JOBB ÄNDÅ RÅ

Ledig imorgon?
trodde jag ja.
7.15-16.00 GREEJT

mer pengar till idag bränner vi gustafsson
(ida brander gustafsson = jag)
ifall att ni inte hänger med 8-)


LEDIG!

Åh vad skönt att jobbdagen är över. Det är så mycket nu innan jul, saker överallt!! ledig i två dagar nu, inte helt fel. fick träffa nathan en timme idag iallafall, han börja 15.00 och jag slutar 16.00. får väl se om jag lyckas hålla mig vaken tills han kommer hem i kväll/natt.

Imorgon eller på onsdag ska jag in till stan och träffa Anna.
ska bli väldigt trevligt, en fika är aldrig fel ^^

dags för en dusch för jag stinker! :D
puss

SEG SÖNDAG



seg söndag.
helgen har varit super mysig. barnen är så söta och det var skoj på liseberg. såg en massa gröna kaniner och sånt ni vet. nu lyssnar jag på musik och kollar runt efter köksbord. måste köpa ett eftersom att vi inte har något =) så himla kul att kolla på möbler! Mr.Nate är på jobbet och kommer hem vid midnatt. jag jobbar imorgon, torsdag och söndag. helt okej 8-) ha en fortsatt seg söndag, puss. 

JUL PÅ LISEBERG

Idag har jag varit inne i Kungälv med Carina och barnen. gick runt och kikade lite överallt. vi var även till kexfabriken och köpte massvis med billiga kakor, mmh! om ett tag så ska vi åka till liseberg. har ju aldrig varit där när det är jul tider, ska tydligen vara väldigt mysigt.

ha en bra kväll! :)


FLYTT 19e DECEMBER

Allt gick super igår. Vi bestämde även ett nytt datum eftersom att det är lite jobbigt att ses och lämna över nycklar 1 januari så vi får flytta redan 19e december!! :D:D Bara tre veckor kvar, helt underbart! Sitter och tittar på soffor och matbord nu. Finns ju hur mycket som helst. ÅH, vi har en vattensäng också som vi ska montera ihop och ha, hur skönt som helst.

Idag kommer Daniel & company!
Ha en bra helg <3

DAX ATT SKRIVA KONTRAKT



idag ska vi träffa Marie och stryelsevärden för att skriva kontrakt. Vet inte om dom har gjort kreditupplysning än men det ska dom väl också göra. sen är lägenheten våran!! Längtar så till 1 januari. Jag och Nathan bodde ju ihop i Enköping men den här gången så är det mer speciellt. För vi flyttade inte ihop ihop då, om ni fattar? Jag flyttade liksom bara in till honom i hans lägenhet. Men den här gången har vi tittat gemensamt på lägenheter och ska nu flytta ihop till vårat gemensamma boende. Är det inte mysigt ^^

Måste göra mig i ordning nu.
Har gått i pyjamasen hela dagen <3


HAPPY DAYS

LEDIG TILLS PÅ MÅNDAG :D

så underbart! i helgen kommer ju Nathans bror och hans familj, ska bli super trevligt. få träffa dom söta barnen. Kan ju även berätta för er att jag ska på Göteborgs horse show i ferbruari. Har bara varit på Stockholms innan så det blir nog skoj.

jag är nog världens lyckligast just nu.
- jag har världens bästa karl
- vi har fått lägenhet (gemensamt)
- vi har båda jobb
och livet känns bara sååå bra <3

ikväll blir det Bonde söker fru med min gosis.
Ha en bra kväll!


snygg roggan 8-) höh


INTERVJUN GICK BRA!


ÖVERFULL

Tvättkorgen är så full, ligger tillochmed kläder utanför. Men jag är seg idag, vill egentligen bara ligga i min varma säng och gosa. Sen ska jag ju på intervju också, typ 30 minuter bort. Tur att Nathan skjutsar mig, tack bejbi! Jag måste nog allt ta och fixa körkort i vår har jag kommit fram till. Herregud vad lat jag är :D

Ska gå ner och se om jag får saker gjort nu.
Ha en bra dag

PINUPPA MIG, PINUPPA DIG

seg dag på jobbet, jag mådde halv dåligt hela förmiddagen och sen vart jag själv och det kom in hundratals med rc och pall med backar. suck.. Men dagen gick ändå ganska fort. fick även ett samtal om att jag ska på intervju imorgon, börjar bli en vana 8-) har redan vart på intervju 1 så det blir 2an imorgon, wish me good luck. ett extra jobb! imorgon ska jag och älskling även iväg på ett hemlis uppdrag klockan 11, höhö. SPÄNNANDE!

nu ska jag gosas med Nate the great.
Puss <3


SÅ MYCKET GREJER

åh sitter och kollar runt på möbler och grejer. tänk vad mycket grejer det är man vill ha när man ska flytta. så många fina smågrejer som man vill ha lite överallt. och gardiner finns det ju hur mycket som helst av! vill bara flytta nu och få ordning på allt. givetvis kommer det ju ta ett tag innan vi får det som vi vill, vi är tyvärr inte miljonärer. men om ett par månader så ska vi nog ha det mysigt i våran 3:a <3

nu ska jag lägga mig nere i sängen och mysa med min karl.

DEN GÅR HIT, DEN GÅR DIT

Det vart en kväll med Lisette och Malin igår, mycket mysigt. Tog det lugnt och satt bara och pratade om allt mellan himmel och jord. Idag ska jag bara ta det lugnt, jobba måndag och onsdag! skönt, och nästa helg kommer Nathans bror och hans familj, alltså hans tre barn och fru. ååh :'D

haha, har ni sett MTV reklamen med kängru tröjan? som man kan stoppa ner sitt barn i om man är "tonårsmamma". skrattar lika mycket varje gång jag ser den reklamen. och så är det en väsk som man kan blåsa upp till en kudde om man vill sova på lektionen, mycket coolt.

nu ska jag äta lite godis ^^
puss


LÖRDAG



kvällen var mycket trevlig igår. Jag körde på en "vit helg", alltså ingen alkohol. På grund av lite olika orsaker. Vi alla behöver det ibland, right? Och det blev ett himla tjöt om att jag skulle ta en öl och en jäger och allt vad det var. Men jag tog ingenting! :D hoho! idag ska jag och nathan hämta en bar som vi ska ha i våran lägenhet sen, snyggt. och så ska vi baka lite lussekattar och sånt, mums.

ha en bra dag, pussis

VI FICK LÄGENHETEN

idag fick vi det bekräftat, vi flyttar 1 januari!
ååh, jag är nog världens lyckligaste :D

jobbade idag och nu ska jag hem till Malin & Jonis med mr. Nate. Lite spel och öl för dom som vill. Helt enkelt en mycket mysig fredag efter en mycket bra dag. Lyckan bara fortsätter och fortsätter. Ta aldrig slut <3


HAPPY HAPPY GIRL



lägenheten var perfekt! stor, ljus och fin (hela 78 kvm).
förhoppningsvis så får vi den, i sånt fall ska vi träffa föreningen nästa vecka, skriva på kontrakt och sen får vi flytta in 1 januari. Vi kunde ha fått flytta in redan 1 december, men det är inte så kul att flytta nu innan jul och allt. Åh, det känns så bra. Är det tillåtet att allt kan gå så bra?

PAPER PLANES

Jag ska söka en kurs till våren, nämligen engelska B. Har ju IG i det så jag hade tänkt att jag skulle läsa upp det. Idag är det full rulle på schemat. Nathan är på möte nu med sin handläggare på AF, han har ju trots allt jobb nu. Sen ska vi äta en mysig frukost ihop och sen ska han in på intervju i stan. Nämligen samma extra jobb på musikservice som jag har. Sen ska vi äta lite lunch och sen ska vi titta på lägenheten!! Spännande :)

Nu måste jag sätta på lite kaffe.
Lovar att uppdatera med en bild idag!
puss

LÄGENHETS VISNING!

fick precis ett svar av en tjej ang. en lägenhet.
en trea, ska nog titta på den imorgon, MYS :D
billig för att vara en trea också så det vore riktigt nice.
hoppas att den är i bra skick också så att man slipper renovera ^^

nu är det massa bra TV program.
Bonde söker fru
Greys Anatomy
So you think you can dance.
puss på er.

SÖT KLUTTEN!

Titta på den här filmen
http://www.tackfilm.se/?id=1258442368250RA50

hahaha jag dog av skratt.
älskar dig skrutten <3



TISDAG

förlåt för att det blir så lite med bilder nu men jag hinner och orkar inte ta några när jag jobbar. är dessutom inte speciellt snygg på jobbet (H) det jag tänkte skriva om var iallafall tonlägen. Vet inte hur jag kom in på det men satt och täntke på det idag. Hur tråkigt är det inte att prata med en person som har samma tonläge hela tiden? det är verkligen dötrist. man vill ju ha lite inlevelse i det man får höra, eller vad tycker ni? :D

pussis.

LYCKLIG TJEJ

tankspridd, lycklig och trött. Tummen upp för det!

YTZ YTZ YTZ

jobbet gick awesome denna gång också.
nathan var så duktig!!

efter jobbet så var vi faktiskt så duktiga att vi åkte och tränade, trots att vi var mega trötta eftersom att vi somna sent och fick bara 4 ½ timmes sömn. jag tränade axlar och rygg. gick helt okej, men det är helt värdelöst att träna vid fem-sex tiden på kvällarna, SÅ mycket folk. skit jobbigt, går knappt att träna eftersom att alla maskiner är upptagna.

nu ska jag duscha och sen dö framför SATC. <3

JOBBA IHOP MED SIN KARL

jag har aldrig haft en pojkvän i samma klass, samma skola eller på samma jobb (förutom i lågstadiet..). jag har heller inte velat haft det eftersom att det är bra att komma ifrån varandra lite på dagarna PLUS att det blir ganska jobbigt om man skulle göra slut. men nu har ju jag fått in nathan på mitt jobb (ICA) och imorgon ska vi för första gången jobba ihop. spännande va? :D vi är iallafall överens om att jobba och inget puss och gull!! det kommer ju gå kalas.

7.15-16.00
ha en bra dag imorgon.

VODKA ROCK



nathans föräldrar är ute på en liten resa.
på måndag när dom kommer hem så har dom med presenter till oss. nämligen 3 liter Black Tower (asgott vitt vin) och sen den nya Vodka ROCK, hur fräck är inte flaskan? så snygg!!! läder och nitar, grrr. vi har bestämt oss för att spara den.. ett tag iallafall. vill ju ha den i våran bar sen som vi hade tänkt att bygga 8-)


NUFF NUFF SJUKAN!



hur tänker ni göra med vaccin och allt?
jag vet faktiskt inte ännu, det finns så mycket negativt och positiv och man läser så otroligt mycket skit om det i tidningarna. vem ska man tro på? man får nog ta en funderare och lista ut vad som är bäst för en själv! jag vart erbjuden vaccinet av ICA men tackade nej.. nu sprider sig sjukdomen väldigt mycket och jag har beslutsångest.

PLUS med vaccin
- man smittar inte andra
- man slipper bli sjuk
- blir man inte sjuk så behöver man inte vara hemma från jobbet
- man slipper oroa sig
- man bidrar till att stoppa spridningen

MINUS med vaccin
- det är inte testat
- man kan få jobbiga biverkningar
- man kan tydligen bli förlamad??
- man vet knappt vad skiten innehåller
- och man kan säkert dö av det

fortfarande vet jag inte vad jag ska göra. men det lutar nog mot att skita i det. det känns för riskabelt. å andra sidan vill jag inte riskera mitt jobb och bli sjuk.. men jag är ju faktiskt inte i någon risk grupp. jag får helt enkelt tvätta hela mig med handspritt dagligen så kanske jag håller mig frisk :) hur ska ni göra?

NUDEL TAJM

nu blir det nudlar och sen ska jag traska över till lisette.
en kopp kaffe!

ikväll blir det tacos, film och massa godis.
älskar onyttigheter <3



här är smyckena som jag fick av min man förra veckan.
snygga va?
sötpluttten, jag älskar dig av hela mitt hjärta <3

SUPER MYSIGT

ååh ponnyn var underbar!
dessvärre skulle det komma ett par till och rida så vi får helt enkelt hålla tummarna. burr burr vad kallt det var att rida, hade helt glömt bort det 8-) fick ha på mig termobyxor.

jag vet inte om det bara är jag som besväras av detta men varje gång man får ett papper som ska fyllas i så är raderna ALLTID ALLTID för korta. man får alltid skriva utanför eller under så att allt blir snett och fult. varje gång jag ska skriva så försöker jag skriva med små bokstäver men ändå lyckas jag inte. det blir inte bättre av att jag har dubbel efternamn ;( hahaha! har ni samma problem :D?

maten vart lyckad!
tack malin för tipset

13th

idag ska jag provrida en ponnnnny!
kl.13



sen ska jag laga mat till hela familjen.
sen vill jag dricka öl.
sen vill jag bli full.
sen vill jag däcka.
hhhhehe, måste göra mig iordning nu.

sorry för så dålig uppdatering och dåligt med bilder.
men jag jobbar för fullt! tränade dessutom igår innan jobbet.
jag är förmodligen världens bästa människa.
och jag älskar mitt val av att flytta till Göteborg.
det har gått sjukt bra med allt och jag har även fixat jobb till Nathan.
life is good


DET GÅR BRA NU

jobbet går bra, det är lite att göra och man kan ta det lugnt. väldigt skönt faktiskt! sen har jag långhelg till tisdag. vad som händer i helgen vet jag inte än, men det brukar visa sig. dags att jobba igen. Puss

REKLAM I SLUTET?

har ni tänkt på en sak? i amerikanska talkshows så har dom ju väldigt många reklamavbrott. och i slutet när det är typ 3 minuter kvar av programmet så tar dom alltid ett reklamavbrott och sen när dom är "tillbaka" så tackar dom och säger hejdå. why? varför inte snacka typ 30 sek till och sen säga hejdå? fattar inte grejen med det bara..


HON GLÖMDE MIG

kvällen gick bra igår, jag stod och märkte DVDfilmer och CDskivor, ganska så chill. men jag var så trött! skönt att jag jobbar sent idag så att jag fick lite sovmorgon ^^ måste bara berätta om igår.

intervjun igår var nog den jobbigaste jag varit på. hon ställde skit svåra frågor som jag aldrig har fått förut. och inte nog med det jag fick göra ett prov också!! med uppgifter om mätning, kodning, matchning och matematik. hon sa "du har 15 minuter på dig" och sen gick hon ut. så jag satt där och gjorde provet fort som attans. tror ni att hon kom efter en kvart? nepp, inte efter halvtimme heller. så jag gick ut och leta reda på någon som fick tag på henne. då hade hon visst glömt att sagt till mig att jag kunde gå hem när jag var klar eftersom att hon skulle iväg.
hahaha, schyst att lämna mig där 8-)
jag klara iallafall provet och fick bara ett fel.

nu ska jag ta och laga lite lunch.
blir inge mer bloggande under dagen, slutar 23.45..

JOBB JOBB JOBB!!

intervjun gick så jävla bra, så bra att jag faktiskt ska in och jobba redan ikväll. helt otroligt! jobbar 17.00-21.00. Musikservice, ska typ packa skivor och DVDer och sånt. skoj! har bråttom nu, måste in till stan och skriva på avtal innan jag ska till mölndal.

nathan jobba sin första dag på ICA idag.

livet är så bra

IM DONE

hemma efter en härlig arbetsdag.
och ja, jag gillar fortfarande mitt jobb :D

imorgon är jag alltså ledig, men måste ändå upp tidigt..
nu är det mario party som gäller på nintendo 64!!

KANON GÖTT

jobbet gick så jävla bra idag!
och veckan ser mycket lovande ut.

måndag: jobba 7.15-16.00
tisdag: intervju 10.00
hem till malin vid 13 tiden
onsdag: jobba 15.00-23.45
torsdag: jobba 15.00-23.45
fredag: provrida en D-ponny

helgen får vi se vad som händer.
ganska så långt kvar ^^

så jävla nice att både jobba en söndag och så lite kvälls pass,
älskar OB!

nu ska jag gå & lägga mig.
godnatt pussisar

INRINGD PÅ JOBB


helg sumé

fredag: jobbade till klockan fyra. spillde ut en kopp varm choklad över mina brallor på jobbet, AJ. malin hämtade mig, vi åkte hem till henne och hon lagade SVINgod mat till oss. sen spelade vi en massa tv spel, typ donkey kong, nå pussel spel, lite mario och sånt. sen åkte jag hem, trött som en gris och mös med min bejb. han hade varit på söthumör så han hade köpt presenter åt mig! så när jag kom hem så hade han bäddat sängen och lagt mina paket och ett sött brev där till mig. fick ett armband och ett halsband (SNÖ och pearls for girls) tack älskling!! <3

lördag: jag & nathan åkte in till stan för att försöka hitta en tröja åt honom, dessvärre hittade vi ingen snygg så vi åkte därifrån ganska snabbt. jag åkte hem till malin. vi drack te i förmodligen sveriges största koppar. och spelade även ännu mer tvspel. spelade ett japanskt spel som heter Kuri kuri?! skit kul. jag har även vågat klappa malins ödla, Joey. scary. :)

nu sitter jag hemma. Nathan är hos robin och dick och dricker.
jag ska nog gå och lägga mig nu, är såå trött!
nattis på er.


som sagt, JÄTTE stora

peekabo

har inte hunni skrivit något, sorry.
var ju hemma hos malin & jonas igår efter jobbet, spelade tv-spel och rökte vattenpipa. mycket mysigt! nu är jag hemma hos malin igen, ska iväg och kolla på ett jobb :D mer om det får ni veta sen. pussis

LARV I SALLADEN

när vi har frukost rast så äter jag alltid två mackor med skinka och sallad. idag hängde en liten äcklig larv med i min sallad. grows!! får nästa frukost gratis, alltid något. men inte tänker jag äta sallad nå mer på jobbet.

Ö-ponny

Jag: Jag kanske ska provrida en D-ponny i Kungälv.
Nathan: okej.. Kan du rida en ponny?
Jag: Ja, alltså det finns olika storlekar på ponnysarna, dom är uppdelade i fyra kategorier. A-ponny är mini, B-ponny är lite störra, C-ponny är typ max 137 (?) och D-ponny är max 148 cm. Så en D-ponny är nästan en "liten stor häst".
Nathan: Jaha, men vad är Devil då? Typ .. Ö-ponny?

HAHAHA, så förbaskat söt.
jag saknar mig ö-ponny.. <3


MTV MUSIC AWARDS

tittar ni?
skulle vilja se mer men måste i säng så att jag kommer upp imorgon och är pigg på jobbet. fast å andra sidan så finns det ju kaffe 8-) höhö. imorgon efter jobbet ska jag hem till Malin, tv-spel n´shit. AWESOME! så.. jag mobil bloggar väl under dagen.

sov gott.

<3

jag älskar mitt liv


INTERVJU PÅ TISDAG!!

idag ringde dom från Kelly Service och ville ha en intervju med mig. Det gäller ett lager jobb, extra på kvällstid. Passar ju perfekt tillsammans med ICA jobbet :D jag kommer som vanligt att få det (lite väl självgod kanske ^^) det gick toppen idag på jobbet, dagen rulla på och viips så var man hemma igen. Fick även reda på att jag får vaccinera mig genom ICA, gratis v.49. men jag skiter faktiskt i det. Jag ska nog klara mig ändå.

Ska ni vaccinera er?

Nathan klarade drogtestet så han ska nog till ICA nästa vecka och provjobba. Jösses vilken toppen dag det har varit idag. Hoppas att det håller i sig ett bra tag nu. Nu ska jag ta ett bad. PUSSIS

LA DOLCE VITA



jag gillar inte fotboll längre.
det är bonde söker fru på TV.
men det är någon barcelona match på TV.
vilket innebär, jag har ingen chans mot eggan & nate..

imorgon är det jobb 7.15-16.00
skepp å hojj crazy boy.


SKIT SKIT SOC

mötet gick rakt ner i helvete. KABOOM och vi befinner oss i en ohållbar situation. nathan har varit arbetslös ett bra tag så han har haft soc bidrag och även bidrag från någon ungdoms skit?! men nu när jag bor här så räknas vi som "en". vilket innebär att antingen ska jag försörja honom och kan jag inte det så måste jag också söka soc bidrag. och eftersom att jag jobbar en dag i veckan i snitt så betyder det att vi tillsammans får 6000 SEK att leva för i månaden. men för att vi ska få det så måste JAG (SOM FAKTISKT HAR ETT JOBB) gå på en praktik genom soc. ni vet ett sånt där ställe där folk med fel i huvudet går för att dom inte kan jobba? japp, där måste jag vara i TVÅ VECKOR!! för att dom ska se att jag klarar av att hålla tider och ta order från ledare osv, vad hände med att referenser kan intyga det??

och nu till det värsta.
får jag jobba två dagar i veckan så får vi inte en spänn från soc för då helt plötsligt är jag så rik att jag kan försörja både nathan och mig. hur sjukt är inte det? är det mitt fel att nathan inte har något jobb? är det mitt fel att arbetsmarknaden ser ut som den gör? är det mitt fel att jag inte får jobba mer? vad är dom ute efter? shit face från space.

OM vi har tur så får nathan jobbet på ICA och jag får jobba mer och får jobbet inne i stan på kvällarna. då kan vi få det att gå runt. men jobbar jag bara två dagar i veckan så vet jag inte hur det ska funka. vi får väl flyttat ut på gatan eller något? någon som vill försörja oss kanske? blir så trött. jag vill verkligen inte till den där praktikten. soc kärringen sa till och med "ska jag vara ärlig så är det inte så kul att vara där." OKEJ, men varför skickar du dit mig då???? jag ska få baka, sy ihop grejer som vi ska skicka till afrika och skit. är det inte barnen i afrika som syr grejer åt oss? vad händer med världen, USSSCH.

men ha en bra dag.
jag älskar mitt liv och soc :@:@:@
håll tummarna för att nathan får jobb på fredag.

MÖTE

snart är det dags för möte hos soc.
wish us good luck!

GOOD MORNING!


SPÄNNANDE?!



hm..
någon som vet vem han är?
han har tydligen varit med i dessa shower som går på Silk (Västerås) ibland, typ höstmode, underklädsmode och allt vad dom nu har haft på senaste. Nåväl, får se om det är något för mig. Han skulle höra av sig när det vart något aktuellt.

HÖST FIN



tog på mig min gamla klänning idag som jag säkert inte har använt på ett år. men jag tycker att den är mysig att ha nu till hösten. den har höstfärger och den är väldigt snygg till converse, skinn jacka, stor halsduk och lovikavantar! idag har jag och nathan varit iväg till banken (kontoutdrag på 3 månader) och arbetsförmedlingen. ska ha planerings samtal på måndag, vad det nu är. bryr mig faktiskt inte med tanke på att jag endast gör detta för min sambos skull :) imorgon blir det möte med soc och sen blir det att jobba på torsdag och fredag.

missa inte desperate housewife ikväll! :D

MYS KVÄLL

nu är vi hemma igen. åååh vad gott det var!! det var så kul att få göra sin egna mat också. jag ska förklara för er.. när vi kom dit så vart vi placerade vid ett bord. där fick vi en meny, men vi valde att köra på en "mongolisk middag". vilket innebär "ät så mycket du vill" typ. så vi fick dricka och sen tog vi en massa sallad. när vi ätit upp det så kom dom in med soppa och vitlöksbröd. mumsa i oss det och sen gick vi bort för att slänga ihop våran egna wok. man fick alltså ta en tallrik och så fanns det en massa färska grönsaker och kött och räkor och grejer som man tog. kan väl erkänna att det var lite äckligt att slänga på rått strimlat kött :p sen fanns det en massa såser (jag tog babreque sås och soya) och sen ger man det till koken som lagar det åt en. skit häftigt och SÅÅ gott. till efterrätt vart det glass och frukt.

kan ju lova att jag är mätt nu!!
jag hade på mig en svart klänning och nathan hade på sig sina nya jenase och en skjorta. tack för en mysig middag älskling. ikväll blir det sex & the city och så ska jag massera nate som har gjort illa ryggen :( vi hörs imorgon, puss!





WOK MIDDAG MED SNYGG

nathan ska bjuda på middag inne i stan ikväll.
mysigt på en måndagskväll. man kan nog inte början veckan bättre än så. vi ska till någon wok restaurang, spännande. jag har ju faktiskt inte testa på restaurangerna här i Göteborg. antar att det finns en hel del.. nu måste jag gå och göra mig i ordning. har nyss badat ^^ PUSS

just ja..
har jag visat den här bilden förut?
Anna tog den på mig till en fotouppgift i skolan.
Jag ser så liten och söt ut :-)


SURE THANG

apuh, jag har en hel del att fixa idag. jag ska först ta och fixa lite lunch. sen måste jag väcka nathan så att vi kan åka till arbetsförmedlingen där jag ska skriva in mig och göra upp en handlingsplan. detta måste jag göra bara för att nathan har blivit sambo och då tänker inte sos ge honom pengar för dom tycker att jag ska försörja honom. så jag måste fixa en massa hit & dit, hatar sos!! tur att nathan får jobb snart. sen ska jag träna, vet inte vad jag ska träna än bara.. kanske skulle gå och dansa lite på body jamen?

sen tänker jag nog avsluta dagen med ett bad.



ska testa dessa ikväll, någon som provat?
är dom så bra som dom säger i reklamen? :)


SM-GULD TILL AIK!!



så jävla bra!
enda matchen jag är intresserad av och matchen slutar helt gudomligt bra. fast jag börjar ju inte gråta glädjetårar. jag blir bara varm inombords ;D haha, en grym match iallafall och AIK var värda guldet.

LOOKING GOOD


SKIT KVÄLL



hemma hos marko var det okej, mest fotbolls snack men jag hade trevligt ändå. sen drog vi till en halloween fest. kommer dit och kliver in i en lokal där det är 70 % slisk blattar, 25 % fjortisar som har linnen som klänningar och 5 % normala människor. redan då ville jag hem. fanns även en viss person där som jag gärna inte ville se eller höra talas om. men jag försökte ha kul ändå och hängde med marko eftersom att nathan sprang runt överallt.

från ingenstans så blir det världens liv på över våningen. nån snubbe som börja kasta stolar och bord n´shit. visar sig att han är 27? år och bara full. herregud vad alkoholen kan påverka konstigt på vissa människor. alla var tvunga att gå ut så där stod jag och frös i säkert en timme tills jag lyckades få hem marko och nathan.

väl hemma hoppades jag att min kväll skulle sluta bra. men icke sa nicke, nathan klunkade whiskey precis innan vi fick skjuts hem så han däckade på toan. kul kväll? nej, den kvällen borde glömmas från och med nu.

så vad vill jag ha sagt med det här inlägget?
anornda inte en fest med människor i 15års åldern.
det slutar aldrig bra.


RSS 2.0