnledig. jag och Ida har varit och hyrt tre filmer. ska strax upp och hämta busungen och äta lite middag sen mysa resten av kvällen med filmer och godis. detta behövde jag verkligen! jag älskar William mest av allt men ibland behövs verkligen egen tid till att få vila och bara vara. och William har det så bra hemma hos sin farmor och farfar och jag tror minsann att dom gillar det också :-)

skit skit skit

William kräktes inget igår och inget i natt, däremot skiter han sjukt mycket och löst. och det luktar så att jag nästa spyr. är helt slut efter att ha varit uppe ett par gånger i natt igen. tur att williams far föräldrar kommer och tar han ett tag idag så att jag kan få vila lite. nu luktar det skit igen så det är väl bara att gå och byta..

kräk och skit sjukan

vaknade halv två i natt av att jag hör William spy en massa. hela sängen var genomblöt och dessutom hade han diarré så skit i sängen var det också. stank fruktansvärt! fick ta upp han och duscha av honom och sen bädda rent sängen. tur att vi har ett sånt kiss-går-inte-igenom-lakan. försökte ge honom välling men det ville han inte ha. så han somna i min famn och jag lägger ner honom i sängen och då spyr han igen. suck, samma sak en gång till. till slut så lyckades han somna i en torr säng och sov till halv elva imorse! nu verkar han pigg och glad så jag hoppas att detta inte blir långvarigt.

bara lite sådär

Ditt Barn lista

Född:
12/7 2010

Var:
 Mölndal BB
Tid:
00.46
Födsel vikt:
 2860 gram
Födsel längd:
48 cm
Huvudmått vid födsel:
33 cm
Namn:
William
Andranamn:
Hans Wayne
Efternamn: Eriksson
Ålder: 6.5 månad

Namnbetydelse:
Namnet är sammansatt av orden vilja och hjälm (vilhelm)
Nyligen lärt sig: Åla och sitta själv
Dagis: Börjar i augusti förhoppningsvis

Vikt nu:
8,2 kg
längd nu:
70,5 cm
Mammagris eller pappagris: Mammagris såklart

Favorit bus:
stoppa sin hand i min mun eller peta mig i ögonen
Favorit mat:
äter allt!
Favorit leksak: allt som går att tugga på
Favorit tv program: inget vad jag vet, får fråga honom..
Favorit musik:
 när jag sjunger ;) hahah

Sover i:  Pyjamas
Favorit person förutom mamma:
pappa och en hel del andra
Barnvagn:
Carena kombivagn
Försäkring:
Trygghansa
Blöjor:
Libero
Hur många tänder:
tandlös pojk
Storlek i kläder:
68/74
Syskon:
inte än


lillskrutten <3


busbarn







Moa med Melwin, Elina med Edwin och Karolina med Ellenor kom hit idag på fika. ungarna busade runt som vanligt, förutom lille Melwin som är en pyttebebis :') såg just att jag glömt lägga in alla bilder, nåja ni får nöja er med dessa. idag misslyckades jag med maten, skit också. ja skit smaka det med basilika. hatar när det blir skit utav maten. tiing

torsdaggggg

jiiiissses vad trött jag var på jobbet igår och hela kroppen värkte. men det gick bra ändå, sov väldigt gott i natt. nu ska jag göra ett sista ryck och städa undan lite innan Moa och Elina kommer med sina ungar. måste kanske hoppa in i en dusch också. en timme på mig, klara färdiga gå

jippppIE!



äntligen fick jag honom att le på bild med mig :-D vart inringd för en stund sen så ska jobba 15.00 till 23.45. gott att jobba sent så får man OB tillägg, awesome! dessvärre missar jag min tvättis, får kolla om det finns tid imorgon annars får jag gå upp till svärföräldrarna och låna tvättmaskinen. har liksom inte tvättat på 2 veckor så snart har ingen i hela familjen kläder, oppps.

ajajaj

jag tränade verkligen inte hårt igår men jag har världens träningsvärk idag. i armarna och ryggen så att bära William känns kan jag lova er. och trött är jag, känner mig fortfarande slut efter att ha jobbat. haha det tar nog sin tid innan man vänjer sig vid att jobba igen. vi jobbar ju även väldigt fysiskt så egentligen är det inte konstigt att jag har träningsvärk. men nu är jag ledig tills måndag, om jag inte blir inringd förstås. nu ska jag packa ihop den gamla vagnen och åka till bussgods.

hurtbullen

haft en toppen dag på jobbet. var en del att göra så gjorde allt möjligt och jobbade på, tiden går så mycket snabbare då! tränade även innan jag börja men det var otroligt tungt. tränade liksom 05.45 på morgonen utan frukost så orkade bara en halvtimme sen var jag tvungen att gå och äta. nåja ska försöka träna på sportlife imorgon. efter jobbet så åt vi middag här hemma med Erika, gott och mysigt. dags att lägga gulleponken. blir nog sängen för mig med, är helt sluuuut

RSS 2.0