THA NEW RIDE



vet inte om jag har några läsare som faktiskt bryr sig, men här är den nya bilen. en svart Volvo v70, 02a med 140 hk, jag har minsann lite koll! jag tycker att den är snygg och den är sjukt skön att åka i, glider fram fint liksom och tyst. och det bästa av allt, den har AC!! snacka om lyx för mig som svettas som en gris nu för tiden. eh ja det här är ju inte riktigt mitt ämne som ni kanske märker, har ju liksom inte ens körkort. men nu kan vi åka på många fina familje semestrar framöver, svensson livet <3 imorgon blir det en tripp till MVC igen, går ju på koll varje vecka nu. ska även fixa knubbis bilder imorgon, så länge får ni nöjja er med bilen och maggen lite snabbt från idag.


BLOM OCH NALLE BUD



jag har fått mitt livs första blombud, tänk så glad man kan bli av ett par blommor och en nalle björn. tack älskade söta jojjs! har även fått pengar, presentkort, halsband och armband. Fick två par sjukt snygga skor av min man. han vet att jag älskar skor från bianco, ni vet snygga fest skor med höga klackar? men jag köper det sällan eftersom att jag hellre lägger pengarna på kläder så jag brukar alltid bara gå in en sväng och titta och känna på skorna och sen gå därifrån. så nu tyckte han att jag skulle få två par som jag kan ha och känna mig snygg i. det ena paret var dessutom lite lägre klack och mer vardagliga, toppen! dom ska jag glida runt i med barnvagnen sen :-) Tack allihoppa, nu ska jag faktiskt slappa framför TVn med mamma och Eloise.

20 BARRRRRRRE

idag fyller jag år.
känns som vanligt, gammal och grå.
har fått super fina presenter. men känns så konstigt att inte ha hela släkten här. så blir det när man flyttar långt ifrån. har fått många fina samtal iallafall. söta människor som hör av sig som man inte har hört av på länge och då syftar jag främst på Paulina, tack söta du hoppas att vi ses snart. nu ska jag och mamma handla lite till maten och sen äta. och tårtan var smaskens :-D

TÅRTA OCH SÅNT


shit pommes vilken varm dag vi har haft idag!! vi har varit på lite shoppingrunda och sen bakat tårta, jag fyller ju faktiskt år imorgon. williepille fick tre bodys av sin mormor, super söta. jag fick lite smått & gott. känns lite konstigt att jag fyller år imorgon, blir ju liksom inget super kalas. bara jag, mamma, eloise och nathan. nathans föräldrar kommer förbi tidigt på morgonen bara eftersom att dom ska till stockholm. 20 barre alltså, vuxen. weow! ska man kanske ta sig en tur till bolaget, höggravid och allt :-) nu ska jag och mami putsar fönster.

HARMONI

vilken harmoni som har infunnit sig i min kropp. igår hämtade jag skötväskan och idag var jag till IKEA och köpte det sista, nämligen babyvakt, madrass skydd och spjälskydd. förhoppningsvis så får vi även ny bil i veckan, har hittat en i Solna hos en bilhandlare och Nates föräldrar åker till STHLM på tisdag så om allt går som det ska så kör dom hem den åt oss. helt perfekt! imorgon väntar en dag på Liseberg, så länge nathan får vara ledig, kan ju tyvärr hända att han blir inringd :-/ meeen annars så, blir inge karusell åkande för mig. är för feg och sen känns det ju inte speciellt lämpligt med maggen. nu ska jag pyssla vidare lite med vårat fotoalbum, later


SKIP HOP


denna snygga skötväska blir min idag!
idag kommer mammas karl hit och gör oss sällskap så det står grillning på schemat och sen äta ost och kex med nathans föräldrar, vädret är toppen och jag svettas som en flodko, inte för att dom svettas men ändå. nu när jag är gravid så kan jag få världens svettattacker, blir jätte varm, pölig i ansiktet och röd. skit jobbigt! men nu är det inte lång tid kvar :-D PUSS!

CATCHIIING


köpte denna på lindex, sjukt söt!
sen köpte mamma även en bok till mig, en sån där "mitt första år" bok. super söt med Pelle kanin. fick även med mig ett linne hem från lindex, 80 spänn. jag klagar inte. tycker synd om min älskling, han jobbar ju idag och skulle jobba 4.30 till 13.15 men stackarn får jobba över på självaste midsommar så han slutar inte förens klockan 18!! fattar ni hur många timmar det är? sjukt vad duktig han är, men idag är ju faktiskt en av årets bästa dagar att jobba över på eftersom att OBn ligger på 125 %, klirr i kassan. just ja, har hittat en skötväska på blocket som jag ska köpa nu. får den för bara 350 kr och ny kostar den 800 kr, sikket kap! men nu dags att göra sig midsommars fin :-)

TREVLIG MIDSOMMAR!

Nu är dom äntligen här! vi ska ta en tripp till Kungälv och titta runt lite, ikväll ska vi hem till nathans föräldrar och äta och mysa. Stackars sötnathan jobbar och får förmodligen jobba över.. han började 4.30 imorse plutten, men han får sova lite i lugn och ro när han kommer hem. nu måste jag göra mig i ordning, ligger lite efter eftersom att jag gärna sover 10 timmar per natt :D



ha en toppen kväll

MVC BESÖK VECKA 37



började dagen med ett besök hos BM, magen hade växt 1 cm (SF mått 31 cm), bebbens hjärtljud låg på 142 slag/minut, alla mina värden var bra och jag hade inte gått upp i vikt. BM gissar på att jag kommer få en bebis som inte väger mer än 3 kg.. vi får väl se, man vet aldrig vad som gömmer sig i magen men med tanke på att både jag och nathan är slanka och små så blir det nog en liten bebis. sen åkte jag och storhandla med svärföräldrarna och sen hängde jag med dom hem, färgade Lottas hår och fixade med mina tår. Har lyckats fått nageltrång IGEN. Tredje gången på väldigt kort tid, och ont gör det :-( Tur att Lotta kan fixa åt mig, är faktiskt för fet för att nå ner. Men nu ska jag ta tag i tvätten från igår.. Mamma och lillasyster kommer ju om fyra timmar!!

MAGGEN OCH JAG



härliga färger! klockan är redan halv tolv och jag har inte börjat städa. det är så sjukt tråkigt att damma och tänk att man ska göra det hela livet? jisses, hur mycket kostar det med en städerska egentligen? ;-) nej jag ska faktiskt göra det själv och klockan ett kommer min snutt hem så då blir det myspaus. han är så duktig som kommer upp halv fyra på morgonen. mina sammandragningar blir bara fler och fler, får det varje gång jag gör något, så som att gå och kissa, vända mig i sängen osv. hm.. städa var det ja.

SMYGTITT




du & jag
jag älskar oss

KONTRAKTET PÅSKRIVET

idag var vi och skrev på kontraktet på lägenheten, kändes sååå bra! 1 september får vi nycklarna. åh vad härligt, vill flytta nu egentligen men känns ändå bra att det är ganska lång tid kvar. då hinner vi vila oss och få bebis och lite rutiner. Fick även reda på att vi kan få en tvättmaskin också men då blir det 100 kr mer varje månad på hyran så vi får se om det verkligen är något nödvändigt.. känns ju smidigt när man ska ha en bebis som spyr och skiter hela tiden :-D men kanske funkar med att springa ner till tvättstugan också.. äh, innan det var jag i Nol och hälsade på Sarah, åååh vilken söt liten tjej hon har. Vill också ha min bebbe hos mig nu. var super mysigt! men nu borde jag påbörja städningen annars måste jag både städa och tvätta imorgon, inte kul.

HALLELUJAH

"fotosessionen" gick bra tror jag, lättare att ta bild tillsammans med någon än själv. och vi var utomhus i det fina vädret så någon bra bild måste vi fått till. om vi har tur så är bilderna klara imorgon kväll. Imorgon är en stressig dag, ska hem till Sarah på förmiddagen och fika och få se hennes söta lilla Thea som är två veckor gammal, sen ska vi till Alebyggen och skriva kontrakt och sen måste jag hem och laga mat och börja städa. just ja, pratade med hon som bor i "våran" lägenhet idag. var tvugnen att fråga om det fanns diskmaskin, dör hellre än att diska all disk för hand (nästan) och fick till svar att visst finns det en diskmaskin från 08, AWESOME!!

just nu i skrivandes stund är det fest i min mage.
så jag ska lägga mig i soffan och gunga till takten.
mysprutten där inne.


PROVKÖRT CHECK

vi har varit och övningsåkt till Mölndals förlossning idag, gick toppen eftersom att det var super bra skyltat och allt. sen kikade vi runt på bilar men det verkar fortfarande som att det blir en volvo v70. äh jag är inte så insatt, har ju varken körkort eller intresset.. om nån timme ska vi ut och fota med Lisette, hon ska ta kort på mig och nathan och maggen med sin super kamera, spännande! just ja, gjorde en asgod fiskrätt igår med torsk. äter ju bara fiskpinnar annars men detta var fan bättre än pinnarna, mums :-) nu ska jag lägga mig och vila, blir så trött i ryggen av att sitta här.


KNUBBIS MAGE V.37



Vi har tagit oss in i vecka 37 och när det har gått veckan ut så anses bebisen var all ready for the world! blir alltså inte ett för tidigt fött barn då. vilken häftig känsla det är att känna att det kan hända när som helst nu, helt amazing. och jag går inte och väntar ännu, jag fortsätter att leva som vanligt och tycker att tiden rullar på. har hela juni ut fullbokat så i början av juli så kanske jag kommer känna mer utav denna väntan som alla pratar om. jag måste då säga att min graviditet har varit underbar. det är skönt att vara så liten och inte bli så besvärad av en stor mage. det enda jag kan klaga på är lite ryggont, trötthet och ett svajjande humör. men det överlever jag :-) puss på maggen och prinsen där inne!


2 ÅR

idag är det två år sen jag och Nathan vart tillsammans. känns som fleeera år sen med tanke på allt vi har hunnit varit med om. herregud, och vad långt vi har kommit på så kort tid. jag älskar den här killen utav hela mitt hjärta. vi har så sjukt kul och även mysigt tillsammans. älskar att vi är så störda tillsammans, tur att ingen ser oss då ;-) vi har hunnit flytta ihop i en sket etta, gjort slut ett x antal gånger, bråkat tusentals gånger, festat en massa ihop, förlovat oss två gånger, flyttat isär, varit tillsammans på distans, flyttat ihop i en trea, blivit gravida, gjort en massa skoj ihop osvosv.. listan kan göras lång! men vad vi än har varit med om och tagit oss igenom så är jag lycklig, lycklig över vart vi står idag och vilka vi har blivit. jag älskar dig min lilla honungsgurka <3


SOFTAR`N



igår hade vi en super mysig kväll med god mat hos Jasmin. fick lite problem med nå slags förvärkar ett tag bara, gjorde otroligt ont, men gick över efter att jag lyckats få i mig mat :-) idag blir det chill i dill, går fortfarande runt i pyjamas.. är seg och uttråkad men verkar inte finnas mycket att göra. har iallafall lagat sjukt goda stuvade makaroner, NAM NAM! just ja, jasmin har en papegojja hemma. skit läskigt, gillar inte alls fåglar. dom är obehagliga med sitt flaxande. fast han var lite cool ändå, på avstånd. soffan ropar, LIGG PÅ MIG. okej då.

LEEEEEDIG

och det känns så sjukt bra. hela dagen har gått bra, fick även en härlig kommentar av chefen. i och med att jag är timanställd så slutar jag jobbar nu och blir arbetslös. så frågade jag min chef vart jag skulle göra med alla arbetskläder och skåpet och till svar fick jag "det kan du ju låta vara kvar för du kommer väl tillbaka om cirka ett år? OM jag gör!! skönt att veta att man är välkommen sen igen när det är dags. semester och mammaledig nu alltså, det firas med att åka hem till jasmin och tommie och grilla, ha en mysig kväll :-)


STOLT MOSTER



stolt moster ida!
söta isabella, snart får du en kusin.
önskar att vi bodde nära bara..
lilla tjejen börjar bli så stor :-D

ZZzzZZz

jag försöker gå igenom hela min blogglista samtidigt som mina ögon vägrar hålla sig uppe. är så sjukt trött efter jobbet. men får absolut inte sova middag, lägger mig klockan 20 istället så är jag pigg imorgon på min sista dag. måste ju baka muffins tills imorgon också, berättade det för alla på jobbet idag så kan inte banga liksom.. åh halsbränna har jag också, och inte hjälper tabletterna som jag köpte! längtar till helgen, blir super mys eftersom att jag och Nathan firar två år, poss på rompen mitt hjärtegull. nej nu måste jag börja baka :-D


sweetie!

MORRN MORRN

bara idag och imorgon kvar.. är så trött att jag skulle kunna äta en häst (?) har vaknat ett par gånger i natt och bara varit jätte pigg och sen inte kunnat somna om direkt. har väl sovit 4-5 timmar och nu ska jag snart åka och jobba, kommer bli tufft! men jag får använda all extra energi jag har till idag och imorgon och sen kan jag äntligen vila på riktigt. blir ensam hela kvällen också eftersom att Nathan börjar när jag slutar och sen jobbar till 02.00, Zzzzz. skönt att han är ledig fredag iallafall. nu måste jag ta mig till the bus. seyaa

SPINKY GOES FATSO

jag är sjukt lat. tror ni att jag har städat än? eh nej. jag orkar inte och jag tycker inte ens att det är jobbigt att det är skitigt. nu är det till och med en massa disk i köket bara för att jag inte har orkat plockat ur och i diskmaskinen. men jag lovar mig själv att göra det ikväll, nathan jobbar ändå 17.15-02.00 så jag kan behöva roa mig med något under kvällen, om det inte är något bra på TV förstås (haha). imorgon är det jobb 7-16 och sen måste jag baka till min sista jobbdag på fredag!! ååh vad härligt det ska bli. men nu ska jag pussa hejdå till min söt och sen ta tag i hemmet..


lillplutten v.14 VS knubbisen v.33

VI FICK LÄGENHETEN!


bild från alebyggen.
vi fick lägenheten!! ska skriva kontrakt på tisdag, inflyttning 1 september. helt perfekt alltså. älskar planlösningen på lägenheten, två klädkammaren, stort badrum, stora sovrum och helt okej kök och vardagsrum. ÅH! nu åker vi och firar med att handla mat eller något..

NATHANS TATUERING


bilderna är tagna med mobilkamera så inte den bästa kvallen (kvalitén)

vet inte hur många av er som är intresserade av dessa bilder men nu får ni iallafall se nates tatuering färdig! var självklart tvungen att ta närbild där det står "IDA". tycker att den är galet snygg iallafall, älskar tatueringar. fast jag inte har någon själv. kommer liksom aldrig på något jag vill göra eller vart jag vill ha det.. men är sugen på att göra en med bebisens namn och födelsedatum, får väl se om det blir av. kanske ska lägga pengar på viktigare saker, typ som körkort och sånt ;-) godnatt på er


här är den innan, färglös.
det röda är bara blod höhö..

SUNNY DAY

idag hade jag tänkt städa, damma och dammsuga och hela köret. men det var ju sol och vem vill städa då? nix inte jag så jag har varit ute med Lisette istället. tror ni att fostervattnet kan börja koka? ;-) hahah. vaknade av ett trevligt samtal imorse, från Alebyggen. Dom har ringt vår arbetsgivare och vill nu ha lönespec från Nathan, mitt beslut om föräldrapenning och borgenär och går allt bra så får vi lägenheten!!! vi måste ha borgenär eftersom att vi har timanställningar.. men nathans far är snäll och ställer upp! så håll tummarna lite till så ringer dom förhoppningsvis imorgon eller övermorgon och vill skriva kontrakt. nu måste jag fixa mat till Nathan som slutar jobbet snart, later


just ja, så ser babyskyddet ut som vi får hyra från MVC

PEEKABO

jag känner mig ganska så värdelös på jobbet. eller alltså jag har ju mina uppgifter men det känns som att jag bara slappar (vilket jag iofs gör) och samtidigt klagar jag på hur ont jag får överallt efter jobbet, men av vad?!? irreterande att få ont av nästan ingenting. nu är det bara jobba torsdag och fredag och sen går jag på semester tills jag sedan blir mamma ledig, härligt :-) fiskpinnar finns i min mage och nu ska jag lägga mig i soffan och dega. jag och nathan sover helt sjukt mycket när vi jobbar. han ligger och sover redan nu och har gjort sen klockan åtta. somnar han inte åtta så är det för att han har sovit middag direkt efter jobbet i typ två timmar. jag är likadan, minst 10 timmars sömn och gärna någon timme på eftermiddagen. men snart är det minsann slut med det, tudels!

DÅ KÖR VI!!



ikväll är det säsongsfinal med fyra bingospel. jag, nathan och lisette är redo för en hel galen kväll med mycket vinster!! men innan våran pensionärs träff ska vi fixa käk. håll tummarna för att vi vinner "Färgfemman" och drar hem en flashig volvo, mat för 25.000, bensin för 50.000, kläder för 15.000 och 1 miljon riksdaler. Och kom ihåg kära vänner, sitt inte lottlös.

KNUBBIS MAGE V.36



herregud vilka klena armar jag har, nu blir jag sugen på att börja träna på sportlife. får helt enkelt göra det i höst, bli en biff morsa. eh ja, vecka 36 nu alltså. han skulle ju faktiskt kunna kika ut redan nu, men han får gärna hålla sig kvar där inne till minst 1 juli. mamma och lillasyster kommer ju hit den 24e och är här till 30e juni och firar midsommar och min 20 årsdag (29e juni) så det vore lite olägligt om han kom nu, fast det skulle ju också vara mysigt förstås. min mage mäter hela 30 cm i SF mått och jag väger nästan 62 kilo nu. undrar hur det blir efter förlossningen, kommer jag se ut som vanligt direkt? bara med större boobs? med tanke på att jag inte fått något extra fett på kroppen eller samlat på mig vatten.. ääh nu ska jag städa lite, sjukt länge sen jag damma -_-


NAM NAM NAM



jaaa snart får jag donken i min mage, halv tolv på kvällen! (tack bejbi!!)
mmmh, och föresten så fattar jag inte grejen med fotboll.
hur kan folk tjäna så sjuka pengar på det? konstigt :-(
godnatt efter en mcfeast på er

LÖRDAG

vart chockad imorse när nathan gick upp redan halv tio, vi som alltid sover till minst tolv. halv tolv var vi på väg till Backaplan redan. kikade runt på biltema, nids 4 kids, mattbutik, möblehuset osv. kom bara hem med två torkarblad till bilen och superlim, inte så kul. vi skulle ha åkt runt och kollat på bilar men det vart inte av. ska försöka köpa bil nu när lönen kommer, har kontantinsatsen klar iallafall :-) åkte till Kungälv sen och åt på Bettans salladsbar, mmh! och nu väntar en mysig lördagskväll med film och lite fotboll antar jag.. kanske går hem till jonis sen?! var dit igår kväll och tittade på en sjuk film. älskar jonis kissemurre, tjock och söt. ser ut som katten gustaf 8-) lateeeeeer!

NU ÄR DET FREDAGSMYYYS


här har ni den!
fick inte ta en bild på hela tatueringen, antar att han vill att den ska få vila och bli färdig läkt innan han visar den ;-) jag gillar den iallafall, bakgrunden är svart med vågar och sånt och sen är motiven färglagda, snyggt! har varit och kollat på lägenheten nu, den var super fräsch och fin. hade varit en person till som kollat på den så nu håller vi tummarna för att dom tacka nej eller att alebyggen helt enkelt väljer oss! camilla var här på en fika också, bakade super goda choklad muffins tills hon kom. super trevligt, hon ska ha bebis drygt en vecka efter mig men hennes mage var så mycket större än min lilla plutt.



kom att tänka på en grej. det är ju många som börjar spela klassisk musik för sin bebis redan i magen för att det ska ge lugn sedan när bebisen är ute. men jag köper inte riktigt att det är just den klassiska musiken som gör den lugn, utan jag tror att det är att bebisen känner igen musiken och blir lugn av det, får en flashback av tiden i magen när allt var så lugnt och gosit. så varför spela klassisk musik? jag spelar allt ifrån Melissa Horn till Eminem, självklart med lite lugnare låtar men ändå låtar som jag gillar. Och jag tror faktiskt att våran lillpojke i magen gillar det :-)
nu blir det mys med min man <3

SÖTNÖTEN

Nathan har skrivit två namn på sin arm i en banderoll som en svala håller i. Nämligen mitt namn och bebisens namn (ja vi har bestämt oss för detta namn) och nu får det verkligen inte komma ut en liten flicka, hahah! vart chockad när nathan berättade det eftersom att han inte hade berättat det innan. men mycket gulligt gjort av honom. känns nästan som att det är en större grej än att gifta sig.. nu står jag där förevigt, eller ja det finns ju laser. men ni fattar? tycker att det är otroligt modigt gjort av honom, tänk hur sjukt mycket han älskar mig :-D och jag älskar dig lika mycket bejbi, även om jag inte har ditt namn på kroppen så har jag det i hjärtat <3

lägger ut bild senare när jag fått tillåtelse till det!
nu ska jag baka och sen kommer camilla över på fika


efter första sittningen, nu är den helt klar

MVC BESÖK VECKA 35

magen hade växt 2 cm sen sist (2 veckor sen) och jag hade gått upp ett kilo. Hjärtljuden låg på 142-144 slag/minut och alla mina värden är fortfarande bra. bebis ligger nu fixerad med huvudet låååångt ner och är redo, ska bara gå upp ett par gram till gärna. Hon trodde inte att jag skulle få en bebis över 3 kg, we will see! hämtade även ut babyskydd så nu är allt klart. finns säkert mer grejer som man kan fixa innan, men allt som verkligen behövs och måste finnas inför bebis finns så bebis är nu välkommen ut till världen om han skulle vilja det.

ikväll blir det jobb.. är inte alls sugen.
sen är det bara måndag, torsdag och fredag nästa vecka kvar att jobba, sen är jag ledig. gud så skönt. har även begärt föräldrapenning nu från och med 9e juli till och med 20e januari, awesome. Tack snälla syster som hjälpte mig att fixa det. inte helt dumt att ha en syster som fick barn i januari, hon vet liksom typ allt som jag vill veta nu. imorgon så ska jag och bejbi gå på lägenhetsvisning!! en trea, lika stor som den vi bor i nu fast den här är med första hands kontrakt (yeeeey) så håll tummarna för oss imorgon.

ska lägga ut bild på nathans tatuering också.
fast det får bli imorgon, han är på jobbet nu och slutar när jag börjar.
gissa vad han har skrivit på sin arm? :')

FINALLY <3

idag kommer äntligen min prins hem igen, dessvärre ska jag jobba sent så kommer inte träffas han förens i natt när jag kommer hem.. och imorgon jobbar vi olika skift och kommer heller inte ses, suck! tur att vi har helgen till att mysa iallafall. han har även gjort världens sötaste grej till mig, berättar om det imorgon 8-) nu ska jag ännu en gång ge mig på en ny maträtt. nämligen en fläskfilé och bacon gratäng. låter otroligt gott när man läser receptet så nu håller vi tummarna för att jag lyckas, sen ska jag åka och jobba. hur det nu ska gå, ryggen gör fortfarande ont. vaknade då och då i natt av att det värkte.. nåväl!


jag älskar dig så himla mycket! <3

LÄKARBESÖK OCH SHOPPING




var till Östra på morgonen och träffade en narkos läkare som bedömde min rygg. har en liten krökning i ländryggen men i och med att jag är så smal så känner man kotorna lätt och hon trodde att jag kunde få ryggbedövning om jag ville det på förlossningen (yey). hittade faktiskt till östra helt själv med buss idag! :-D åkte in till stan en sväng sen och shoppade lite. en amningsBH, tvättlappar, våtservetter (till skötväskan), bomulls rondeller, bomullspinnar, en super söt badcape, två ringar, tights, en tunnika och så miniatyr toa artiklar till BB väskan. nu är det bara bilbarnstolen som fattas och sen är allt klart, awesome. nu ska jag vika tvätten från igår ..


TÄVLING HOS CAROLINA 1979


”Jag tävlar om en Goodiebag för hela familjen värd minst 10.000 kr hos Carolina – var med och tävla du också”

*Barnkalaset sponrar med ett Presentkort på 200 kr!
*Buffis Barnkläder sponsrar med ett Presentkort på 200 kr!
*Carolines Smyckeskrin sponsrar med ett Presentkort på 250 kr!
*DarlingExpress sponsrar med ett Presentkort på 250 kr!
*GladaGrodan sponsrar med ett Presentkort på 250 kr!
*LasseLasseLiten sponsrar med ett Presentkort på 300 kr!
*Memories for life sponsrar med en värdecheck på 1000 kr!
*Supergrafik sponsrar med ett Presentkort på 250 kr!

*Bambino Mam sponsrar med Picnic-box, bestickset och vattenflaska!
*Barntyger sponsrar med en stor väska Tiny Zoo från Mairo!
*Bioform sponsrar med ett förkylningspaket till hemapoteket!
*Body and Spirit sponsrar med en påse granatäppelkärnor!
*Canvastavlan.se sponsrar med en valfri canvas värd 600 kr!
*Ekokul sponsrar med en Happy Mais mellanbox!
*Ekoleko sponsrar med ett ecokit, en dinosaurie!
*Johanna Form & Design sponsrar med body & mössa från sin Babyface-kollektion, samt kort med kuvert!
*Kalasform sponsrar med bakformar!
*Karin Herzog sponsrar med en Silhouettekräm!
*Kiddoz sponsrar med en barnvagnsmobil (max 8 bokstäver)!
*myHeart.se sponsrar med 52 romantiska veckor!
*MyOwnStyle sponsrar med ett halsband från MarMalaid!
*Nallebudet sponsrar med ett Nallebud värt 150 kr!
*Namnnappen sponsrar med ett paket valfria namnnappar!
*Natusan sponsrar med nya First Touch-serien!
*Onetex sponsrar med ett Nalle Puh påslakanset för spjälsäng!
*Pappaprylar sponsrar med en valfri Walltastic, 3D-tapet!
*Sagolikt sponsrar med en bok!
*Sakfabriken sponsrar med ett säkerhetsbälte för barn i kundvagn!
*Spöket Laban sponsrar med ett Spöket Laban-tält!
*StudioNele sponsrar med ett valfritt ”Love is easy”-tryck (21×30 cm)
*Willvin sponsrar med en valfri skötväska OCH en Willvin MultiDad!
*Önskefoto sponsrar med ett valfritt gosedjur med personligt foto!


KNUBBIS MAGE V.35



vi kör med ett badkars skötbord eftersom att vi kände att det är det smartaste, närheten till vatten känns bäst. inte behöva använda dyra våtservetter 24/7 eller hålla på och böka med en liten hink med vatten.. här är barnvagnen vi fått också, en Emma ljung nånting. Marinblå, dock lite solblekt, men jag kan leva med det eftersom att jag blir typ 5.000 kr rikare istället för att köpa en ny vagn :-) Vecka 35 nu alltså, behöver jag fortsätta tjata om tiden som går sjukt snabbt? suck.. och så som jag håller igång så kommer jag väl föda när som helst. haha skulle vara läge att föda nu när varken Nathan eller hans föräldrar är hemma.. vilket kaos!! behöva ringa dom på jobbet och tigga om skjuts, haha nej tack. KNIP!!!


fina magen!

IM ALIVE OR NOT

nej jag är inte död, har bara haft fullt upp. igår var det jobb hela kvällen och idag har jag tvättat och tvättat och tvättat. nu är alla bebis/säng kläder färdigtvättade iallafall, dock inte vikta eller strykta. min rygg orkade inte mer så det får bli imorgon! var även duktig och tog upp lite grejer från källaren och bar ner lite annat skit. Fick upp skötbordet och vagnen. bara bra att jag håller mig sysslosatt eftersom att Nathan är i Västerås och tatuerar sig och kommer inte hem förens på onsdag!! jag som hatar att vara själv, men lite längtan ska visst vara bra. nu sitter vi och skickar löjligt söta sms som man gjorde innan man vart tillsammans, söt-nathan! han ska göra klart sin hel arm som har varit ofärdig i ett år nu, så nu ska den äntligen bli färg lagd och klar :D han kommer bli så snygggg. MUMS MUMS <3


suck..
sjukt mycket kläder föresten!

Lägger upp lite bilder på vagnen och magen sen :-)
nu ska jag softa vid TVn med godis och cola

IDA THE BEAST



hahah jag ser verkligen inte höggravid ut.. när jag ligger på rygg så tycker nathan att jag ser ut som vanligt, alltså ingen mage alls! men jag har gått upp ett kilo, 61 kilo nu wow :D vilken bjässe till qvinna jag är. idag är det soligt väder, jag har försökt få tag på lisette men hon ligger säkert hemma och är backdrunk. så nu flörtar jag med nathan och våra jobbar vänner att vi ska styra upp en grillning! vore as mysigt. nu ska jag lägga mig på våran uteplats tills vidare.


"NÄR ÄR NÄSTA KARATE TRÄNING?"

kom på en sjuk grej idag när jag låg och vilade. så jag ringde och berättade den för nathan som brast ut i garv och tyckte att jag var världens tönt. så jag tänkte att jag kan väl dela med mig utav det till er, lite humor liksom! när jag var liten (10-12 år) så hade jag en bästa kompis (sandra) som bodde på andra sidan skolgården. och när vi skulle hem på kvällarna så följde vi nästan alltid varandra för att det var läskigt att gå över den mörka skolgården själv. men när vi inte gjorde detta så var jag ju tvungen att gå över där, helt själv utan att min bästa vän höll koll på mig. så då kom jag på ett väldigt smart knep! nämligen att låtsas prata i telefon, fiffigt va? och inte nog med det.. tyvärr. jag kunde ju inte gå tyst så jag pratade alltså (med mig själv) och frågade när nästa karate träning var. för jag tänkte att kommer det någon läskig typ som tänker mörda mig och så hör han att jag tränar karate så kommer han ju aldrig våga ge sig på mig (jag med mina 25 kilo liksom!!) var det inte smart av mig? :D


NU ÄR NATHAN PAPPA!



yep, nu är det intygat att Nathan är pappan till barnet jag bär.
trodde inte att det var en sån stor grej med att skriva på faderskaps intyget, men tydligen så var det det. två stycken vittnen var tvugna att vara med för att kolla på när vi skrev under papperna. vi skrev även under papper om att söka om gemensam vårdnad. Det känns bra! hon pratade även väldigt mycket om att ett giftermål skulle vara bättre för båda parter juridiskt sätt. ifall att vi skulle vilja separera så delar man på allt i ett äktenskap, i ett samboskap så tar man det man hade sen innan osv. skulle nathan dö så skulle det ge mig "mer" om vi var gifta, vilket skulle ge mig och barnet en trygghet. man kan ju även skriva testamente såklart! sen berättade hon om familjerådgivningen i Kungälv som var gratis och dit kan man alltid vända sig om man har en kris i livet och få proffesionell hjälp. hon sa att det är bättre att få hjälp än att gå skilda vägar direkt, vilket hon har helt rätt i. och ni som känner mig och nathan vet att vi alltid har kämpat hårt för att klara alla kriser vi har haft istället för att säga hejdå, framför allt nu när vi väntar barn. för kriser är något vi alla har i livet och alltid kommer att ha, man måste bara lära sig utav dom och kämpa! nu bara babblar jag en massa gojja känns det som, så nu ska jag städa lite istället! åtminstonde fixa diskmaskinen och bädda sängen. later fellas

KNUBBIS MAGE V.34



jag är kvar i mars månad. april och maj flög förbi och nu är det juni. så imorse när jag vaknade kom jag på att jag fyller 20 snart (29e juni) och efter det är det juli, månaden då jag ska föda. hur sjukt som helst, nästa månad är det alltså dags och går juni lika fort som april och maj så börjar jag bli lite stressad. ska bli skönt att sluta jobba snart, då kommer nog tiden sakta ner lite och man hinner göra det man ska. men med tanke på hur juni ser ut så kommer det nog gå fort ändå, jag ska jobba mina sista veckor, det är midsommar, jag fyller 20 osv. Tur att jag har en bit in på Juli, om jag nu går tiden ut vill säga. självklart är det skoj att tiden går så fort också, längtar ju tills vi får se vad det är för en liten människa som roar sig i min mage och att få hålla om honom och bara mysa är något jag längtar otroligt mycket till. men jag hinner nog inte tänka så mycket på det, har fullt upp och tiden bara flyger förbi!! Nästa vecka är det dags för besök hos BM igen och jag ska även träffa narkos läkaren som ska kolla på min rygg. Och imorgon ska vi till familjerätten och skriva på faderskapsintyg och gemensam vårdnad.
Nu kallar tvättis, puss.

DENNA TRÖTTHET

goush vad trött jag är. vi var på infomöte med försäkringskassan, dum idé eftersom att både jag och nathan halvsov oss igenom det. tänk att vi blir så trötta efter jobbet båda två! jag skyller på graviditeten. men det är kul att jobba, kul att prata med chaufförer och prata barn med dom. och deras kommentarer är nog dom bästa. "vilken söt liten ölmage du har". och ständigt får jag höra, "oj har du gått så långt, ser ut som att du är i tredje månaden". hm, jag vill bli fet!! fast jag själv tycker ändå att jag är ganska så stor, min annars helt platta mage är enorm på lilla mig i mina ögon. nu för tiden gör det lite smått ont när han bökar runt i magen, känns som att det är trångt för honom.. annars mår jag toppen. min chef kent-åke brukar komma fram då och då och fråga hur jag mår och han blir alltid lika facinerad och glad när jag säger att jag mår bra och att jag jobbar på det bästa jag kan. Han blir så glad och säger att det är helt otroligt att jag orkar och att jag mår så bra. och han har nog rätt, jag har inga foglossningar, inga besvär direkt, ingen super stor mage i vägen, ingen halsbränna, ingen vattenfylld kropp osv. ÄN så länge iallafall. det enda är väl fotsvetten haha :D man blir dödstrött i benen och fötterna av att stå hela dagarna i ett par varma stålhetta skor, usch! men nu ska jag faktiskt gå och sova, skönt med ledighet imorgon och bara ägna sig åt till att tvätta. godnatt på er

SUPER DUPER

jag är sjukt trött och har sjukt ont i ryggen!
meeeen, filmen var super super bra. Visste inte vad jag skulle förvänta mig eftersom att alla säger så olika men jag älskade den nya filmen, bättre än ettan. tjejerna är mognare och man mår så bra efter att ha sett den. även nathan gillade den mer än ettan. så se den vettja om ni inte har gjort det. ska snart sätta mig med syster i telefon och fixa med föräldrapenning, måste ju skicka in att jag vill ha det från och med 8e juli så att dom hinner godkänna det så att jag får pengarna i tid. Tänk på det ni andra gravida, försäkringskassan är inte dom snabbaste på att fixa så bättre att vara i tid än för sent ute. 8-) uuuh vad tungt det var att jobba idag, lillgossen ska hålla på och böka runt en massa och ryggen gör ont. vill inte alls jobba imorgon, skulle dessutom behöva tvätta. få börja vända ut och in på underkläderna annars höhöö! nej usch..

RSS 2.0