MYSPONKEN <3


lagade en god pasta gratäng med köttfärs idag till middag när nate kommit hem från jobbet. och till efterrätt vart det grädde och jordgubbar, MMMH! älskar verkligen jordgubbar. min käre karl ville även ta med mig på bio ikväll, självklart blir det sex and the city 2. och tro inte att jag är en såndär elak flickvän som tvingar med min pojkvän. nixpix, han vill faktiskt se den. vi var och kollade på ettan ihop på bio och vi har även kollat på alla avsnitt tillsammas. han är så söt min man. imorgon hade jag tänkt att tvätta och hänga med Lisette, men martin ringde och frågade om jag inte kunde jobba imorgon (7-16).. hm jaja. kollade även upp om jag har några betalda semester dagar och visst hade jag det, hela 13 dagar!! :D vilket betyder att jag slutar 20e juni men tar då semester i 13 dagar och sen 6e juli blir det föräldrapenning, greeeejt!

nu är det dags att fara!
hörs imorgon efter jobbet..


DET HÄR MED BB VÄSKA

Till förlossningen:
- förlossningsplan
- morgonrock
- tofflor/sockar
- mys t-shirt
- massageolja
- läppsyl
- mat & dryck
- digitalkamera
- toalettsaker (schampoo, balsam, tvål, deo, tandkräm/borste..)
- hörlurar till mobil (musik på mobilen)
- tidningar
- blodpapper (eller vad man ska säga?! papprena där det står vilken blodgrupp)
- plånbok (glöm inte leg/pass)
- mobil laddare
- mynt till parkering
- godis och kakor för att få snabb energi

Efter förlossningen:
- kläder för hemfärden
- amningsBH
- bindor (plus)

Till bebisen:
- babyskydd till bilen
- kläder för hemresan (helpyjamas eller bodysuit)
- filt
- blöjor
- sockar
- mössa

Till partner:
- kläder
- toalettsaker
- mat & dryck

En hel del grejer! Men jag tänker att det är som när man ska sova över hos någon, då ska man ju ha med sig natt kläder, kläder till dagen efter och toalett artiklar, typ. Har ännu inte börjat packat, måste fixa en väska först. Har bara handväskor eller en fet resväska.. En sportbag vore nog mest praktiskt. Idag ska jag iväg och köpa lite smågrejer, så som blöjor, tvättlappar, amningsinlägg, idominsalva och omega 3 tabletter. Äter knappt nå fisk då jag verkligen hatar fisk smak. Fiskpinnar är oftast gott så länge det är massor med panering och inte smakar fisk ;) Nu dags för en dusch!

MMM SÖNDAG

Har inte riktigt haft tid till att bloggilogga. igår var vi och tittade på ett hus som skulle hyras ut. ett super mysigt hus på en hästgård, helt underbart! MEN, det var för litet och inte så barnvänligt tyvärr.. trångt, lågt i tak, ett sovloft med stege upp osv. vem orkar gå upp och ner för en stege med en bebis och sen ska även bebis utforska stegen när han börjar gå, hm nja inte så bra kanske. hade det bara varit jag och nathan så hade vi flyttat direkt!

idag har jag jobbat. det var kaos och knappt några som jobba, så jag har jobbat hårt. är helt slut, ont i ryggen och konstig värk i magen men det börjar bli bättre. haft en del sammandragningar under dagen, obehagligt. imorgon och tisdag väntar ledighet! ska försöka tvätta också om jag orkar.. nu ska jag mysas med nate the grejt <3


vecka 34 nu! vi längtar efter dig plutten <3

ÄLSKAR LEDIGHET

yes en underbart ledig dag! åkte med bejbi till babyproffsen när han slutat jobbet och hämtade ut blöjhinken. köpte även ett sött gosedjur till bebben. och eftersom att vi åkte mitt i trafik kaoset så stannade vi på en sibylla och åt, så att kön skulle hinna minska 8-) och visst gjorde den det. hatar verkligen att sitta i bilköer, urk! sen har vi bara myst här hemma. nu är nathan ute och roar sig och jag ska nog lägga mig snart. imorgon ska vi iväg på äventyr (hoppas, hoppas hoppas!!), mer om det imorgon, godnatt på er!

BB VÄSKA

Idag ska jag vara ledig!! tur att Jonis inte jobbar, han som har ringt in mig hela veckan. ska ju faktiskt jobba på söndag också så jag behöver ledigt idag och imorgon. sov ut idag tills en läkare ringde och väckte mig, ska träffa någon narkosläkare på Östra nästa vecka som ska titta på min rygg. Räckte tydligen inte med att läkaren på MVC gjorde det, aja bra att dom kollar upp det ordentligt! Nu har jag precis sökt runt på listor till BB väska och skrivit min egna lista, vart ett helt A4. haha antar att man inte ens behöver allt när man väl är där.. men lika bra att ha med. nu ska jag försöka skriva upp vad det är vi behöver och sen bege mig ner i källaren och försöka göra plats i vårat förråd. har massvis med grejer i vardagsrummet som ska ner.. ZzzZZz

MVC BESÖK




gooosh vad skönt att vara ledig! besöket hos BM gick toppen. alla mina värden var super bra, jag har gått upp 2 kilo sen förra gången så nu ligger jag på hela 60 kilo! har alltså gått upp sammanlagt 6 kilo hittills. Mitt SF mått hade ökat från 25 cm till 28 cm, greeejt. bebisen hjärtljud låg på 135 ett tag för att sen öka till 165, en liten vilding. nu ska vi börja ses varannan vecka, tänk att jag går in i vecka 34 nu till helgen. spännande! Måste sätta mig ner idag och tänka ut vad det är vi verkligen behöver nu innan bebis kommer.. snart kommer min söta sambo hem, äntligen ska vi få umgås och pussas en massa <3

update;
bossen ringde nyss. varför skulle jag få vara ledig för.. men börjar inte förens 18.00 så jag hinner mysa och äta mat med min man iallafall. bara tre veckor kvar och sen kan jag börja ta det lugnt och vila mig. hoppas att min rygg inte går av bara 8-)

ONSDAG

Idag fick jag besök av Sara från föräldragruppen, hon har BF på måndag! Fikade och pratade bebis och lite till, super mysigt. Hoppas att få träffa en bebis nästa gång vi ses. Nu har jag lagat mat och fixat innan jobbet, ska bara äta och sen åka. Är inte alls sugen på att jobba idag, men är sugen på pengar så what to do, just work. Ledig tills på söndag sen iallfall, vad jag vet.. Besök hos BM imorgon, hoppas att jag har gått upp något kilo och att även magen har växt lite! så tråkigt att jobba sent när nathan jobbar tidigt. han slutar 15.15 och jag  börjar 15.00.. suck, är ju puss sugen :(

RYGG, CHECK

Självklart fick jag inte vara ledig tills på onsdag, fick åka in kl 18 och jobba igår och får även jobba idag. Men vem tackar nej till pengar! Men att jobba börjar bli tungt, har sån värk i ryggen när jag kommer hem och i natt kunde jag inte ligga på rygg. Nu är det iallafall lite bättre. Har varit hos läkaren på MVC idag och kollat min rygg. Eftersom att jag har scolios (sne ryggrad) så måste man kolla vart den är sne så att man vet om man kan få ryggbedövning eller inte. Men hon trodde inte att det var någon fara för mig eftersom att jag är rak nere i ryggen och blir sne vid mitten av ryggen. Har trots allt haft korsett i tre år för att ryggen ska bli rakare. Känns skönt att veta att jag kan få ryggbedövning om jag vill det.

Nu ska jag äta flintastek och potatis sallad.
funderar på en powernap innan jobbet också.

KNUBBIS MAGE V.33



Veckorna flyger förbi och jag börjar känna panik och stress. Vi har ju faktiskt inte allt fixat än och jag har inte ens tänkt på det förens nu. Vet egentligen inte riktigt vad som är kvar heller. Måste tvätta alla bebis kläder och sängkläder iallafall. Måste hämta ut blöjhinken och köpa blöjor och våtservetter. Måste ha en skötväska också. Har heller ingen amningsBH, hur ska man veta vilken storlek man ska ha? :S Har hittills gått från 70A till 75C, men när mjölken rinner till då? Måste även fixa nappar och såna prylar. Måste köpa apoteksgrejer också.. Nej usch måste försöka hålla mig lugn ändå, vi har ju trots allt en hel del grejer ändå.. Har heller inte börjat packa någon BBväska eller förberett för det, är trots allt inställd på att föda vecka 40 och inte tidigare. Men tänk så vill han komma ut tidigare.. nej, nu går jag till Netto och handlar istället!

Lilla bebis i magen, vi längtar efter dig <3

GRILLNING



Nathan kom på den smarta idén om att vi skulle grilla så vi drog till maxi och köpte lite gott. Och sen var grillen igång. Fick även sällskap av Lisette, Malin och Jonis, såå trevligt! riktig sommar det, grilla och sitta ute på kvällen och snacka skit. och det var jätte gott, revbenspjäll och potatis sallad, MMM! idag har varit en sån där dag när man känner så sjukt stor lycka, bara går runt och är glad. har nog varit så hela helgen, helt underbart.

nu på jobbet så har chaufförerna börjat se att jag är gravid.
vilket leder till en del roliga kommentarer.
"tjockiiiiiiiiis"
"Har du druckit för många öl eller bara slarvat?"
"Har du ätit för mycket pannkaka eller haft samlag?"
hahah. Nästa gång någon frågar så ska jag nog dra en luring och fråga vad dom menar. Låtsas som att jag bara är småfet och har en ölmage 8-) höhö! nej nu blir det sängen. PUSS

PREGGO IDA

Jag fick reda på att jag var gravid: Ganska tidigt, kommer faktiskt inte ihåg datum eller något. Men nångång i oktober?

Såhär fick jag reda på det: Min mens var sen med två dagar och jag hade hemskt ont i brösten. Har en väldigt regelbunden mens och brukar ha ont i brösten dagen innan men sen går det över, vilket det inte gjorde denna gång så jag köpte gravtest och det visade ett plus.

Jag tror det kommer att bli: Både jag och Nathan trodde att det skulle vara en tjej men så gjorde vi ultraljud och det visade sig vara en pojke i min mage. Så så länge dom har sett rätt så blir det en pojke.

Det här undviker jag att äta och dricka: Det som helt enkelt inte ska vara bra för bebis. Alkohol och rökning håller jag mig givetvis ifrån och så även brieost och sånt.. Fisk behöver jag inte bry mig om, äter bara fiskpinnar ändå och det räknas tydligen inte som fisk säger svärfar.

Lukter som jag inte klarade av i början: Märkte inte att luktsinnet blev annorlunda så ingen lukt var jobbig.

Följande små egenheter har jag fått: Hm.. Jag har blivit otroligt ordningsam och tar ett stort ansvar. Om man skulle titta på mig för ett år sen så skulle man aldrig kunna tro att detta är jag. Jag planerar, skriver listor, för budget och så vidare. Vill att allt ska funka för min lilla familj helt enkelt :)

Första gången det rörde sig i magen: Strax innan vecka 20 började jag känna av att det var något i magen. Inga sparkar riktigt, men det bubblade på ett konstigt sätt i magen..

Första gången det började sparka ordentligt: Vecka 21-22 nånting. Fick tre rejäla sparkar under ett möte på jobbet.

Såhär kändes de första sparkarna: Oj.. helt overkligt. Ville att det skulle fortsätta sparka så att jag hann tänka och känna efter en massa. Kunde inte riktigt vänja mig med känslan och kan nog fortfarande inte. Blir fortfarande förundrandes över att jag har en människa i mig som faktiskt lever och har hicka. En känsla som inte riktigt går att beskriva!

Musik jag spelar för bebisen i magen: En massa blandat, har en lista som heter "Bebis" på spotify. Låtarna är iallafall lugna och mysiga. En favorit låt som Nathan älskar är Jace Everet - Bad things och den spelas ofta!

Magen började synas: Typ nyss? Nej, men jag har självklart sett magen sen tidigt men "främlingar" har inte börjat sett något förens för typ en vecka sen? Så för mig runt vecka 14? Och för omgivningen runt vecka 30 och framåt.

Såhär kände jag vid ultraljudet: Innan var jag super nervös, trodde verkligen att vi skulle få beskedet om att något inte var rätt. Men allt såg bra ut och det var så härligt att få höra det. Vart så lycklig av att se bebis, förstod att det verkligen händer.

Första gången jag fick höra barnets hjärtljud kändes det: Super mysigt, vart chockad över att det slog så fort. Var som ljuv musik för öronen.

De första mammakläderna var: Mina arbetsbyxor på jobbet. Det är dom enda, kan fortfarande ha mina egna kläder och köper bara kläder i en storlek större så passar dom, kanon!

Vi har ju redan gått in i vecka 33 så jag tänkte att jag bjuder på en liten lista :)
Kram! 

SOOOOL



sol och sommar idag också så jag la mig på våran uteplats och sola under förmiddagen. höll på att dö i värmen och av alla småkryp som ville klättra på mig, men lyckades ligga kvar en timme iallafall. så nu är jag röd och fräknig, super sött! Har även städat i källaren i fastigheten, det var "våran vecka" denna vecka. puuh, luktar konstigt kan jag lova er så ska snart hoppa in i duschen. Imorgon på min lediga dag blir det tvätt stugan 08.00 wonderbart ;D

MARSTRAND



idag har vi sommar! Så vi åkte ut till Marstrand med nathans familj och kusin, super härligt! Käkade fish´n chips och promenera runt i den heta solen. UNDERBART! något som inte är lika härligt är fågel kriget utanför oss.. varje morgon vaknar jag av att det är säkert 10 fåglar som skriker på sitt sätt, och det låter hemskt. Kan tycka att det är mysigt med en fågel som sjunger lite ljuvt, men dom utanför oss har en vild kör som skriker för fulla halsar, hemskt! dessutom är det super varmt i våran lägenhet, trots vädring och öppna fönstren. nåväl..

BABYROOM




Vi har börjat fixa lite i barnrummet nu. Måste bara få upp tavlor och sånt. Vill ju skriva ut lite bilder också och ha i rummet. Vill även ha ett annat överkast till gästsängen (ett vitt). Så mysigt att ha ett barnrum, tänk att snart kommer lilla bebben ligga där inne i sin spjälsäng. Vi ska även ha en vagga som får vara i vårat sovrum. Och så har vi fått en ny hallmöbel, snyggt :)

TJOCK OCH LYCKLIG



hinner egentligen inte blogga men tänkte bjussa på ett par magbilder som jag tog idag. gillar min lilla kula, fast självklart saknar jag min platta mage också. allt har sina för och nack delar! nu ska jag slänga på lite smink i fejjan och sen ta bussen till jobbet. är ledig till onsdag nästa vecka, jihow! ska påbörja tvättning av bebis kläder och sängkläder till spjälisen. later fellas

NU HÄNDER DET GREJER

jag är så trött att jag inte orkar blogga roligt, svara på kommentarer, läsa alla bloggar eller lägga upp bilder från mobilen. förstår ni hur trött jag är? och ryggen gör ont. men imorgon har jag iallafall sovmorgon och jobbar 15-24 och sen är jag ledig hela helgen, AWESOME! kom hem till en söt sambo som hade lagat god mat och nu står han och skruvar billy hylla. Ska även fixa spjälsängen och möblera om i barnrummet, spännande.


och denna mobil kom på posten idag, bara sådär!
skit skumt.
nä skoja bah, har köpt den av jojjs eftersom att hon hade två likadana. haha en ganska rolig historia, men den tar vi en annan gång eller aldrig. nu orkar inte min rygg sitta längre så vi hörs imorgon när jag kanske är piggare. kanske till och med en liten magbild 8-)

DÖD FIRRE

jag höll på att somna till och från på jobbet men ändå hängde jag med Sofia ner till stan med hennes vänner. Kan lova er att jag är död nu. höll på att somna på bussen hem och var livrädd att jag skulle missa min hållplats. när jag väl kommit av så höll jag på att kissa på mig. nu är jag super trött och lite hungrig. ska lägga mig i soffan framför desperate housewifes och sen sova sååå gott. imorgon blir det jobb igen, 7-16...... föresten, vart är det fina vädret som alla snackar om? idag hade vi iallafall 20 grader men ingen sol på hela dagen!! ;(

HAN MÅR BRA!

Visst gick det bra! Bebis mår så bra så. Han väger cirkus 1700 gram och ligger väldigt långt ner (hoppas han inte ploppar ut bara haha) och det kan resultera i att magen inte växer så mycket. Efter besöket åkte jag och bejbi och åt kinamat, mums. Men är trött nu och nere. Tänker på allt, orolig över ekonomin, bostad osv osv. Fast jag vet att jag kan vara rätt lugn. Känner bara sånt sjukt stort ansvar nu när vi väntar barn! Allt ska ju funka liksom och då gäller det att man har koll, vilket jag har. Men det känns som att jag tappar det ibland och det skapar panik. Så nu blir det soffan och dega och försöka tänka på annat. Saknar redan att ha jojjs här.


KNUBBIS MAGE V.32



Ja.. magen växer ju inte så mycket tyvärr men visst är den mysig, rund och go. Bebbe är fortfarande lika vild, men nu känns sparkarna och rörelserna mer. Tror visst att det börjar bli lite trångt där inne!? Igår när vi var ute och gick fick jag sån otrolig värk i magen, kändes som håll fast bara på ena sidan. Vad kan det ha varit? Var inte förvärk/sammandragning.. Så fort jag satte mig ner vart det bättre men när jag började gå så kom smärtan tillbaka. Hm.. idag ska vi till Östra också, kolla så att bebis är stor nog trots min lilla mage. Är inte lika orolig längre så håll bara tummarna nu så att bebis är frisk :)

HOPPAS HOPPAS på bra nyheter idag från pappa också..

HAIRCUTTTT!



När man är bästa vän med en frisör så blir det alltid lite galet när man ses. Har klippt super kort på ena sidan och så blir det längre bak i nacken och sen "normal" långt på andra sidan, om ni fattar? Jag trivs och är super nöjd! Har även färgat håret, brunt som vanligt. Tack bästjojjs <3 Nu ska vi mysa framför tvn innan hon åker hem imorgon. Vi har haft det topppppen!! :D

På väg till göteborg nu!

dsc01310 (MMS)

På väg till göteborg nu!


DEPP DAGAR

Haft ett par småjobbiga dagar. Är ledsen och nere av jag vet inte vad. Finner alla möjliga anledningar men samtidigt så finns det så mycket annat som jag gör mig glad. Vet liksom inte riktigt vart jag befinner mig eller vad jag tycker och tänker, skit jobbigt alltså. Men som vi alla vet så efter regn kommer solsken! Jag ser fram emot Västerås imorgon och sen tillbaka hem med en stycke jojjs. Då kan man bara inte vara ledsen :D Kommer bli så sjukt kul att ha henne här. bästa bästa jojjs


nathan och jojjs <3

TACK!



Det här gjorde min dag lite bättre. En söt kommentar från min pappa.
Och han kallar bebis för Hampus, trots att alla andra säger William ;)

Känns i kroppen att jag har jobbat 3 dagar i rad, är trött och har ont i ryggen. Vart bättre under natten iallafall. Idag måste jag städa, åker ju till Västerås imorgon och kommer hem på fredag med en Jojjs och en massa babygrejer. Är ledig hela helgen, tror inte att jag jobbar förens tisdag, underbart! Dags att damma och pyssla med hemmet nu. Ska laga middag tills Nathan kommer hem från jobbet också <3

OROLIG



Var hos BM idag och hade den vanliga kollen. Gick dessvärre därifrån orolig. Jag har inte gått upp något mer, fortfarande 4 kilo sen inskrivningen och nu hade magen bara växt 1 cm på tre veckor .. Så vi ska till Östra på måndag för att göra ultraljud och kolla att bebis mår bra. Alla värden och hjärtljudet var iallafall bra. Men är ändå orolig. Även om det är vanligt att vi långa och smala inte får stor mage och att det växer mer inåt än utåt. Tänk så är något fel, han kanske inte får tillräckligt med näring eller något. Ushc.. Nu ska jag äta en massa mat och sen åka och jobba!

UPP OCH NER

Jag tror att mina hormoner spökar idag. Är ledsen till och från och tänker som en gnu. Är gråtfärdig ena sekunden och andra sekunden är jag glad. Det jobbiga är nog att inte riktigt finna anledningen till varför man är ledsen. Bara vara ledsen utan att veta varför. Hoppas att det blir bättre innan jag ska till jobbet! Orkar heller inte säga till folk att jag är ledsen för då frågar de alltid, "varför?". Och det vet jag ju inte. Plus att det är världens bästa Nathans födelsedag idag, grattis bejbi <3 Och då kan jag ju inte vara ledsen! Äh, ingen har sagt att det är lätt att vara gravid. Snart är det slut på det iallafall. Nu ska jag ta och göra mig iordning och dricka lite te.

INREDA BABYRUM


babygym och nya duken och ljuslyktorna, super snyggt!

Jag har börjat fundera på hur man ska inreda babyrummet.. Om det ska vara sockersött med en massa söta saker eller ska det kanske vara stilrent och gå i en äldre barncharm? Om ni fattar vad jag menar? Vad ska man ha för gardiner? Just nu har vi ett par gröna, dom hängde vi bara upp där för att vi inte hade några andra.. Just nu pryds väggarna av Nalle puh stickers, vet inte om jag ska ha kvar dom eller ta bort. Måste köpa nån söta liten byrå, just nu har vi bara en garderob utan hyllplan. Vad ska man mer ha för möbler? En hylla kanske.. Hm, hur har ni det?

SUPER MYS



Alingsås, vilken mysig stad! Massa fina hästgårdar överallt och ett super mysigt city men en massa söta småbutiker och cafén. Kom hem med en duk till vardagsrummet, två ljuslyktor och te. Ska snart åka in till Kungälv och köpa ett babygym. Ett otroligt bra blocket fynd! Kostar 650 spänn nytt men jag får det för 200 kr, inte helt fel! Ikväll blir det in till stan och äta på bamboo, mmmh så gott. Ha en mysig lördag

WOOPS

Upptagen ida..
Är helt slut efter att ha jobbat tre dagar i rad. Ledig imorgon och sen blir det jobb tre dagar i rad igen. Men jag klarar det! Nu har jag även bestämt mig för hur länge jag ska jobba och det blir fram till vecka 25. Om jag mår lika bra som nu såklart, får jag foglossning och besvär så får man ju ta nya beslut. Men annars så tänker jag jobba på. Och sen gå hemma och bara vänta i 4 veckor (möjligen 6 om jag har otur). Känns toppen. Imorgon ska vi fira Nathan som blir 21 på måndag. Blir en sväng till Allum först, sedan fika i Allingsås och sen middag på kvällen, antingen ute på restaurang eller hemma hos svärföräldrarna, det är upp till Nathan. Kommer bli en mysig dag. <3

ONSDAG

Vart väckt av Tobbe imorse "Godmorgon, vill du komma och jobba?". YEES!! Ska ju bara jobba 6 veckor till så jag vill tjäna cash. Dagen gick toppen på snoppen, många trevliga chaufförer och en glad ida. Väl hemma så ringer Jonis "Vill du jobba imorgon också?". Är alltså bara ledig Lördag, tufft för min gravida kropp men jag tar det lugnt så jag dör inte iallafall. Idag åkte pappsen hem också, fast jag ska ju träffa honom igen redan nästa vecka så denna gång vart det inget jobbigt hejdå, skönt.

Tittade på ett avsnitt med familjen annorlunda igår, har inte sett det innan. Och jag säger då bara att två barn är max. Förstår verkligen inte hur man klarar av TIO ungar?!? Måste vara helt sjukt svårt, fast man vänjer sig ju, men ändå!!! Fick panik av att titta på när pappan skulle skruva ihop en säng och typ 5-6 ungar stojjar runt omkring honom, hur är man lugn i det läget :O Äh.. nu blir det TV och sen soooova


BAK-IDA

Igår bakade jag chokladmuffins, som faktiskt vart super goda. Tanken var att jag skulle ta med dom till svärföräldrarna ikväll när jag och pappa ska dit och käka, men jag skickade med dom med Nathan till jobbet istället. Dom kan behöva lite extrakraft (har hört att det är mycket att göra)! Dessutom så tänker jag baka nya till oss till ikväll. Ja, min nya hobby verkar vara att baka! Så nu är det baktajm innan pappa kommer hit igen. Han är på logistik mässa all day long.


bild från google


<3



tack för världens godaste mat <3

SLITSAMT ATT VARA GRAVID

Fy vad det tar på kroppen att vara gravid. Är helt slut i ryggen och börjar få huvudvärk, av lite städning och tvättning.. SUCK! Nu är det bara dammsugning kvar och sen hämta den sista tvätten som torkar nu. Måste ta en dusch också, luktar urk på burk och är skit varm. Och hungrig. Tur att bejbi kommer hem snart!! Och pappa har inte hört av sig än.. Vart är du pappsen?? :) Dammsuga var det ja..

TVÄTTIS :(

Tvättis om 45 minuter lockar inte! Vill sitta ute i den sköna solen och njuta. Men måste ju tvätta och städa innan pappsen kommer. Igår upptäckte jag att alla våra element fortfarande var på, inte konstigt att det är så varmt. Så jag och bejbi låg och pratade en massa i natt och hade svårt för att somna eftersom att det var så varmt. Så till slut gick vi in till barnrummet och sov i 90 sängen som står där. Trångt men mysigt och lite svalare. Längtar tills min man kommer hem, han ska göra sin goda kycklingsallad till oss efter jobbet! MMH. Ledig hela veckan typ, ska jobba sen fredag och söndag. Skönt =) Nu ska jag ta och bädda rent i sängarna.

SKITHUVUD



Det vart filmkväll ändå, med svärmor och svärsyster. Dessvärre hade jag huvudvärk hela kvällen och inte vart det bättre av sömn. Vaknade av migrän, tog alvedon och spydde upp dom efter en kvart.. Suck! Så jag har legat i sängen fram till klockan två idag. Nu är är jag uppe, ska försöka få i mig lite mat och crasha framför TVn. Imorgon blir det städning eftersom att min kära far kommer hit på besök!

Nu på senaste så har lillbebbe haft hicka varje dag. Det må vara mysigt med även jobbigt. Minsta lilla rörelse från honom är mysigt, men när han har hicka är det som att jag själv har hicka. Magen hoppar i en rytmisk takt ett bra tag och det är faktiskt jobbigt i längden. Likaså ibland när han sparkar så kan det göra ont, men ändå är det mysigt. Konstigt det där :)

KNUBBIS MAGE V.30



Nu känns det som att jag skulle kunna föda närsom helst, fast än det är 10 veckor kvar. Känns så nära!! Lillen är fortfarande en vilding och är det inte sparkar så är det hicka. När sitter ner för länge så får jag ont i revbenen, antar att det blir tryck på revbenen.. Annars mår jag toppen! Är fortfarande inställd på att jobba och leva på som vanligt och hoppas verkligen att jag kommer kunna göra det i minst en månad till :) Att vara gravid är trots allt ingen sjukdom som kloka Erik på jobbet sa. Och jag håller med!

RSS 2.0