ALL IN

det blir halloween fest.

SATURDAY



lotta är påväg hem med pizza nu.
så otroligt gott med onyttigheter :D
efter det ska jag nog hoppa in i en dusch och göra mig klar för en galen kväll. funderar på klänning, men vet inte om jag orkar vara så fin när vi bara ska sitta hemma hos marko med ett gäng grabbar. nästan så att man kan dra på sig ett par mjukisbrallor. men måste väl vara lite kvinna.. suck ^^

SÖT ZORRO, RIP!



Nikki berättade idag att Zorro har blivit avlivad.
lilla söta plutten, skogsmulle, snubbel hästen. <3
R I P.



sen har jag lite bra nyheter också. Jag har pratat med Devils ägare. Devil står på lösdrift i Tyskland, har en medryttare och är musklad och bra i hullet. Han har heller inte haft några skador eller liknade sen de köpte honom! blir så glad över att höra det. tänker på dig varje dag bästa hästen och saknar dig, devilski <3


SWEET LIFE

robin dissa oss igår så vi drog hem till dick istället.
cute name. vi drack lite rom & cola och dick raka bort sitt hår. så det kan gå. marko kom och hämtade oss sen så det vart en ganska så tidig kväll. ganska så skönt med tanke på att vi ska fira marko som fyller 21 idag med middag och shit. grattis lill bubben.

min kropp är död efter gårdagens pass.
SKÅÅNA MIG. (skona mig)!!


FÖR DET ÄR FREDAG



nu har vi varit på systemet.
nathan ska åka och klippa sig.
ikväll ska vi dricka vitt vin, rom & cola och öl.
denna kväll luktar bra.

STAND BY ME

vart en tidig morgon trots min lediga dag. åkte till Sportlife och körde ett body pump pass. så skönt att komma upp i tid och ha träningen klar! dock så var jag inte lika mycket på hugget så tidigt på morgonen (9.00). bättre att köra på kvällarna ;) är iallafallt helt slut nu, varenda liten muskel i kroppen värker. men nog har jag allt blivit starkare! mosade på med vikterna idag (H) haha.
dags för lunch..
skriver lite senare :)

HAPPY HAPPY NEWS <3

åh vad jag älskar mitt jobb. jag trivs verkligen!! jag har även flörtat med min chef Kent-Åke så Nathan ska faktiskt till ICA på måndag och träffa honom. det verkar alltså som att vi båda kommer jobba på ICA. och om sådär ett halvår kommer vi ha en lön på tillsammans nästan 50 LAX.. = resa mycket och köpa snygga möbler. livet är så underbart ibland. så glad för din skull bejb! nu är jag ledig till nästa torsdag, om jag inte blir inringd förstås.



Eloise åkte hem idag också. det har varit så mysigt att haft henne här. så härligt att se henne växa upp och bli en kaxig liten tonårs tjej ;D haha lilltufflan. i mina ögon kommer hon alltid vara nio år. ikväll ska jag bara ta det lugnt med nathan.

ONLY YOU & ME, BABE


kvällen har bjudit på bastning och en öl med min karl. jag verkligen älskar att basta och ta det lugnt en kväll i veckan med min snutt. man blir så avslappnad i kroppen och det är mysig kvalitetstid som vi har ihop. även om man umgås om dagarna så är det inte riktigt samma sak. i bastun sitter vi nakna tillsammans och pratar om allt mellan himmel och jord. visst är det underbart? jag är så lycklig<3

nu ska jag lägga mig i sängen och glo på sex and the city. vi har hela boxen. SWEET! och det bästa är nog att nathan nästan älskar sex and the city också ^^ jag har en sån bra man. godnatt på er


UNIVERSEUM

har varit på universeum hela dagen.
kul jul, men nu är jag trött.
upp och jobba imorgon, tjohhej!


BOWLING PROFFS



jag vann 3 av 4 serier.
ibland blir jag bara så stolt över mig själv.

EN DAG PÅ STAN

  

det har varit helt underbart väder i Göteborg idag!
intervjun imorse gick verkligen toppen. jag tror aldrig att jag har varit så bra på att besvara frågor som jag var idag. det verkar som att jag har en chans på jobbet :D efteråt så gick jag, Ello och Juddan och käkade frulle. sen har vi haft en dag på stan. jag har dessvärre en "köpstopp" dag idag. jag måste faktiskt få ordning på mitt shoppande. vanligtvis så är min lön slut senast den 28e. men nu ska jag hålla på pengarna till nästa löning. köpa julklappar och sen shoppa loss vid mellandags rean. tror ni att jag kommer att lyckas? :)

men jag kan lova er att det var jobbigt att gå runt och se massa snygga kläder!! provade även en del kläder.. VILLLL HA. vilka affärer handlar ni på? jag handlar för det mesta på Bik bok, Gina tricot, Top shop, Zara, Rut m.fl, Bianco, Din sko, Monki, H&M.. vad jag kommer på nu.
Göteborg har ett otroligt bra utbud av klädbutiker.

Om två timmar blir det bowling!

Nu ska allt funka!

Hoppas att det inte gör någonting att jag skriver ett litet inlägg, men tänkte bara informera alla om att Idas kommentar-funktion funkar nu igen. It's up and running. Så nu är bloggdesignen klar, hoppas du blev nöjd! :)

/ Nathalie

NY DESIGN



imorse vart jag inringd så jag har jobbat till 16.15 idag!
gick kanongött och jag fick köra den "läskiga" trucken.
i västerås kallade vi dom för Service truck, men tror dom heter något annat. den var iallfall inte så svår att köra som jag trodde. men nog var det allt krångligt i början. jag har även fått några schema lagda dagar. torsdag denna vecka och torsdag och fredag nästa vecka. GREEEJT!

visst har jag en snygg design nu?
dessvärre har det blivit något fel så det går inte att kommentera. men det ska nog lösa sig i hope. det är Nathalie som har gjort min design, ni hittar henne härthanks :)

imorgon blir det arbetsintervju och sen gå runt på stan med syster.
dags för käk!

JOBB TIPS

jag har bott i göteborg i snart två månader. och jag har haft chansen på 6 jobb under min tid här. inte illa faktiskt. nu när det är dåliga tider med jobb så måste man faktiskt sätta sig ner och tänka till. hur fan får jag ett jobb? jag är duktig på att skriva CV, tack vare internet. jag har kollat igenom en massa CV mallar och sedan fått ihop mitt egna. när jag bifogar mitt CV och personliga brev till ett jobb så tar jag för givet att dom kommer kolla på det och gilla det. man måste faktiskt ha ett bra självförtroende när man söker jobb.

jag skriver självklara saker som:
"Vi ses snart!"
"Jag är rätt person för företaget."
"Med mig som medarbetare så blir jobbet väl utfört."
"Ser fram emot samtalet."
osvosv.

detta visar att du verkligen är på hugget och vill ha jobbet. och nästan tar för givet att det redan är ditt. och det gör dig till en stark kandidat. när dom sedan ringer för att eventuellt boka in dig på en intervju, låt glad och var trevlig. prata om sånt som gör dig glad. och låt även glad när du berättar om dig själv.

detta är min väg till ett jobb. och jag har fått chansen till 6 olika jobb. jag har ett i dagsläget och eventuellt ett till på G. kom även ihåg att du inte kanske inte kan få drömjobbet nu, så sök allt som du kan tänka dig. skit lite i vad det står i annonsen att du behöver kunna. sök ändå!! vad har du att förlora.

vänd dig även till bemanings tjänster.
sök något jobb varje dag :)
GOOD LUCK <3

NINTENDO WII

jag är bäst på bowling.
nathan är bäst på golf.
eloise är bäst lite då och då.
herregud vad kul det är med tvspel ibland.

ikväll blir det bio, UPP 3D.

glöm inte att ställa om klockan idag <3

miss that times


MAH SIS IS HERE

hämtade upp Eloise på tågstation vid tolv tiden.
nu ska vi bara ta det lugnt. ikväll blir det tacos och film. imorgon blir det nog 3D bio och på måndag ska vi nog besöka Universeum. kommer bli spännande! får se om jag blir inringd något och måste jobba. det visar sig. nu ska vi nog slappa vid TVn. ha en bra helg.

JOBB INTERVJU NÄSTA VECKA

YYEEEEEEEEEEES!! idag ringde dom från bemaningstjänsten academic work. hade en intervju via telefon och gick vidare till en till intervju som är på tisdag inne i stan. åååh så glad jag är! ett kvällsjobb, 1-3 dagar i veckan. passa utmärkt. kul med två jobb, får man lite variation.

jobbet idag gick kalas som vanligt 8-) körde myckte truck för en gång skull, vilket är ganska så skönt. haha. efter jobbet så kom bejb och hämtade mig. vart ett tungt pass på gymmet, träna axlar och mage. PUUHH. nu är jag död kan jag lova er. lillasyster kommer imorgon vid lunch med tåget. mysigt!!

nu är det middag.
puss

FY 17

körde ett rygg och biceps pass idag på gymet med Nathan. jag tycker att det är ganska så tråkigt att träna rygg, men det beror nog på att jag är så svag i ryggen så det blir jätte jobbigt :p haha! Nathan var iallafall min personliga tränare så det jag skötte mig ändå. efter träningen så ringde matrin och frågade om jag ville jobba imorgon, ofcourse vill jag det. så det blir inget body pump pass imorgon :( men vad gör det, jag jobbar hellre!

SVERIGES STORA BLOGGAR

Jag följer en hel del bloggar och främst de stora då.
Varför gör jag det? Var är det som är så intressant?
Jag tänkte dela med mig utav min åsikter.

Kenza: Hon verkar vara en sån otroligt rolig och härlig person. Dessutom är hon sjukt snygg så det är alltid kul att titta på hennes bilder. Jag tycker inte att hon skriver sådär jätte roliga inlägg, men å andra sidan så finns det ju annat som väger upp. Och hennes snygga skor som kommer nu till vintern, hur snygga är dom inte?!?! måste ha!

Stina-Lee: Skriver långa och intressanta inlägg som kan vara riktigt roliga att läsa. Nu är hon dessvärre på gång att lägga ner bloggen eftersom att hon har blivit mamma. Men det kan man ju förstå! Hon verkar också vara en otroligt söt tjej, lite lugn och verkar inte göra så mycket om dagarna. Men jag gillar henne ändå.

Kissie: Här är det blandade åsikter, vilket jag tror att många har ang. denna tjej. Jag gillar henne för att hon orkar stå emot all hård kritik, hon är ball som provocerar så sjukt mycket och hennes blogg ger en alltid ett gott skratt. Hon kanske är lite väl och för mycket ibland, men vad gör det. Jag tycker att hon är rolig och egentligen lite sjuk i huvudet.

Egoina: Världens roligaste blogg. Tjejen har en speciell humor som jag uppskattar. Hon är sig själv och skriver precis det hon känner för. Vilket kan leda till mycket skratt. Hon kanske har tappat gnistan lite nu när hon vart dumpad, men hon gör sitt bästa och hon gör det bra. AWESOME.

Foki: Jag älskar Japan och deras kultur och teknik. Foki visar så mycket grejer från japan som man aldrig hade kunnat trott på innan. Hon är dessutom liten och söt och verkar vara en blyg men ändå väldigt omtänksam och mysig person. Som en liten kram nalle.

Jag brukar även besöka Dessie, Paow och Amirs bloggar. Men deras bloggar besöker jag endast för att se om det är några nya bloggbråk på G. Dessa människor bråkar verkligen hela tiden. Inte så konstigt med tanke på att Dessie och Paow endast är 15 år? Ganska kul att läsa iallafall. Men det är inga bloggar som jag riktigt följer.

1 ÅR OCH 4 MÅNADER?

jag och nathan har haft ett krångligt förflutet som en del av er vet. vilket ledde till att vi inte var tillsammans under sommaren. det jag nu har börjat funderat på är, när har vi vårat datum? vi vart tillsammans 20 juni 2008 och förlovade oss 22 september 2008. vi hade uppehåll under juni-augusti i think?! har för mig att vi även hade ett uppehåll innan det, men är inte säker.. det jag nu undrar, ska man kanske köra på att räkna från 20 juni 2008, men minus tre månader? alltså firade vi igår.. 1 år och 1 månad? herregud, jag är inte petig så men det kan ju vara kul att ha ett datum och fira årsjubileum., right?

hur skulle ni ha gjort?

här en bild på min nya korta frilla.
snyggt?


PLATS I KÖN, 102

jobbmässan gick bra. fick tips på ett skit bra bemaningsföretag som har många lagerjobb till timanställda. så jag fick en mailadress till en tjej som hade hand om det, TOPPPPPPEN! nu sitter jag i telefonkö till skatteverket. kom ju på att jag inte har lämnat in någon skatte sedel till ICA, så dom har inte dragit skatt på denna lön, woooopz. står på köplats 102, haha är det ett skämt? men det ska tydligen bara ta 19 minuter. bäst för dom säger jag bara :@!!

JOBB MÄSSA

godmorning sunshines.
att gå upp kl 13 varje dag gör en otroligt seg. men idag så ska jag och bumbi-nate in till stan. vi ska gå på en jobbmässa. nate hoppas på att hitta jobb, jag hoppas på att hitta ett till jobb. så wish us good luck! ikväll ska jag träna body attack, skepp å hojj vad skoj. och på fredag så ska faktiskt nathan med mig på body pump. '

vi hörs later aligator.

puss på bumbi <3

LASANGEN VART NAM NAM

mycket mycket god.
lotta har precis färgat håret på mig.
vilken färg tror ni att det blir? rött igen kanske? :)



solade även idag, såå skönt.
nu till vintern så solar jag inte alls lika mycket som under sommaren. när det är sommartid solar jag ett par gånger i veckan under hela sommaren. när det är vintertid så solar jag ungefär en gång i veckan. och varför gör jag det tror ni? för att på sommaren vill jag vara brun och fin med tanke på att det är varmt = litet kläder och mycket hud. och då är det inte snyggt att vara blek. på vintern så vill jag inte att det ska se ut som att jag har varit i thailand, jag vill bara se fräcsh ut.

dags att duscha ut färgen nu.
later.


COCO CHANEL

coco chanel var riktigt bra. har ni inte sett den så se den NU.
till och med nathan tyckte att den var bra!

idag ska jag träna boxning, fast egentligen är jag inte så jätte sugen på det. men jag ska nog köra på det ändå. imorgon funderar jag på att köra body pump på morgonen, så kommer man upp i tid också. ikväll ska jag även laga lasange, blir andra gången så det ska nog gå bra ;) det är ju bara att fixa ihop en köttfärs smet och sen lite ost sås och så slänga in den bland plattor, peace of cake.



nu ska jag försöka bli snygg!
pussssss


S L A P P A R D A G!!

jag och nate har haft en riktig slappar dag och då menar jag slapp med stort S! vi gick inte upp föräns klockan 13, käkade lite och sen la vi oss och glodde på film. jag somnade i ungefär en timme?! sen kollade vi på dom nya family guy avsnitten och sen drog vi och käkade pizza. kan man ha en mer slappar dag än det? men det behövs ibland 8-) imorgon blir det boxning med malin, hurrray.



ska försöka fixa en bild på nya frillan imorgon.

HEMMA I GOTTENBURG

har inte hunnit skrivit något. kom hem igår.
idag ska jag väl träna i guess, sen se klart på film.
nämligen coco chanel! mycket bra film.
dags för mat

UNDERBART

min helg har varit helt perfekt!
jag ångrar inte något faktiskt. jag kommer sakna alla mina vänner och min familj när jag åker. det är så jobbigt i början när man flyttar, det tar en sån tid innan man verkligen trivs. men jag är stolt över mig själv, att jag var så modig som flyttade. har även fått mycket beröm för min nya frilla, thanks jojjs darling. du är bäääääääst.

imorgon åker jag runt 13-14 tiden. ska nog hinna träffa nikki, johan och jojjs innan. alltså lär jag gå upp typ åtta 8-) man måste ju passa på när man är här. nästa gång blir väl till jul? kanske tidigare, vem vet. nu ska jag se på film med pappa och dom. pussis

KUL J U L


jojjs är snygg
jag är.
hejdå

SHAKE SHAKE RUMPA

jag dricker vin med jojjs.
dansar.
dricker vin.
dansar.

och just ja
hon har klippt mig.

en bob.
snygg ida
snygg jojjs
<3

B B B BIRD BIRD BIRD

jag har ingen dator så det får bli lite mobil bloggning. igår umgicks jag med mamma och syster och sen kom även johan hit. vi spelade lite xbox och kort, mysigt. jag vann typ jämt 8-) nu ska jag sova lite till tror jag. pussis

TÅGET ÄR SNART FRAMME

tågresan har gått bra, men det är aldrig kul att åka tåg själv i fyra timmar. skönt att jag åker bil hem på söndag. visst är det lite konstigt, nu när jag kommer till västerås så kommer jag "hit". och när jag åker till göteborg så åker jag hem. det har jag inte tänkt på innan. ikväll ska jag umgås med mamma och syster <3 grattis till chatrine också! vi ses fellas

PÅ TÅGET MOT VÄSTERÅS


CHILLKVÄLL

jag tog ett bad nu på kvällen, det var välbehövligt kan jag lova. jag är lonely ikväll, nathan är inne i stan och hälsar på gudrun och kaj. hoppas att han kommer hem snart och myser med mig. imorgon måste jag upp tidigt (typ åtta) så att jag hinner packa och sätta på en maskin innan jag måste till tåget. är inte alls sugen på att åka tåg i fyra timmar, men vad gör man inte för att få träffa alla er där hemma!

nu ska jag gå ner på lägga mig framför en film.
godnatt fellas.

SPINNING



jobba 7 - 16 med kroppen.
"spinna" mellan 17.30 - 18.30
JAG ÄR D Ö D!

GOD LUNCH LADIES

halv sju imorse ringde chefen och väckte mig. dags att jobba igen. sötnathan skjutsa mig och jag var på jobbet inom tjugo minuter. har precis ätit lunch, slutar kl 16, zzZZZ. halv sex blir det spinning med malin! aktiv dag, det är jag inte van med. vi hörs sen. puss

100 DAGAR REN



idag förtjänar nathan ett grattis!
för idag har min söt varit ren från drugs i 100 dagar. inte många som vet om att han har sysslat med det, men han gav mig tillåtelse att berätta om det. nu vet ni anledningen till våra bråk och break ups som vi var med om i vintras. idag är det alltså en dag att vara stolt på. stoltheten som jag känner för dig älskling är enorm! du har varit så sjukt duktig. ser fram emot att fira denna dag om 256 dagar. grattis bumbi <3

idag blir det alltså lite firande. "Eggan" (nathans pappa) håller på med en pajj.
nathan förtjänar uppmärksamhet idag, med tanke på att det inte är lätt att komma ur ett missbruk, oavsett vad det är för slags missbruk. så med detta inlägg vill jag bara säga, dont take drugs kids.


BOXNINGS DAGS



idag är det tisdag.
vad händer på tisdagar?

jag ska träna boxning med malin!


LIFE IS GOOD


IM GONNA BE A NIGGA



jag skippar träningen idag och solar bara.
måste inse att mina muskler inte orkar med hur mycket som helst.

åååh  vad skönt att sola i 30 minuter <3


MÅNDAG

man mår som man förtjänar efter ett body pump pass.
tänkte bara berätta att jag kommer till västerås på torsdag!!

nu ska jag slappa framför TVn.

JOJJS OCH IDA

jag saknar ju min jojjs något otroligt. så jag tänkte bjuda på ett gäng roliga citat och konversationer och händelser som jag skrivit i min blogg under åren. inte många kommer att förstå, men för mig och jojjs kommer det att vara dödskul att läsa detta.

23 januari 2009 "jag har träffat en gång faktiskt, men inte jojjs. men jag älskar henne ändå. och all äppelsaft som ligger på golvet överallt runt papperskorgen."

22 januari 2009 "skolan blir faktiskt bra mycket roligare tack vare dessa disskusioner med jojjs."

28 november 2008
jag: vad är det för djur som säger oink oink?
jojjs: hahah va? inte vet jag
jag: EN GRIS!!
jojjs: isåntfall en hoppande gris.
jag: oinkoink
jojjs: nej, så snabbt kan inte en gris hoppa, man måste dra ut på det.

alltså oink      oink

hahah. ganska sepe, då skulle ni se oss på krogen."

25 november 2008 "jojjs sov hos mig i natt. vi gjorde inte så mycket förutom att sova middag."

24 november 2008
jojjs
: du eloise, har du hittat den där punkten som vibbrerar?
eloise: ehh??
jojjs och ida: hahahahha

22 november 2008 "dansa med jojjs på bardisken typ..
hela kvällen."

20 november 2008
jojjs
: det är lite mysigt med jul ändå
jag: jo men visst är de det
jojjs: fast julafton är ju lite överskattat trots allt. det är ju nästan som en tradition..

17 november 2008 (teorilektion på axelssons med läraren Leif)
"sammanlagt 59 stycken  "va" på 40 minuter.
bra leif, jag älskar dig."

12 februari 2009 "nu ska jag chillidilla med jojjs på msn. vi skriver bara en massa snuskigt till varandra."

8 februari 2009 "jojjs smsa idag och tyckte att hon hade ett fittliv. eh, bruden är utomlands och har det hur bra som helst?"


jag älskar dig bästa vän <3


AFTERNOON

vojj vitto som jag och jojjs brukade säga, vilket jobbigt pass det var idag!! det var iallafall skit kul och varenda muskel i kroppen fick arbeta som bara den. ni skulle ha kännt hur hårda dom vart 8-) kände mig stark för ett tag. körde med 3 kg på varje sida av den där "pinnen". ganska bra gjort med tanke på hur klen jag är. fast när vi körde ben och rygg så ökade jag faktiskt till 4 kg. lite stolt är jag ändå.


GODMORGON SUNSHINES

är ni pigga och alerta?
jag är det! har nyss druckit en kopp vanlij te, super gott. i eftermiddag blir det bodypump alltså. 
Bodypump:

Är en gruppträning med speciella reglerbara skivstänger. Här tränar du upp din styrka och uthållighet på ett enkelt, effektivt och framförallt roligt sätt. Vill du se snabba reslutat? Träna BodyPump!
 
(från Sportlifes hemsida)
Visst låter det jobbigt? jag som fortfarande har träningsvärk efter body toningen. men det ska nog gå bra ändå. jag ska ju blli en body builder, nooT. nej hörrni, ska väcka nathan nu och sen äta lite. worldpeace.


FOTBOLL..

okej.
jag har aldrig tyckt om fotboll. i mina ögon är det löjliga killar som alla är ute efter samma sak, nämligen en boll. typ som singel killar på krogen som alla är ute efter ett one night stand. typ samma sak. fast fotbollskillarna tjänar enormt stora pengar på denna "sport". iallafall, så var ju jag duktig och tittade på fotbollen. och det enda som snurrar i mitt huvud är:
- offside
- frispark
- hörna
och en jävla visselpipa

det är ju knappt nå spel.
bara massa fel som spelarna gör hit och dit.
dom går över någon linje (offside) eller så klappar dom på varandra.
kul sport? nepp fortfarande ingentng för mig.

DANMARK - SVERIGE



självklart ska jag se på matchen nu.


SKEPP Å HOJJ

gårdagen var riktigt trevlig! vi var på ett ställe som heter queen som ligger på vasa viktoria. jätte mysigt hak med öl för 27 SEK, hur billigt som helst. var där med kralle, linnea och mimmi. sen kom även nathan och marko, och kralles killkompisar. vi tog bussen hem vid ett, sannerligen en rolig busstur.

idag blir det mys med film och godis.

GÖTEBORG IKVÄLL

ska in till stan och dricka öl ikväll med kristoffer och hans homies.
blir nog inge krogen utan bara sitta och "tjöta" och tare lugnt.
helt okej det med faktiskt. har ju inte varit inne i stan på ett tag nu.

ha en bra fredagskväll

SJUKT JOBBIGT

bodytoningen var såå jobbig, men kul.
tränade verkligen alla muskler i kroppen, typ.
axlar, biceps, triceps, lår, stjärt, mage och rygg.
dags för en dusch, för jag är inte fräcsh!

TIME FOR SPORTLIFE



kl 12 är det dags att testa på detta, nämligen body toning!
har ni hört talas om det förut? 
Ett styrkepass på 90 minuter där vi använder gummiband, hantlar och den egna kroppstyngden. Enkla stegkombinationer med styrkeövningar. Missa inte detta intensiva och svettiga pass. (Från Sportlifes hemsida.)

visst låter det skoj! jag har ju mest varit på dans gruppträningar och det bygger man inte mycket muskler av. jag har även försökt gymma med nathan vilket jag självklart fortfarande kommer att göra, men det är inte riktigt min grej. jag har svårt för att peppa mig själv och pumpa till max när jag kör själv någon maskin. men när jag däremot tränar styrka i en grupp så tar jag i för kung och fosterland. på söndag blir det även body pump. mer om det får ni veta imorgon :)


MY SUPERHERO



ååååh, sötnate kom och hämtade mig efter jobbet, tack älskling! jag har haft en kanon dag på jobbet, allt flyter på och jag trivs och mår bra när jag jobbar, kan alltså inte bli bättre. och mina "kollegor" är super mysiga och roliga. tänk att det redan har gått 4 månader sen som jag tog studenten. tiden går så fort. och jag har faktiskt jobbat 3 av 4 månader, vilket är ganska så bra med tanke på hur många som fortfarande är arbetslösa efter studenten. en applåd till mig och alla andra som lyckats fixa jobb.

ikväll blir det lugnt. vet ju inte om man blir inringd imorgon igen 8-)


JAG LEVER

imorse vid sju tiden vart jag väckt av malin som tyckte att jag kunde komma och jobba. självklart ville jag det så min älskling var snäll och skjutsa mig. har precis slutat, står och väntar på bussen. ska försöka ta mig hem på egen hand. scary, Wish me good luck!

BASTU SVETT

det vart ingen bastu igår, men idag blir det bastu och några öl. PÅ EN ONSDAG? japp, jag & nathan har en "vi-dag". ni vet en sån där dag när man umgås med varandra och är sådär super gulliga mot varandra. behövs en sån dag, MINST en gång i veckan. vi brukar ju försöka basta, hyra film, äta ute eller gå på bio så ofta som vi kan. det bygger upp kärleken enormt!

som ni ser så har jag gjort om designen lite lite lite, vart väl lite bättre iallafall. Nathalie håller på och gör en design åt mig så inom ett tag kommer jag ha en grym design! kolla in hennes blogg här, assnygg!! ha en trevlig onsdag.



TILL ALE TORG



vi ses där!

PUUH

har nyss vart på afrodans. snacka om att jag är trött nu! äcklig svett tjej. bastu och en öl när man kommer hem? JA.

BODY STEP

dagen bjuder på ett träningspass ikväll, nämligen body step. skulle ha vart med på boxningen med malin, men eftersom att hon fortfarande är sjuk så får jag hitta på något annat! ska även laga min baconröra till the family idag. sen hade jag och nathan tänkt att ta lite bilder på oss ihop. har ju inga nya :)

ha en bra dag!


OTUR!

jag har sökt jobb genom proffice här i göteborg, och så idag ringde en snubbe ifrån Proffice. han ringde klockan 08.00 men jag vart ändå superglad. vi snackar lite och sen berättar han adressen.. BORÅS?!?! whatahell. då har jag råkat tryckt i att jag kan jobba varsom helst runt västra götaland. sikken otur, jag kan ju inte åka i 1½ timme för att ta mig till ett extra jobb :( suck.

TANDLÄKAREN

jag har alltid gillat att gå till tandläkaren, eller jag har iallafall aldrig ogillat det. fråga mig inte varför, kanske beror det på att jag ville bli tandläkare när jag var liten? ångra mig snabbt när alla berätta att jag kunde få en kund med världens äckligaste tänder och andedräkt, fyy. ska träna idag också, det är body jam i kväll, men vet faktiskt inte om jag är så sugen på grund av den dåliga koreagrafin. :((


FÄRDIGJOBBAT

arbetsdagen har gått kanon idag. vi var ett litet gäng och jag fick testa på lite nya saker. alltid kul att lära sig nytt! fick köra en ny truck typ, fick packa och fixa halvpallarna ´n stuff. nu ska jag kolla runt lite med väst trafiken, kolla priser och vilka bussar man måste ta till jobbet och allt sånt. så jobbigt!! men det måste göras. hoppas att ni har en bra söndag.



puss på min prins!


JAG LEVER

jag vann inget igår på pokern tyvärr, nathan vann tillbaka insatsen iallafall. alltid något. idag ska jag och lotta baka "nutella-choklad fluffins", det vill säga choklad muffins. kommer bli super goda! sen har jag och nathan lovat att stå för middagen idag så vi tänkte laga lasange, mmm!


BILJETTER

satt och titta på biljetter till västerås nu. hitta tur & retur för 400 kr!! snälla gud eller någon där ute, skänk mig lite bidrag. i promise to pay it back! så surt att leva på en lön under två månader, det är omöjligt. :( måste försöka få bort mitt abonemang som jag inte använder, kul att pröjsa 300 spänn varje månad för något som man inte använder? :S skit skit.

nog med det. ikväll ska jag vara glad och supa och bara älska allt.
det kommer bli en lång natt!

ÄRÉ ETT SKÄMT?



alla dessa forskningar..


FINALLY FRIDAY

kvällen igår bjöd på bastu. så otroligt skönt att basta efter att man har tränat. idag är det fredag och dagen kommer bjuda på ett gympass, ska träna biceps och något mer. sedan blir det väl någon god mat och sen ska vi inta alkohol. men nu är det dags för frulle!


MIXFLIX

läser i annas blogg
"Gillar du radio?
Jag gillar Mix Flix, ett radioprogram jag gjorde med två kompisar i ettan. Vår slogan var "Programmet som gör hela Sverige radioaktivt!"

kommer så väl ihåg våran radio snutt.
älskar vårat intro som vi hade och hur snyggt vi "sjöng" mixflix i kör.
jösses, saknar dom tiderna alltså, ettan på media. grymt!



sorry för så många inlägg idag.
har bara haft ett enormt skrivbehov.


NY KOREAGRAFI

var inte alls lika rolig som förra dessvärre. stegen var med hopp och mer på tå, plus att dom tagit in "hip hip disco från tidigt 90tal". jag menar, ni kommer väl ihåg den dansen som man körde på discon när man var liten? inte okej och inte roligt. men det kanske blir roligt när man lär sig alla steg, men första intrycket var en besvikelse tyvärr.


UNDER YTAN

nathan påpekade att det var väldigt länge sen jag var riktigt full. och det kan nog stämma. jag är aldrig överdrivet full, ni vet så att man kan knappt kan stå på sina egna ben? jag vet inte varför, jag har väl helt enkelt satt upp en gräns på mig själv när det är dags att sluta dricka. men iallafall så ska han försöka supa mig under bordet imorgon. vi får väl se om han lyckas! vad tror ni? ;D

under tequila helgen med jojjs och nathan..
då var jag full!!



DET ÄR JU FREDAG IMORGON


VÄRLDENS BÄSTA MORGON

nathan som är världens största sovare gick upp tidigt idag. men jag låg kvar och sov. blir väckt vid halv elva av en super glad och pigg nathan. han drar upp mig till överväningen där en stor frukost står och väntar på mig. det var 4 olika flingor, rostat bröd, kokt ägg, skinka, ost, yoghurt och allt som ni kan tänka er. finns det något bättre än en rejäl frukost? tack min fina prins. det uppskattas otroligt mycket!

nu är nathan och tränar. jag själv gör inte mycket. bangar att köra dubbelt idag. laddar inför body jamen ikväll istället! kroppen behöver ju trots allt lite vila. :) nej, dags att göra lite nytta = tvätta sängkläderna och kanske dammsuga lite?


RSS 2.0