ULLARED CHECK

vilken härlig dag.
massor av bra saker shoppat från ullared. lovar att visa bilder nån dag när jag orkar ta kort och sen lägga in dom på datorn, ett moment som är jobbigt att få gjort.. väl hemma har jag städat, fick ett sånt ryck och både små damma, dammsög och skura golven. dock inte ordentligt. men hellre lite slarvfint är super smutsigt. right? nu ska jag faktiskt lägga mig, är dödstrött!!

DET HÄR MED KROPPEN EFTER FÖRLOSSNING..

efter förlossningen blir många mammor helt hysteriska över att man ska tappa sina graviditets kilon. man vill börja träna och äta rätt och återfå sin normala figur. för mig är det tvärtom, jag vill ha mina 8 kilon som jag fick av graviditeten. men dom är borta, dom var borta redan efter en vecka och nu har jag jag tappat ytterligare 2 kilon. jag ligger på 50 kg med mina 170 cm. inte okej. jag gillar det inte, framför allt inte mina smala ben. det är INTE snyggt. jag kan behålla magen, men benen alltså. hur ska jag kunna gå upp i vikt? jag har under hela mitt liv försökt, ätit allt jag kan, tränat och ätit bra men inget funkar. och nu har jag dessutom inte tid. jag glömmer bort att äta. äter frukost vissa dagar men annars äter jag bara nån middag om dan. när jag egentligen borde äta frukost, lunch och middag. men det är så tråkigt att stå och laga mat till sig själv, sitta och äta själv och allt sånt. jag vill börja träna på riktigt och komma igång för det får mig att må bättre, men jag kan inte träna varje kväll. då måste jag ha barnvakt och jag måste ta mig till Sportlife och sen ta mig hem. kanske ska börja träna hemma? men då måste man ju verkligen ha disiplin och se till att göra det också. och när det väl kommer till kritan, vem har det? men man kan göra ett försök, någon som har tips på nån bra sida med gör-det-hemma-utan-redskap-övningar? please help me, hur hinner ni träna och äta vaje dag? :-D

ULLARED IMORGON

sovit underbart i natt, duktig William! idag ska vi till Kungälv och träffa Ida. imorgon blir det Ullared med Martina och Novalee. ska handla kläder till William i 74 och så ska jag även se om det finns något annat jag vill ha, hahah lär finns massor men jag menar såna grejer jag är i stort behov utav. med tanke på att Nathan ska flytta härifrån snart så delar vi på grejerna, vilket kommer innebära att jag blir utan en del saker. dock vet jag inte riktigt vad ännu, men det lär ju visa sig. ska även försöka hitta julklapp och födelsedagspresent till min fina systerdotter Isabella. jobbigt att hon fyller så nära jul ;-) nu ska William få ersättning, han har bara fått gröt än så länge sen vi gick upp.

SÖTRUMPAN



älskade skrutt-unge.
nu äter han gröt morgon och kväll. inga stora mängder, men skönt att få in en rutin. ska även börja med ett lunch mål. han är så matglad, än så länge har han ätit allt och verkat gillat det han får smaka. hoppas det fortsätter så ;-) annars då? jag åker till Västerås snart för att vila upp mig. behöver komma härifrån och rensa tankarna och få nya krafter. men blir kvar här hemma en vecka till iallafall innan jag åker till Västerås ett par dagar.

SÅDÄRJA



NU BÖRJAS DET


julstjärna från Maxi.

varit iväg hela förmiddagen med Williams farmor Lotta. hon var så söt och köpte mig ett par vinterskor, skönt att ha något annat än converse i vinter. tack underbara Lotta för allt idag. ikväll ska jag dit och äta middag, sen skulle jag vilja ta mig ner till källaren och plocka upp lite mer julpynt. är inte så jätte duktig på att pynta, blir mest nån stjärna och advents stake. orkar inte byta gardiner och hålla på. framför allt inte just nu med allt runt omkring som snurrar. nu ska jag busa med världens bästa willi <3

NAM NAM NAM GRÖÖÖT



kladdigt men gott med gröt. inte sovit många timmar i natt så vi har börjat dagen med kaffe och gröt. väntar på att William ska somna igen så att jag också kan sova lite till. sen får vi se vad som händer under dan, inget planerat iallafall.

BURR BURRR

jisses vilket dygn..

meeen, har varit hos Sarah idag med Karolina och Malin. lika skoj som vanligt. men burr vad kallt det är ute nu, mina stackars fötter behöver verkligen ett par vinterskor!! william har det så gott i sin åkpåse, tänk om man kunde krypa in där i väntan på bussen. både varmt och gosigt. snart ska jag iväg igen, upp till nathans föräldrar. måste bara packa skötväskan och återfå känseln i fötterna.

LYCKA



tur att jag har dig <3

ANNA WAHLGREN SÖMNKUR

läste ni hennes artikel i metro om barn och sömn? det man får reda på om hennes metod i artikeln har jag kört på William och guess what. han somnar i sin egna säng på 10-15 minuter. det krävs tålamod för 10 minuter är en lång tid med skrik ;-) sömnkuren funkar som så att ungen ska ligga på mage och sova med andningslarm (dock har jag inte detta, men skulle han bara sluta andas helt hux flux så tror jag inte på att det skulle bero på att han låg på mage). man lägger ungen i spjälsängen och sjunger en liten ramsa och går sedan ut. ungen börja skrika och då går man in och lägger mjukt men bestämt handen på ryggen och en lätt knuten hand på rumpan som man buffar rytmiskt. och det är detta som tar mellan 10-15 minuter för mig, sen somnar William och då sjunger jag samma ramsa igen (godnatt, godnatt, sov så gott..). det är tänkt att det ska räcka med endast denna ramsa för att lugna bebisen och få den att somna. och sen sover han som oftast 6 timmar i sträck. amazing!! Hennes metod går alltså ut på att bebisen ska förstå att sängen är en bra plats, att där är man lugn och har det skönt. 

Hur får ni era små att somna själva i sin egna säng? 


 

ÄLSKADE WILLIAM



det är helt sjukt vad snabbt en bebis ändrar utseende och växer till sig. jag glömmer lätt hur liten William faktiskt var när han föddes. nu är han ju hur stor som helst om man jämnför med det. min vackra lilla unge, vilken otrolig kärlek man känner till sitt barn och det verkar som att den bara växer och växer. samtidigt växer även en oro för allt som kan hända min lilla plutt. men sånt ska vi inte tänka på nu, lycka lycka lycka <3

HUUUALIGEN


gullrumpa

ser verkligen fram emot att tvätta imorgon, super skoj verkligen..

STADIG GRABB

William blir bara mer och mer stadig för varje dag. nu kan han ligga på mage ett bra tag innan han ger upp och börjar skrika. han vill även sitta själv hela tiden, har jag honom halvliggandes mot mig så gör han "sit-ups" så att han kan sitta själv utan stöd. han gillar även att stå och få titta runt. är lite vingligt fortfarande mellan varven, men vilken skillnad. blir så stolt över min stora pojke :')


FANCY

vart inte så mycket klokare på Alebyggen. vi fick fylla i papper om att vi vill byta lägenhet så ska dom höra av sig inom en månad. så vi får väl se hur det blir. vore nice med en billigare lägenhet så att man iallafall kan spendera lite pengar. bor jag kvar här så har jag nätt och jämt råd med alla räkningar. blir väl en 50 lapp över typ. skiljer trots allt cirka 2000 kr på en tvåa och trea, sjukt med tanke på att det bara är ett rum och en klädkammare "större". plus att vi bor i Bohus, hur fancy är det på en skala? och mensvärk har jag också så jag tror att jag dör. later..

TOMTEVERKSTAD




vackra ungarna!

MOT NÖDINGE



ska till alebyggen med Karolina och prata lite ang. byte av lägenhet och så vidare. och går inte det så måste jag se om jag får ta över denna lägenhet själv. måste även säga upp Nathans del av kontraktet, men det får han faktiskt själv ringa och fixa. ha en bra dag!

VAD FAN SKA JAG GÖRA PÅ KVÄLLARNA?

vafan gör man som ensam mamma på kvällarna, utan sin familj i närheten? sjukt vilken omställning att vara själv och då har vi ändå inte flyttat isär än. men Nathan jobbar och är iväg ändå så jag är sjläv en del, bra att vänja sig liksom. och innan när jag varit singel så har jag ju haft min familj och mina nära vänner. nu har jag en del vänner, men det är mest mamma vänner och vi ses på dagtid. har även grannarna och där är jag alltid välkommen, oerhört snällt. har även nathans familj, men det är hans familj. kan inte träffa dom för mycket känns det som, det är ju inte mina föräldrar och nu är jag inte tillsammans med nathan längre.. svårt att bli singel i en stad där man inte har dom man egentligen behöver. vem ska jag se på idol med på fredags kvällarna? vem ska jag äta middag med varje dag? varje dag är upp och ner. det blir bättre jag vet och jag borde inte klaga. finns alltid någon som har det värre och så vidare. men jag måste rensa skallen lite och det är därför jag bloggar. behöve space i hjärnan liksom. nu ska jag ta ett bad innan william vaknar. lite egen tid... som jag inte alls har för mycket av just nu ;-)


MYSIGT SOM VANLIGT

vilken mysig dag vi har haft hemma hos Malin. fick ett par fina bilder som jag ska visa er sen. tänk att det ska vara så svårt att få dom att le när kameran kommer fram. William tittade bara och tyckte vi var konstiga som hoppade runt och gjorde "roliga" ljud. var på sjukt humör också, tur att dom fattar att jag är ironisk annars hade det varit illa haha. nu ska jag busa lite med willipilli.

FOTOGRAFERING


haha jag såg inte helt okej ut så det fick bli så.

idag ska vi till Nol på fotografering! mysigt, ikväll ska vi nog bara ta det lugnt. men nu måste jag tanka ungen, han låter inte riktigt nöjd ;-) var trots allt 4 timmar sen han åt. mammas duktiga kille.

GRANN FLICKAN







nu så.
william och grann tjejen. tänkte att jag skulle dit lite senare och tigga kakor. vet ju att deras kyl är full ifrån dopet igår och jag är sjukt socker sugen haha! nu är det iallafall bättre. william är på strålande humör och jag bara älskar hans tandlösa leende, han ser så busig ut. som att han tänker göra något hys ^^

LÖJLIGT KOMPIS

just när jag ska lägga upp bilder så går det inte?!
idag känner jag mig löjligt ensam. har haft nathans kompis Linus här fram tills nu och nu när han har åkt så känner jag mig bara ensam, som att jag är ensam på jorden med William. när man är i ett förhållande och är själv hemma så är det inte samma sak men så plötsligt när man är singel så känner man sig så sjukt ensam. så deppigt, vilken deppig avslutning på dagen. och så tänker jag, hur blir det när nathan verkligen flyttat härifrån? vad ska jag göra dessa dagar? nåja nu väntar jag på att nathan ska komma hem så kan jag lägga mig i ett bad iallafall. i veckan hoppas jag på massor med mammaträffar, träning och kanske rida pålle? kan ju för fan inte sitta och deppa!! tönt ida, nu blir det pusskalas med little W.

HELT SLUT

förlåt att det varken blir bilder eller något. har hjälpt grannen med hennes dotters dop och idag var dopet. jösses aldrig hjälpa till igen med någons dop ;-) haha nejdå men är verkligen helt slut. fick även ta william sen för att han vägra med nathan, bara skrek och skrek. mammas lilla plutt. hörs imorgon, kanske jag har något skoj att skriva om..

MUMS

japp morot slank i lille W också.
har även köpt gröt och päron puré, spännande!
är helt slut efter idag, återkommer senare eller imorgon med bilder.
nu soffan

PROMENIX TILL NÖDINGE

idag känner jag mig så pass frisk att vi kan ta oss ut och göra något så vi ska möta upp Sarah, Malin och Martina med Thea, Ella och Novalee och gå till Nödinge från Nol. mysigt! willi and the girls. vaknade av ett samtal i natt av polisen, eller alltså dom ringde till nathan. frågade vad han hade för bil och sånt och sen sa dom "din bil står i bohus centrum och brinner" typ. blir så trött, förstår inte grejen med att folk ska förstöra. till vilken nytta liksom? i och med att vi blivit av med våran parkering och man får böter om man står längs vägen så ställde han bilen på pendel parkeringen. tydligen inget bra val.. nåja vad kan man göra. bara gå runt och vara arg men det löser inga problem. nu ska jag fixa mig och bege mig mot bussen.

WILLIAM, DYYYYYK

puuh har varit på babysim, är helt slut! haha, william var på sådär humör idag. han hade precis somnat när vi kom dit, typiskt. "dök" tre gånger iallafall och han är så duktig på att hålla andan. sen ville han mest bara ligga med huvudet mot min axel och flyta runt, bäst så när man är så trött. hela dan idag har jag haft Karolina och hennes dotter här. vi har hjälpts åt att passa ungarna eftersom att vi båda hade tvättis idag, smidigt med en snäll granne :-) nu ska jag ta och äta lite, william ligger helt utslagen i sin säng.


pruttungen!

TOPPEN NATT

fick sova från halv tolv till halv åtta! underbart att få sova min första natt utan avbrott. dock så låg William i min famn, han blir så mysig när han är sjuk. då vill han inte ligga själv! men vad gör det, jag älskar det!! nu ska vi busa lite och sen gå ut med hunden. kommer nog aldrig skaffa hund, jösses vad jobbigt att gå ut ;-) iallafall när man ska släpa med sig barnvagn och william. nåja motion iallafall.

KLARHETER FÖR VARJE DAG


älskade skruttunge!

för varje dag som går så uppstår det klarheter.
- nathan har en lägenhet på G, dock i majjorna, nåja han som får åka ;)
- vi ska fira jul och nyår ihop med Nathans familj.
- 1 jan åker jag till västerås för att fira min systerdotter som fyller 1 år den 2 januari. tänk att tiden gått så fort!! då blir det även lite jul firande för mig och william som missar julen hemma hos min släkt.
- pratat med chefen idag och jag är så tacksam för att min chef gillar mig. jag ska börjar jobba varje söndag från och med 1 feb, och från 1 april kommer jag börja jobba cirka 2 dagar i veckan. han vill verkligen hjälpa mig att få ihop det ekonomiskt så att jag kan stanna. känns verkligen jätte bra!
- kommer få en tvättmaskin gratis av Elli, måste bara se till att få hit den. kom ju på det att det är väldigt besvärligt att ta sig till tvättstugan som ensam mamma. blir ju tokigt att släpa med mig William varje gång, med tanke på att tvättstugan dessutom ligger i huset mittemot, vilket innebär på och av med kläder hela tiden.. inte kul. men så är det ju även elräkning som kommer att stiga..
- har även skickat in papper om att få bostadsbidrag.

puuuh, är så orolig över ekonomin. Men kan jag börja jobba i februari så blir det inga problem. men fram tills dess får vi leva på nudlar och knäckebröd. i can do it!! :-D allt som behövs är att vara positiv och verkligen klara av det man planerar med budget och dylikt. later!

SVÅRT ATT GÅ ISÄR

vi är fortfarande sjuka här hemma, jag och lill W. men vi har iallafall tagit en promenad, man blir väl frisk av frisk luft? ;) iallafall så är det lite ändrade planer. jag kommer vara mammaledig fram tills 1 maj, inte mig emot alls. förutom att jag sett fram emot att få tjäna pengar, men men får ju mer tid med min fina William. jag och nathan kände att vi fick skjuta upp på det iochmed att vi ska flytta isär och fixa allt runt omkring. då är det bäst att vi fortsätter leva som vi är vana med just nu. så han kommer få ha en jätte mysig sommar med våran fina son, det känns bra.

men det är helt otroligt vad det är jobbigt att separera och allt sånt när man har barn. säger inte att det är lätt som en plätt om man inte har barn men just när man har barn så kan man inte bara sticka iväg så är det klart. vi ska faktiskt ha kontakt för resten av livet så det är oerhört viktigt att vi håller sams och var och en får säga sitt. allt för Williams bästa. vissa dagar klarar vi allt hur bra som helst, andra dagar hatar vi varandra. men nu när vi kommit fram till hur vi ska göra med föräldra ledigheten så hoppas jag att vi kan samsas om allt annat också.

möbler och sån shit är ju kvar att dela upp. vi gjorde en liten lista förut på ett ungefär och jag var helt klart nöjd. dock måste jag köpa soffa och dator.. hm med vilka pengar? nåja, det löser sig! nu ska jag mysa med puss willi.


eh mamma, inte riktigt min grej!

YEY DUKTIG



duktig mamma ida.
nu finns det massor med morot och palsternacka mojjs :-D

SEDÄRJA



kortsidan är snaggad. awesome!

MASSA SÖMN



3 nätter i rad har varit helt underbara. i natt somna han 21.30 och jag gick och la mig nån timme efter och myste med han. och sen vakna han inte förens 05.00 i morse!! käka och sen låg han vaken 30 minuter och sen somna han igen fram till 8.30. snacka om härligt! dock är jag inte van att få sova så mycket så jag känner mig extra seg. men jag kan tänka mig att vänja mig ;-)

tack för alla era stöttande ord! <3

BREAK UP

den där 30 dagars grejen var ju bara skit. vilka tråkiga grejer att skriva om och verkligen tråkiga att läsa om.. så lets face reality. jag och Nathan har gjort slut. tänker inte riktigt gå in på varför men kan väl säga att det beror lite på att vi vill leva så olika liv. och då funkar det verkligen inte. självklart var inte det här något som bara hände hux flux utan vi har kämpat så länge, gått på familjerådgivning och så vidare men nu ger vi upp. man kan faktiskt inte kämpa hur länge som helst. så livet känns sådär just nu faktiskt. vi bor ihop fortfarande, jag vill bo kvar här och ska försöka ta över vårat kontrakt så att jag kan bo kvar för att sedan försöka byta till en 2a, denna lägenheten kostar skjortan så jag ska söka bostadsbidrag och bli beviljad det innan vi kan flytta isär. det går sådär att bo ihop, vissa dagar är det inga problem och andra dagar bråkar vi och allt skiter sig. men vi försöker, vi båda vill bara Williams bästa! jag känner mig som en värdelös mamma, som inte kan ge William en hel och lycklig familj.. det är svårt att förklara för samtidigt känner jag att jag gör det enda rätta som lämnar nathan, för William behöver en lycklig mamma.

så alltså ska jag bo kvar, jag kommer inte flytta upp till Västerås. men jag kan alltid flytta dit om det verkligen inte skulle gå att bo kvar. men jag vill inte lämna mitt jobb och mina vänner som jag har här nu. det skulle liksom bli som när jag flyttat hit och lämnade vänner och jobb. så därför vill jag inte flytta hem, jag trivs här och hoppas verkligen att jag ska klara av att bo här själv med William.

något som också känns tungt är att om nathan ska vara pappaledig så kommer jag bara träffa William på helger, och det gör så ont i hjärtat att tänka på det. jag vill ju ha min son hos mig jämt jämt jämt. komma hem till en helt tom lägenhet är sjukt skrämmande. men vet ni vad, jag kommer klara det. allt löser sig, det gör det alltid. tack snälla bästa vän som har varit här i helgen och tagit hand om mig och hjälpt mig! detta inlägg känns egentligen väldigt personligt, kanske inget man borde skriva om?! men jag skiter i det, såhär är det och varför ska jag försöka gömma det? bättre att få skriva av sig, då mår man lite bättre ett litet tag. så nu kör vi, en tung och jobbig period framför oss men vi klarar det.


</3

MYSPYS OCH VIN




vi har det sååå bra! fastän vi är lite småsjuka.. ähh bara lite ont i halsen vafan.
ikväll ska nathan har William så jasmin, jennifer och malin kommer hit och dricker vin med mig och jojjs. ska bli sjukt kul. även om jag älskar min fina pojke så ska det bli skönt med lite barnledigt. hoppas ni får en mysig lördag.

BRUM BRUUUM



William kan köra bil :D

Dag 02 – Min första kärlek

Var Micke/mannis/mannberg. vart tillsammans med han i 9an och höll ihop i 1½ år. vi var små och kära och hade inga bekymmer. tror vi bråkade en gång under hela tiden. sen i slutet så satt jag vid TVn och han vid datorn, så kärleken dog ut och han gjorde slut med mig. jag trodde att mitt liv var slut, men det vet vi alla att det inte var. man klarar sig alltid :-) vet inte vad mer jag kan skriva om det.. hittar tyvärr ingen bild på oss, vet att det finns på mammas dator, men ni får klara er utan.

SKIT I PAUS/DAG 01

Saker händer men jag orkar inte ta det nu, så istället kör jag på det här.
Så får jag skriva av mig lite iallafall.
Vi börjar idag!
Här är de 30 olika kategorierna!

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek 
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag 
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän 
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag? 
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta 
Dag 25 – En första 
Dag 26 – Mina rädslor 
Dag 27 – Min favoritplats 
Dag 28 – Det här
saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Hm.. har ju redan en presentation men kan väl ta det lite kort. är 20 år ung och mamma till William som föddes 12 juli i år. bor  en bit utanför Göteborg, nämligen Bohus för er som vet vart det ligger. när jag inte är mammaledig så jobbar jag på ICA lagret i Kungälv, jobbar inte på en ICA butik som många får för sig utan jag är på ett stort lager där vi kör ut det som ska till butikerna, get it?! kör alltså mycket truck, men brukar även hänga i slussen och ha hand om chaffisarna. typ räkna det dom kommer in med. kommer från västerås innan, men har bott här nu i lite över ett år. om ni hade frågat min far för 1½ år sen så hade han nog beskrivit mig som en icke ansvarsfull och busig tjej. frågar ni honom nu så är han stolt över mig nästintill varje dag och tycker att jag överaskar honom jämt med hur ansvarsfull jag har blivit på kort tid. kul att höra och skryta om faktiskt. jag älskar mammalivet och hemmafru rollen så finns det någon karl där ute som vill försörja mig, ring ;-) såååpp det var det.


japp och såhär ser jag ut, varje dag. naken är jag jämt.
och en taggig ros följer med mig överallt.

(hoppas att ni fattar min ironi)

PAUS


du är världens bästa!

det snöar och saker blir inte som planerat.
därmed blir det en bloggpaus ett tag.
återkommer när jag är redo.

SÖTNOSARNA!


fina tjejerna!


"shit vad mätt jag är efter maten.."


Ella: så William, hur har det gått igentligen sen sist med skallen?
William: jo alltså helt okej, men jag önksar att jag var lika duktig som dig och Thea..


Ella: men vännen, det kommer det kommer. var inte orolig.
Thea: aaw, stackars liten. vi lovar att fortsätta hjälpa dig.
William: tack kompisar!


William: eh tjejer, vad tittar ni på? jag ser ju inget och inte orkar jag ligga på mage..
Ella & Thea: latmask!


puss?

Bilderna är Malin och Sarahs, som vanligt snor jag. måste verkligen skaffa mig en kamera..
godnatt på er!

BARA 2 MÅNADER KVAR

shit, om två månader börjar jag jobba. tiden har gått så galet fort, har inte ens tröttnat på att vara hemma. kan vara hemma i minst ett år till. men det går inte, måste ju låta nathan vara pappaledig eftersom att han så gärna vill vara hemma med william. jag förstår honom, vem vill inte vara hemma med världens sötaste unge. men vad jag kommer sakna willi när jag är på jobbet men det kommer nog gå bra. skönt att få in mer pengar, att leva på föräldrapenning är inte det roligaste. kommer bli tungt att börja jobba också, ovant. hoppas på att jag får stå i slussen som när jag var gravid. stå och tjöta med alla trevliga chaffisar :-D nu ska jag väcka nathan och sen laga lite mat..


världens finaste skrutt <3

BEBIS STUND



nu har Malin och Sarah åkt hem med sina små. har haft super trevligt som vanligt. men jag är helt slut. william vill bara sova i min famn, vaknar så fort jag lägger ner honom. men nu har jag lyckats äntligen, hoppas han sover nån timme iallafall. nathan får nog allt ta han ikväll så att jag kan vila lite, ta ett bad och bara vara.

GRATTIS PAULINA!



äntligen får jag berätta!
paulina och viktor ska bli föräldrar :-D
grattis fina paulina. önskar att vi bodde nära bara.
men eftersom att viktor kommer från göteborg så
kanske ni flyttar hit så småningom ;-) <3

PALSTERNACKA/MOROT



igår fick lill W smaka palsternacka/morot. hans första reaktion var "stoneface". han bara satt där och fatta ingenting. sen smaka han lite, spotta ut det och så fick han lite mer. till slut fick jag väl i han en tesked iallafall ;-) ikväll ska han få smaka igen men det får bli lite senare för nu sover han i nathans famn, gullegrisarna! ska se på nästa film nu, har sett Toy story 3. sjukt bra :-D

FÖRSTÅR INTE GREJEN

igår berättade svärmor att hon sett ett par som pierca öronen på sin lilla bebis som såg ut att vara i Williams ålder. och jag kan verkligen inte förstå hur man kan göra det på en sån liten. visst att det är super gulligt, men dom kan inte veta om bebisen vill ha det.. och vad händer om det blir infekterat?! bättre att vänta till barnen blir så pass stora och kan själva fråga om dom får ta hål i öronen. för det är ju något som ska ske på egen vilja. inget föräldrarna bestämmer. eller vad tycker ni?


INDIANA JONES



har ni spelat Indiana jones spelet med legogubbar? sjukt kul iallafall. jag och judith brukar spela här hemma då och då. hon var här igår en kortis och spelade och vi fastna på ett ställe. alltså det gick verkligen inte så vi gav upp. nu kommentera hon min status på fejjan.

Judith Eriksson: asså.... vi måste typ klara banan jag kan typ inte sluta tänka på det :S im addicted....

hahah kan man bli töntigare än oss?
vaddå är jag en mamma på 20 år?
trodde jag var 11.. barnrumpa!

PROMENIX



min fina William!
vädret är helt underbart idag så vi ska snart bege oss ut på en promenad. funderar på att ta bussen upp till Jennylund, är så himla tråkigt att vandra omkring här nere. lite miljöombyte skadar aldrig :-) men första ska willi få lite mat och kärlek. det är nog det enda negtiva med att ge ersättning istället för att amma, om han blir hungrig när vi är ute och vandrar så måste jag hitta en mikro ;-) vilket inte är så lätt om man är ute i skogen..

WONDERBART

det var så skönt att få komma ut och rida!
babysimmet vart inställt pga kemikalier i vattnet, tråkigt.
nu ska snart gå och sova faktiskt, har varit så trött idag. höll på att somna på bussen och höll nyss på att somna framför TVn, hm jag som tyckte att natten var helt okej ändå.. är väl inte van med att få sova mer än 5 timmar ;-)

RIDA PÅLLEHÄST SEN BABYSIM



jag och Willi började dagen med att dansa till "hooked on a feeling". vilket gung! nu inväntar jag Williams farmor som ska hämta honom så ska jag ta bussen till Nol, hem till Maria och sen åka ut till pållarna. tur att det inte regnar idag, har inga regnkläder har jag kommit på. sen är det dags för babysim! jihoow. vilken dag, godmorgon.

EH EH EH.. HE

idag hade vi Sofia på besök, inte träffat henne sen vi jobbade sist när jag var gravid. alltså ett tag sen ;-) kul att få höra lite skvaller om vad som händer på jobbet och sånt. nu ligger sötwilli och sover, tog ett bad och sen somna han i min famn. så mysigt! la mig och sov en halvtimme jag med. nathan kommer hem snart så ska vi iväg och storhandla och sen ska jag få egentid och william ska ha pappatid.

imorgon ska jag rida igen! nathan skulle ha haft willi då men han vart inringd på jobb men svärmor och svärfar är lediga så dom ska få passa willi för första gången. är inte ett dugg nervös. vet hur bra hand dom har om honom när vi är där så :-)


TISDAG ELLER?!


vackra bebis!

jag har haft en jätte bra helg i Västerås. vart lite fel när jag skulle ta tåget i söndags, jag hade råkat bokat biljetten till lördag.. så min snälla mamma köpte mig en ny biljett till måndagen. var väl tur i oturen för då fick jag tid till att träffa Nikki! men vilken jobbig natt vi fick, inte så att Willi var vaken och skrek men han var vaken i stort sätt hela natten och skratta. världens sötaste unge men jag orkar faktiskt inte vara vaken dygnet runt ;-) idag har vi varit på Universeum med Jossa och hennes syster. willi skötte sig utmärkt trots att vi var inne i stan från 10-17. han älskade att titta på fiskarna! måste dit med han när han blivit större också och fattar lite mer. nu ska jag däcka framför TVn, är helt slut!

IMORRRRN

trött, är hemma nu iallafall!
skriver mer imorgon, nu måste jag verkligen sova.
upp tidigt imorgon.. nattis

RSS 2.0