THIS IS MY LIFE

bredbandet kommer imorgon så imorgon kommer jag lägga upp bilder, sen ska vi åka till Västerås. hoppas att William kan sova hela vägen på lite drygt fem timmar.. men det kan jag nog glömma. en matpaus kommer han nog kräva, minst. imorse var han go och lät mig sova till halv tio, i vanliga fall så vill han gå upp runt åtta tiden. han har även kräkts helt sjukt mycket idag, inte så stora mängder kanske men många gånger. så vi hann byta kläder 2 gånger under en timme (alla "kräkskydd" låg i tvätten...) och på detta så bajsade han även ner sig. aldrig har jag sett så mycket bajs, både i och utanför blöjan. jisses säger jag bara. nåväl, bajs och kräk är vardag och jag älskar mitt liv för det :-) nu ska jag fortsätta med tvätten.

HALLÅ I STUGAN

flytten har gått bra och vi börjar få det riktigt mysigt i vår nya lägenhet. ska visa bilder och sånt sen, har inte fått internet än så lånar svärföräldrarnas dator lite snabbt. William mår bra, han jollrar och har sig om dagarna, världens sötaste lilla unge. jag var på MVC idag också och kollade så att allt såg bra ut med mig efter att ha tryckt ut en unge ;-) och allt såg så bra ut, bokade en ny tid för att sätta in en koppar spiral. tänk att nu är jag befruktningsbar igen, gud vad konstigt det skulle kännas att bli gravid nu när man nyss har vart det. nej det får vänta ett tag! nu ska vi åka hem igen och mysa framför TVn.. later

FLYTTDAGS




bilder från Malin

där är målning som Willi stirrade på igår i över en timme. visst att den är jätte snygg, men att ligga och titta på den i över en timme är väl lite over kill ;-) nu har vi iallafall varit och hämtat alla miljarder nycklar, 5 nycklar till dörren, 3 till balkongen, 2 till tvättis och 1 till källaren. nate är och hämtar släp så snart drar det igång. tur för mig att willi ska äta snart (haha!). internet ska dra igång igen 1 september enligt pappret som kom igår, men vi får väl se om det blir så. känns som att sånt alltid brukar krångla och dra ut på tiden.. smell ya later

ALOE VERA PARTY

var på aloe vera party idag hemma hos Sarah tillsammans med andra mammor och bebisar och det var hur mysigt som helst! köpte en deo, tvål, gel och ansiktskräm och självklart är allt aloe vera ;-) gick på 801 riksdaler, inte så farligt med tanke på hur bra aloe vera grejer är. nu väl hemma kom en gubbe från trygg hansa, vi skulle ha avbokat mötet eftersom att vi egentligen inte hade tiden till det men vi fick aldrig tag på någon så det var bara att släppa in honom. William och nathan är iallafall försäkrade nu, jag var det sen innan. tog "mellan" försäkringen på Willi, alltså inte den billigaste och inte det dyraste utan den mittimellan helt enkelt. nu sitter jag med lill wez i bärselen, han vill inte ligga i vagnen eller i sängen.. men hemma hos Sarah kunde han minsann ligga i över en timme och bara stirra på deras målning. helt sjukt vad facinerad han är över den, älskar att ligga och bara titta helt tyst. sötskrotten! ska försöka lägga ifrån mig honom snart, måste ju packa klart allt inför imorgon. får se om jag hinner med något inlägg imorgon eller när det blir, vet inte när internet kommer komma igång igen, brukar ta en jävla tid sånt där. hej så länge

BESIKTNING

besiktningen av nya lägenheten gick bra, vi ska få nya tapeter i vardagsrummet som Alebyggen står för, de står även för målaren som får komma och göra det, awesome! så imorgon ska vi dit och se om vi hittar några vi vill ha. vill ha ett par grå randiga typ som skiftar i ljusa och mörka gråa färger. svårt att förklara.. men kommer nog bli snyggt. vet dock inte när detta kommer att bli av, får bli när tiden finns helt enkelt. nu är det så mycket med flytten och sen ska vi till vässan och allt. nu skriker lill wez efter käk, tiing

BVC BESÖK NUMMER 5



mitt lilla troll växer så otroligt bra. man blir så glad när man har varit på BVC, får så mycket beröm. Gunnel tycker även att lill wez är en typisk "foto bebis" (stolt mamma). nu väger iallafall william 4880 gram (en ökning på lite över 500 gram) och han är hela 56 ½ cm lång (2 cm längre än sist). och vi hel ammar fortfarande. willi fortsätter att förgylla mina dagar med härliga leende, så underbart. och han gör även jätte mysig ljud, världens bästa musik för öronen. men nu ska jag ta och laga lite mat, hade även tänkt hinna med en dusch idag, luktar förjävligt haha!

TISDAGSMYS HOS SARAH


idag var vi hemma hos Sarah och Thea och myste. pratade om allt mellan himmel och jord, så skoj att ha vänner med bebisar. både willi och thea skötte sig bra idag, var vakna och glada för det mesta, härligt. ska till Sarah på torsdag igen eftersom att hon har anordnat en Aloe vera visning för mammor och bebisar, ska bli hur kul som helst. spännande att se hur livat det kommer att bli med en del bebbar i samma rum :-D får hoppas att willi är på bra humör. nu ska jag packa lite medans lillskiten sover. gäller att passa på medans man kan. later!

SMILE 4 LIFE


jag älskar när du ser på mig och ler <3

TWINS


idag har jag och william varit och hälsat på hemma hos Camilla och willis twin buddy Theo. vi käkade thai mat och kikade film, hur mysigt som helst. men nu är jag super trött, fick inte så mycket sömn i natt så det blir en tidig kväll. imorgon åker vi till Nol och hälsar på Sarah och hennes Thea och så ska vi hem till Johanna och hennes Hannes. nu ska jag lägga mig och dega lite i soffan med min man.

LÄMNA FESTLIVET FÖR FAMILJELIVET

när jag vart gravid och valde att lämna festlivet för familjelivet så var det många som undra om jag inte skulle sakna festlivet. och jag svarade att jag inte skulle göra det och det står jag fast vid än. tänk att jag har varit nykter i snart ett år och det känns inte ett dugg konstigt. det enda jag kan sakna är att ta en öl eller ett glas vin till maten sådär på helgerna men just att festa och bli full saknar jag inte det minsta, ganska konstigt med tanke på att jag gilla det innan jag blev gravid. tänk att man kan växa upp så snabbt och ändra sig själv och sin livstil. och jag känner inte det där att "nu är allt det roliga slut och livet som tråkig mamma börjar.." jag känner istället att "nu kan jag upptäcka världen och ha roligt tillsammans med min fina familj". tänk vad häftigt att jag ska få visa världen för mig själv och för mitt egna barn. jag ska lära honom saker och visa världen för han. hur ballt som helst! varför skulle livet bli tråkigt för att man blir mamma liksom, det blir ju bara ännu roligare!! det enda är att jag inte kan sticka ut varje kväll och festa järnet men det vill jag ju inte ens. jag kommer säkert vilja dra ut nån gång ibland men det kommer jag ju kunna göra, nathan får väl vara hemma i sånt fall eller om man fixar barnvakt. fast jag kommer nog inte gå ut så länge jag ammar, tänk vad jobbigt att behöva springa och pumpa ut bröstmjölk på krogen bara för att tuttarna inte ska sprängas, nja skulle inte tro det. jag stannar hemma tills lill wez klarar sig utan min mat :-) vad känner ni andra mammor där ute? visst blir väl livet galet skoj med en liten? nu ska jag gå och sussa, nattis!

SÖNDAGMORGON



vi börjar morgonen med babygym och Nasses stora film.
morrn morrn

BYGGER OM

försöker göra om min design, vilket är sjukt svårt när man inte har photoshop, blir liksom B gjort.. men det får duga så länge och nu hinner jag inte pilla nå mer eftersom att lill wez ligger brevid mig och skriker efter mat. om det finns någon där ute som vill gör en bättre design så är det bara att hojjta.
hörs!


KRÅNGEL



har börjat dagen med att packa ner lite saker ifrån vardagsrummet och från willis rum. ska fortsätta packa ner lite köksgrejer sen så kan vi nog inte packa så mycket mer förens dagen innan flytten. har även ringt och kollat upp när besiktningen på nya lägenheten är och nu ska jag ringa till försäkringskassan, älskar att sitta i deras 20 minuters kö.. :-( måste fixa med nathans tillfälliga föräldrapenning. vi har inte fått hans inkomstuppgifter än eftersom att chefen är på semester, vilket gör att nathan inte kan söka tillfällig föräldrapenning eftersom att FK inte har hans inkomstuppgifter! och det måste man göra inom 60 dagar så det börjar bli lite brådis med det där, krångel krångel. nu ska jag göra mig i ordning innan jag fortsätter.

SUPERPARENTS


mammas fina hjärta

super mamma fixar:
- packa ett par kartonger
- tvätta
- laga mat
- baka kakor
- ta hand om lill w
- fixa disken.

super pappan fixar:
- rensa hela förrådet
- åka till återbruket med gamla sängen
- kasta all skit i förrådet
- fixar tomma kartonger

imorgon fortsätter vi med packningen! :-D

JAG ÄR PÅ GÅNG

jag har packat en kartong! och nu ska jag ge mig in på nästa. william ligger snällt i soffan och tittar på, sötunge!! tänk att vi flyttar snart. efter flytten ska vi bege oss ut i sverige, till västerås såklart. en resa på 4 ½ timme med bil. och vi har även bestämt oss för att jag och lill w stannar ett par dagar längre och tar tåget hem istället. hjälp vad läskigt, åka tåg med en spädis, barnvagn, bilbarnstol och en väska :-P men det ska nog gå bra! ska boka biljett idag, måste tydligen ringa och boka så att jag får plats i vagnen där skötbord finns. men nu ska jag fortsätta packa!

JISSES

shit pommes, vi får ju nycklarna och börja flytta om 9 dagar!! och vi har inte påbörjat flytten för fem öre. så nathan är och köper kartonger nu så att vi kan börja packa, måste ju rensa i källaren också, galet mycket skit där nere. ska även ta tag i lite pappers högar här hemma med viktiga papper som måste in i pärmar, suck vad tråkig det är. sen vill jag städa också. hm.. lill w har sovit i 2 timmar nu så jag lär sätta igång innan han vaknar ;-) och mat ska ju lagas också, herregud. jag förstår folk som skaffar hemhjälp och nannys och grejer haha.

MITT FINA HJÄRTA

vad skulle jag göra utan dig <3


STOLT MAMMA

jag brukar lägga William på mage på en filt så att han får träna sin nacke lite varje dag och han är nära till att orka lyfta upp huvudet nu och orka hålla kvar det (än så länge lyfter han bara upp det och byter sida). men så idag gjorde han något helt annat. han låg på mage med huvudet åt ena hållet och så helt plötsligt lyfter han upp huvudet och ska lägga det å andra sidan och samtidigt så rullar han över och lägger sig på sidan! sikken kille va :-D stolt mamma.


håh, dubbelhakan <3

SKROTTEN



ingen feber idag!! dessvärre har nathan blivit sjuk och William hostar och snorar. ringde BVC och frågade om jag skulle göra något men hon bad mig avvakta och blir han värre så ska vi åka till drottning Silvias barnsjukhus. håll tummarna för att lill w inte blir värre! min lilla söta skrott unge.
nu är det amningsdags <3

LITTLE HAND



världens bästa lilla hand


WAKIE PAKIE

svärisarna kom hem igår så vi var dit och grillade och hade det mysigt. idag mår jag lite bättre, william har inte visat något tecken på förkylning iallafall, hoppas verkligen att han inte blir sjuk!! när började era bebisar sova längre stunder? lill w sover fortfarande bara 2-3 timmar och så är det dags för mat.. ibland kan han sova 4 timmar i sträck men det händer bara ibland och då bara en gång per dygn. han är allt en liten vaken pojk, vill ju inte sova och missa allt som händer ;-)


SMILE

William har börjat le i vaket tillstånd! Inte direkt så att jag får honom att le och skratta men han kan ligga och titta på mig och sen dra på världens flin, så sööööt! Innan har han bara gjort det i sömnen men nu gör han det när han är vaken. längtar så tills han börjar skratta och ha sig, åh så mysig han är min lilla plutt. mamma älskar dig så himla mycket!! <3

å jag mår inge vidare, har fått feber.
svettas och har sjukt ont i halsen.
nu ska jag däcka vid TVn innan lill w vaknar.



SKIT

vaknar och är sjukare än igår.
sämst.
hatar att vara sjuk..


jag älskar dig

<3



kärlek

EN HEL MÅNAD <3

idag blir lill w en hel månad gammal! just nu är han och handlar med pappa Nathan, läskigt att jag inte är med.. jag håller på och röjjer lite eftersom att det ska komma några och titta på lägenheten idag. plus att jag har tvättis, snacka om att man får mer gjort när man inte har en liten att bära runt på :-) men jag saknar honom redan!! nu måste jag springa ner till tvättis igen och ikväll blir det god mat och mys, nathan är ledig JIHOW!


NATHANS NYA TATUERING



nate tatuerade sig idag, denna gång vart det en kvinna på handen. han är otrogen den jävlen och har tatuerat in hennes ansikte. borde jag söka upp henne? även om jag hatar henne så vart den sjukt snygg. vilken snygg man jag har.

BVC BESÖK NUMMER 4

Ännu en vecka har gått och William har blivit större. 54 ½ cm lång och 4340 gram tjock. Pratade om hans mage, ska köpa miniform droppar och testa det nu istället och även inte dricka mjölk ett par dagar för att se om det kan vara det han är känslig mot. men i natt var han som vanligt, sov och åt och hade inge ont i magen. konstigt det där.. idag hade jag även tänkt testa pumpa ut lite mjölk och ge ur flaska och se om han tar det, men det borde han ju göra med tanke på att han är van med nappen.
later fellas.


WILLIAM OCH THEA


så mysigt vi har haft det. Malin kom över med Liam och Tilda också (stora bebisar). och Sarah hade bakat super goda bullar!! Williams mage har varit bra än så länge, han skriker lite när han försöker bajsa men inte annars. hoppas att det håller i sig så att vi får sova lite mer i natt. nu är det dags för matlagning innan nathan sticker till jobbet, hatar att han jobbar natt :-(

INTE KUL


love love love!!

vilken jävla natt. williams mage var inte att leka med och jag hoppas verkligen och ber till gudarna att det inte är kolik. han skrek och skrek och skrek. väckte förmodligen hela bohus. och han kunde inte sova, halv fyra på morgonen kunde han äntligen somna och likaså jag. självklart fick jag världens huvudvärk av att jag var vaken så länge också. men imorgon ska vi till BVC och då hoppas jag få svar på vad det kan vara. vi må vara trötta och william är inte speciellt glad men vi ska ändå sätta oss på bussen till Sarah och hennes supersöta Thea. förhoppningsvis så är hans mage bättre under dagen så att han kan sova lite. han har ju bara sovit lite drygt fyra timmar på hela natten..

POWERWALK


willi in action

var jätte mysigt hemma hos Camilla, william sov för det mesta, som vanligt när vi är på bortaplan. nu har även jag och Camilla anmält en intresseanmälan till babysim vecka 41 på Oasen i Kungälv. gud så roligt, längtar redan!! nu ska jag mysa med min lilla pojk, var nyss ute på en promenad upp till svärisarna och tömde brevlådan. gick nästan i powerwalk, snacka om jobbigt. nattis på er!

LEKDAGS

idag drar jag och lill wez till hans polare Theodore och stojjar. tur för tjockis mig att Camillas sambo fyllde år i helgen = massa fika ;D haha, skämt å sido. men ska bli super mysigt med fika och bebbe träff. williams mage verkar dock lite skum.. han har lagt två riktigt stora bajjor alltså. inom loppet av två timmar. dessutom så pruttar han otroligt mycket. kan det vara semper dropparna som orsaker detta? han verkar fortfarande ha magknip, och det kommer efter att han ätit.. hm, ska ta och ringa BVC och fråga vad det kan vara. men nu ska jag hoppa ner i sängen och mysa med min pojkar innan vi ska bege oss mot ytterby.


TYPISKT

var super mysigt igår, var sjukt fint ute på Tjörn där vi var. äckligt snygga hus!! åkte hem vid nio tiden eftersom att alla skulle iväg och käka på restaurang, vilket vi inte var så sugna på. köpte med oss chips på vägen hem och myste hemma i soffan framför en film istället. idag bestämde sig Nathan för att ta ledigt, han har ju åkt och jobbat varenda söndag nu hur länge som helst trots att han inte varit schemalagd men idag äntligen skulle han vara hemma och mysa med oss. så jag tog fram köttfärs och handlade grejer till att göra tacos. tror ni inte att chefen ringer och säger att det är kaos på jobbet och att dom behöver folk. så typiskt, blir mamma och son mys helt enkelt. hade dock varit trevligt med matsällskap :-( så någon som vill komma och äta? skynda, för jag är hungrig!!

ON A BOAT

William ska få åka båt för första gången i sitt liv.
nu åker vi ut till havet och firar Lisette som fyller år!
grattis söto <3


PIMP MY RIDE


pimp my ride
!


<3


mamma & pappa älskar dig så!! <3

TACK FÖR SÖMNEN!

älskade skrutt, tack för all sömn!! först sova tre timmar, amma lite, sova fem timmar, amma lite och sen sova tre timmar till. det var väl behövligt, nu orkar jag vara mamma och hemmafru så nu ska jag städa lite och göra mig i ordning. ikväll blir det fredagsmys med med min familj, chirre och dirre och film. sängen kom upp igår också och vi har sovit som gudar i natt <3


VILKEN NATT



fy vilken natt/morgon!! Williams mage har krånglat och han har inte kunnat bajsa sen igår kväll vilket ledde till att han inte kan sova och håller mig vaken med skrik. visste inte hur jag skulle orka ett tag, lyckades somna i 45 minuter och då fick jag lite nya krafter till att försöka trösta och bota smärtan. nu har han äntligen somnat, var ut med han en sväng och dom somna han. skönt! köpte även semper droppar som jag hoppas ska hjälpa. men nu ska jag också lägga mig och vila :-)

BVC BESÖK NUMMER 3




nu har baba & company åkt, har varit så mysigt att haft dom här. fick även besök av jossa och emma idag, skoj att träffa dom. var på BVC med William också, han går upp så fint! 3920 gram och 54 cm lång, stora killen :-D tänk att dom växer så sjukt fort nu i början, läskigt. borde dom inte få växt värk? fick även d-vitamin droppar som han ska börja med på måndag och så ska vi även köpa semper droppar eftersom att han får lite magknip vissa dagar. i natt sov han rekord långt, nästan 5 timmar! skönt kan jag lova. tuttarna är hårda nu så det är nog dags för käk snart för grabben.

SHOPPING

Jag, baba och mia var in till Allum idag och shoppade! jag hittade en amningsBH, två par jeans och en tjock tröja, as nice att kunna ha tajta jeans igen. var ju snart ett år sen jag hade ett par såna på mig!! William skötte sig utmärkt hela dagen, sov första fyra timmarna och sen ville han ha käk så då gick vi in i ett amningsrum och ammade, funkade hur bra som helst ju! min duktiga lilla skrott. folk kom fram och sa att han var liten och söt ^^ nu är det dags att tanka lill protten igen!

FRÅGOR OCH SVAR

Vad heter ditt barn?
Hans William Wayne Eriksson

När var du beräknad att föda?
16e juli 2010

Föddes barnet på utsatt datum, om inte när?
Nej han kom 12e juli istället :-)

Hur stor var barnet vid födseln?
48 cm och 2860 gram

Hur lång tid tog förlossningen?
3 timmar från det att vi kom in på förlossningen

Tog du någon smärtlindring?
Lustgas och början till ryggbedövning

Är du tillsammans med barnets pappa?
Ja, sambo och förlovad med min prins

Tog ni reda på könet?
Japp redan i vecka 18

Om nej, vad trodde ni att barnet var för kön?


Hade ni bestämt vad barnet skulle heta?
Ja, Nathan tatuera till och med in hans namn innan han var född

Hade du en svår graviditet:
nej inte alls!

Kan du tänka dig att skaffa fler barn?
Ja, Nathan vill ha 4 barn.. jag är väl kanske mer inne på 2 stycken, men vem vet hur det blir. Nästa barn får komma om 2-3 år tror jag.

Har du fått några bristningar?
Ja, fick ett par små på tuttarna men dom vart aningen större när mjölken kom och tuttarna vart sjukt stora..

Var du nervös inför förlossningen?
Nej, kände på mig att jag skulle klara av det

Hade du några cravings?
glass :-)

Hur reagerade du/ni när du plussade?
Vart väldigt chockad men glad

Hur långt gången var du när du förstod att du var gravid?
5 veckor

Hur mycket gick du upp i vikt?
8 kilo

Hur länge ammade du?
Ammar fortfarande..

Vem är barnet mest lik?
Båda, men mest Nathan tror jag

Vad är det bästa med att ha barn?
Oj, det är så underbart hela grejen. Att vara mamma och att få uppleva en sån stark kärlek och en sån otrolig relation till någon. Och att ha en egen familj är så mysigt.

Vad är det sämsta med att ha barn?
Ingenting!

Är ditt barn döpt?
nej, vet inte om vi ska döpa heller..

Hur gammal är barnet nu?
3 veckor :D



NO TIME



hinner inte blogga nu när min baba och hans familj är här. men vi har det super mysigt, William mår bra och är världens sötaste!! kan ligga och titta på han hur länge som helst. hans mage är lite bättre, han har lite problem med att bajsa ibland, men när det väl kommer så kommer det mängder så ut kommer det till slut iallafall. vi var även till banken idag och öppna ett sparande i en fond till William idag och så fixa även jag och nathan ett gemensamt sparkonto. skönt att ha det klart. så ni som vill ge William pengar, hojta till så får ni hans kontouppgifter ;-) höhö. nu är det grill time!


RSS 2.0