VALBORG




Trivs mer och mer här hemma!
men jag skulle vilja ha en fåtölj/2-sits soffa..

Idag var det sista gången med föräldragruppen. Pratade om tiden efter BB och sånt! Och så bestämde vi att vi skulle maila varandra när vi fått bebis, jag är sist i gruppen. Sen blir det återträff någon gång i höst, förhoppningsvis hemma hos Johanna och hennes sambo i deras hus. Nu ska jag snart till jobbet, jobba till 22 ikväll. Kommer vara dödstrött ikväll så jag och bejb ska bara vara hemma och ta det lugnt. Känns som att valborg är lite överskattat ändå.. PUSS.

FOCUS BARNVAGN


bild från Swekidz

Jag och Nathan ska få ärva en vagn, en Emmaljung marinblå har jag för mig att det är. Men jag kan ju inte låta bli att kika runt ändå. Och jag älskar den här vagnen, hur snygg som helst! Och jag vet att jag kan köpa den för skattepengarna som jag får tillbaka.. Frågan är bara om jag ska eller inte ska. Vi får ju i princip alla saker så något måste jag väl kunna unna mig å köpa. Men jag vet inte. Finns det kanske någon vänlig själ som vill köpa den åt mig? Kostar ju bara 2.995 SEK och då får man med både ligg och sittdel PLUS skötväskan, *blink blink* Nää, nu är det dags för sängen, sista gången med föräldragruppen imorgon. Godnatt

FÖRÄLDRAPENNING



mina favvis shorts går inte igen :(

Nu har jag äntligen fått alla papper som jag ska skicka in till försäkringskassan så att de kan räkna ut min föräldrapenning. Tror tyvärr att jag hamnar på lägsta ersättningen, men så länge Nathan jobbar så går det. På söndag ska vi till försäkringskassan på informationsmöte. Där berättar dom allt om hur det går till med föräldraledighet och pengar hit och dit. Är ju en jungel! Skulle kanske bli lite klokare om jag läste igenom allt på deras hemsida, men jag är lat 8-) Nu ska jag laga mat och städa!

KNUBBIS MAGE V.29



Jag älskar att vara gravid! Det är så super snyggt. Är inte gravida kvinnor något av det vackraste som finns? Jag älskar att ha på mig mina vanliga kläder och även snygga kläder, går aldrig i mjukisbyxor. Har det inte ens när jag bara går runt hemma. Då går jag hellre halvnaken eller med min vanliga kläder. Lillplutten är fortfarande lika livlig, verkar som att han fortfarande har mycket plats i magen, känns som att han kan ligga åt alla möjliga håll. Tänk vad roligt det skulle vara om man kunde se vad dom gjorde i magen hela tiden.. Nu ska vi äta lite lunch.

IKEASHOPPING



bilder från IKEAs hemsida.
hittade en hel del på IKEA, och billigt vart det! Köpte det ni ser på bilderna + lite handdukar, whiteboard pennor, galgar, lakan, ljuslykta, decilitermått och en fönster blomma. 800 riksdaler, catchiiing. "Grodan" på bilden är ett skötbordsunderlägg, super sött. Efter shoppingturen for jag direkt hem till Camilla på fika. Härligt att vara aktiv hela dagen. Men nu blir det sängen, nattis.

PUSH


snygg tunnika med dragkedja!

Imorse när jag vaknade så kändes magen konstig. Så jag drog bort täcket och tittade. Magen var helt sne och hård. Verkade som att bebis lekte och pressade allt vad han kunde på min mage. Under hela kvällen igår så roade han sig med mina revben, tryckte och sparkade. Skönt att han har något att göra där inne iallafall ;) Nu blir det IKEA med Sofia.

BORRING

År 2009 så..

Vilken klass gick du i - Sista året på gymnasiet
Vad hade du för hårfärg - Öh.. Först rött, sen blont och sen mörkbrunt tror jag
Hur lång var du - 170 cm
vem var du kär i - Nathan
Hade du nån Pojk/flickvän - Ja
Vad brukade du göra på fritiden - Parta och sånt
Vilka umgicks du med - Mina vänner
Var allt Bättre då - Alla perioder har väl sina för och nackdelar
Skulle du vilja gå tibx dit - Nja, jag är ju lycklig nu så varför blicka tillbaka!
Har du förändrats - Ja

Nu:
Vilken klass går du i -
Ingen, workgirl
Vad har du för hårfärg - Mörkbrun
Hur lång är du? - Fortfarande 170 cm
Vem är du kär i - Min stora kärlek Nathan
Har du nån Pojk/flickvän - Ja, världens bästa <3
Vad brukar du göra på fritiden - Slappa och träffa de få vänner jag har här i Götet
Vilka umgås du med - De jag har lärt känna sen jag flyttade hit
Hur ser du ut - Hm, mörkt hår, blåa ögon, smal om man bortser från min kula till gravidmage och ganska så lång. En ganska så snygg tjej helt enkelt ;)

Har du:
Kysst någon -
Ja
sovit brevid någon med samma kön - Ahvisst
sovit brevid nån med motsatt kön - Ja gör det ju hela tiden
slagit ner nån - Nej, jag är inte så stark..
Ljugit för en bra vän - Ja, dock under mina yngre dar (låter som att jag är 50+)
Svikit någon - Ja

Vem:
Skrev du senast till på msn -
Jojjs
Kramade du senast - Nathan
sov du hos senast - Måste väl vara hemma hos Mamma när jag var i Vässan sist, sover ju alltid hemma annars.
Vill du vara just nu - Ingen!
Ringde dig senast - jojjs

Vad:
Drack du senast -
Saft
Köpte du senast - Lite mjölk och sånt på Netto
Gjorde du igår -
Shoppa med Lisette
ska du göra imorn - Läkarbesök, IKEA med Sofia och sen fika med Camilla
Vill du göra just nu- Pussas och mysas med Nathan
Åt du senast - Ostbågar

Kärlek :
Du är kär nu -
Mycket
Du har sårat nån så den började gråta - Ja
Nån har sårat dig så du börjat gråta - Japp

Ärlighet:
Du har gjort nått som du lovat nån annan att inte göra -
Ja
Jag har gjort något som jag har lovat mig själv att inte göra - Oja
Jag har smygit ut utan lov - Nje tror inte det?!
Jag har ljugit för mina föräldrar vart jag är - Har jag säkert gjort
Jag har en hemlighet som ingen vet om - Ja
Jag har fuskat i ett spel - Man kan ju inte spela sims utan att fuska
jag har struntat i ett prov - Ja dessvärre, dumt gjort!

Dåliga Tider:
Jag har skadat mig sjäv -
Länge sen
Jag har druckit alkohol - Ja
Jag har tagit medecier mot drepression - Nej
Jag har sovit en hel dag utan att behövt det - Ja, det är ju super skönt!
Jag har vaknat gråtande - Nje
Jag har somnat gråtande - Nja, jag har väl gråtit innan sovdags men jag har ju slutat när jag ska somna..

DÖDEN:
Jag hatar begravningar -
Bara varit på två begravningar och då har det inte varit någon nära till mig men visst var det jobbigt att befinna sig bland så mycket sorg och tårar.
Jag har sett någon dö - Jag har inte sett när en person dör men jag har hittat en död människa då jag var ute i skogen, äckligt och hemskt!
Någon du Har känt som nyligen som dött - Nej, tur det!!


BÄSTA TISDAG

TISDAG
- Ugly Betty
- Desperate housewife
- Cougar town
- Christine
- CSI

Alltså lata mig vid TVn 20.00-00.00
älskar mitt liv.
godnatt på er!

CHILLIDILL



Två söta bodys och en skylt till dörren, super fint! Och så en av tunnikorna som jag köpte igår, gillar fickorna på sidorna, chillidill. Idag blir det en slappardag. Har suttit och funderat på vad jag ska köpa till pappa, Emmelie och Nathan när dom fyller år.. Kom gärna med tips ;D

FÄRDIG SHOPPAT



åh vad kul det är att shoppa! Trots det så kom jag hem med mer pengar än vad jag har "tillåtit" mig själv att göra. Höll alltså min budget PLUS att jag gick plus, eh ja ni fattar. Inte likt mig. Köpte tre tunnikor, två BHar (gud så skönt), en tröja, ring och örhängen. Hade velat ha ett par skor också, hittade ett par assnygga gladiator sandaler på Bianco men dom kostade 600 kr.. För ett par sandaler liksom :(

Glömde ju berätta om Idas söta present till mig och Nathan på babyshowern. Ni som känner Nathan vet kanske att han är AIKare? Han har även en AIK tatuering på armen men allefall så är Ida IFKare och jag.. jag håller mig neutral eftersom att fotboll inte riktigt är min grej. Så av Ida fick vi en IFK body som det står "Min pappa är också en ängel" på och så två IFK nappar. Hahah, nathan vart väl sådär glad när han öppnade paketet.

TO THE CITY


väldigt gammal bild på en galen ida

Snart ska jag in till storstan och shoppa med Lisette!
Planerar att köpa tunikor, BH, solglajjor och skor.
Bilder och sån skit kommer ikväll :D

JEANSJACKA



orkar inte fixa bilder på allt just nu så jag visar lite saker i taget! Fick detta söta kort och en söt jeansjacka igår. Gilla verkligen jackan, urball! Kommer han kunna ha till nästa sommar hoppas jag. Imorgon blir det shopping till mig själv för en gång skull! Har ju inte köpt något till mig själv på länge, bara till bebis. Men nu börjar alla tunikor bli för korta så det behövs och även BHar. Har ingen som passar riktigt, jäkla tuttar att växa (but i like it!) ha en mysig söndagskväll.

CUPCAKES



Vilken härlig dag det var igår! Som ni ser så bakade vi en hel del cupcakes, i många fina färger. Fick super fina presenter av alla (lägger upp lite bilder på det senare). Mot kvällen åkte vi hem till Tobbe från jobbet och festade. Var lite jobbfolk + massa annat folk. Men jag och Nathan drog hem tidigt eftersom att han hade druckit sen klockan 12 och var ganska så trött.. Skönt för mig, är ganska jobbigt att vara nykter bland så många fulla människor, dom blir lätt jobbiga ^^ Men nu ska jag mysa lite med min man framför TVn, puss.

BABYSHOWER OCH VECKA 29


hittade denna bild på facebook.

Ida och Malin är påväg hit nu! Jisses vilka paket :D haha, sötisarna har med sig cupcakes också. Blir lite bakning innan resten kommer. Verkar bli en toppen dag. Inne i vecka 29 nu, herregud vart tar tiden vägen egentligen. Snart kommer jag ligga där och pressa för kung och fosterland. WONDERBART. Börjar se fram lite mot det nu, verkar ju trots allt lite häftigt.. Ha en underbar lördag.

SMÄRTLINDRING



Vi pratade en massa om smärtlindring på föräldragruppen vilket var efterlängtat eftersom att jag knappt läst något om det än. Har inte orkat. Men nu har man lite koll iallafall! Jag kommer nog vara mottaglig för all smärtlindring, tänker iallafall inte försöka föda naturligt. Är lite stressad, börjar jobbet om 40 min.. Känns som att det kommer bli en lång dag, hoppas att ryggen pallar bara. LATER!

UTMANAD

Jag har blivit utmanad av Emma :)

Blogg jag läser först: Min bästa vän Jojjs

Blogg jag har hört talas om mycket men aldrig läst: öh.. ingen tror jag, läser tusentals bloggar känns det som så jag hänger allt med i bloggvärlden.

Första bloggen jag började följa: absolut ingen aning

Bloggare jag beundrar & varför: Hm.. Diana! Har följt hennes blogg sen hon började. Hon verkar vara så trevlig och härlig. Hon pluggar, är gift och har ett barn. Är väl lite avis på hennes liv skulle jag tro. Plus att hon har sjukt snygga klänningar som jag vill ha!

Fördelar jag fått tack vare bloggen: Jag tjänar feta pengar och lever loppan tack vare bloggen.. eller inte. Jag har väl "lärt känna" en del nya människor genom bloggen. Man läser varandras bloggar, kommenterar och sånt. Framför allt nu när jag ska bli mamma så är det en fördel, varför ringa barnmorskan med sina frågor när det finns ett stort gäng med tjejer i bloggvärlden som har koll!

Då hatar jag att blogga: När jag känner att jag måste blogga men vet verkligen inte om vad.

Då älskar jag att blogga: När det hänt något speciellt som jag vill dela med mig utav.

Jag utmanar dom blivande mammorna: Anouk, Malin, Jacqueline och Nikolina.


TILL MIN KARL <3


bild av Lisette

Jag älskar dig mitt hjärta.
Jag längtar så tills våran lilla pojke kommer. Så kan vi ligga alla tre i sängen och mysa. Jag vet att du kommer bli en bra pappa för du är helt underbar med barn. Jag tvekar inte en sekund på oss som föräldrar. Det kommer bli en prövning, men jag vet att vi kommer att klara det. Du gör mig lycklig och jag älskar att vara bara din. Mysis och snyggis. Jag <3 dig, min nate!

MVC IDAG



Hört och sett bilder från Västerås, ni har snö alltså? HAHAHA
Jag, Jasmin och Lisette har suttit på våran uteplats idag i solen och grönskan och njutit av skvaller, kaffe och nudlar. Super mysigt, men nu väntar tvätten som ska vikas och sorteras och sen bullbak. Var hos BM idag också. Jag trodde att jag hade gått upp mer men tydligen bara 5 kilo sedan inskrivningen. Antar att jag inte ska klaga. Bebis ligger på tvären i min mage och gosar sig med ett hjärtslag på 143/min och mina värden ser bra ut. Bokade även in alla framtida besök denna gång, sista besöket är bokat 15 juli (dagen innan BF!!) Fick även mina blodgrupperings papper, så jag ska väl kanske ta och börja packa BB väska snart med det i och sånt. Känns så långt bort i bland, men vem vet. Kanske föder ett par veckor för tidigt.. Jaja, tvätten väntar :(

TRÖTTIS

Jag har lyckats fånga ett litet klipp på när bebbe sparkar, dessvärre har jag inte lyckats klippa det, spara det och få in det på youtube. Så ni får vänta tills jag lyckas! Jobbdagen gick bra, fick dessvärre sammandragningar (tror jag) och vart snabbt trött i ryggen. Tråkigt, vill kunna jobba på som vanligt men jag tog det så lugnt jag bara kunde och ändå fick jag ont, HM. Nu är det tvättis och sen ska jag tar det super lugnt. Imorgon väntar tidigt läkarbesök och sen MVC. Haha, blir bara magbilder nu för tiden, men ni får stå ut för jag älskar lilla magen.


LYCKLIG TJEJ

Jag lyckades dammsuga och damma lite idag, hurray! Imorgon väntar jobb och tvättstuga. Fast tror nog att Nate får hjälpa till med tvätten .. Dock så törs jag inte lämna honom där själv för då blir alla mina kläder torktummlade = inte okej!! Resten av vecka kommer bestå av bakning och städning, och lite jobb. Ska baka till föräldragruppen på fredag och sen på lördag är det ju babyshower, tur nog så får jag hjälp av Malin och Ida, greejt mates. OCH SÅÅÅÅ 14e maj så åker vi till Stockholm och hämtar babygrejer PLUS en jojjs. åh ska bli awesome att ha henne här en helg <3 Nu är det snart despan på TV, godnatt.


TAGGA NER




Tänk så liten jag är än! Verkar inte som att jag kommer bli så stor trots allt. Kanske inte är så konstigt med tanke på min kroppsform. Men lite mer hull hade jag hoppats på. Jag börjar inse att min kropp får stå ut med lite för mycket, mot vad den orkar egentligen. Men jag försöker att låtsas att jag orkar med saker som förut. Men när jag lagar mat och städar och är igång så blir jag trött. Benen viker sig, jag blir yr och måste ta vilopauser. Skitjobbigt för jag vill funka som vanligt! Dags att tagga ner helt enkelt. Nathan får nog börja hjälpa mig..

MINA BILDER


vecka 14 & vecka 28, lite skillnad!
Skoj att se att den växer ^^

Kommer hädanefter ha min bloggadress på alla bilder. Inte för att jag råkat ut för att någon tagit mina bilder, men man vet aldrig. Har även funderat på hur jag ska göra med bilder på bebben när han kommit. Vill ju kunna lägga ut bilder på honom, men vill inte riskera att någon snor de! Nu ska jag spela TVspel :)

STÄDPANIK

Igår spelade vi TVspel typ hela dagen. Och idag har jag lite smått panik. Måste städa, måste tvätta, måste bädda rent i sängen, måste ut med soporna .. Egentligen är det kanske inga måsten, men jag är en petig tant som vill ha det snyggt och rent! Men innan jag påbörjar min dag så ska jag ta ett bad. Borde kanske ta ett bad efteråt, men jag är så sjukt sugen på att ligga i ett bad. Får väl bada två gånger om inte annat. Och en annan sjuk grej, på senaste har jag blivit sugen på att springa?! Alltså i ett motionspår, sjukt med tanke på att jag hatar att träna kondition. Antar att jag är sugen nu bara för att jag inte kan 8-) Later girls!

SMÄRTAN?!



jag längtar så otroligt mycket tills bebben är ute. Fast på senaste har jag börjat oroa mig väldigt mycket inför förlossningen. inte över att något ska gå snett utan mer över smärtan. Känner mig konstig som är så rädd för ingen annan verkar vara det. Jag är rädd över att jag kommer få så ont att jag inte vet vart jag ska ta vägen. När jag har migrän så ligger jag och gråter och drar mig i håret och kniper med hela kroppen, för att jag inte vet vad jag ska göra med smärtan. Hur kommer det då inte vara på förlossningen tänker jag.. Suck, men jag hoppas verkligen att det blir som alla säger. Kroppen sköter allt själv och det är bara att "go with the flow".

VADDÅ VULKANUTBROTT?

Jojjs: Hur lång tid tar tåget till Göteborg?
Ida: Tre timmar, men ta flyget.
Jojjs: Men, man kan ju inte flyga nu ju..
Ida: VA? Varför då?
Jojjs: Hahah skämtaru?
Ida: Vaddå? Fattar noll
Jojjs: Det har ju varit vulkanutbrott i Island
Ida: Okej, men vi bor ju i Sverige?
Jojjs: hahah men har du inte hört vad som har hänt?
Ida: Nej vaddå?
Jojjs: Läs på aftonbladet....

osvosv..
Ja ja ja jag ska skaffa aftonbladet som startsida

och så är jag trött på snacket om att "vänta bara tills mjölken rinner till, då kan man snacka läckage" Ni ska bara se mina fläckar på tröjan, då har det gått igenom både BH (med amningskupor) och linne!! Jag skulle säkert kunna börja pumpa ut mängder med vätska redan nu. Om det nu kommer bli ännu värre när mjölken rinner till, då vet jag inte vad jag har att vänta mig, förutom en ständigt igenomblöt tröja.. ZzzZZ

KNUBBIS MAGE V.28



Lilla kulan! Helt otroligt att jag bara får en mage och inte minsta lilla fett någon annan stans, trodde ju att jag äntligen skulle få lite kärleks tag, men icke sa nicke. Jag är född till spillevink och kommer förmodligen att få dö spinkig, haha! Fast vem vet, kanske bara säger poff så rullar jag fram innan BF. Åh, längtar som en tok tills grabben ploppar ut. Vi ses snart bebbe <3

PERFECT GENTLEMAN



imorse på föräldragruppen pratade vi om förlossningen, fick även se en förlossningsvideo och sen träna på att andas igenom smärtan. Mysigt, fast både jag och nathan har väldigt svårt för att komma upp tidigt på morgonen. Är väl kanske bara att vänja sig inför bebis tiden, fast då har man ju något underbart att vakna till! Idag går vi in i vecka 28 också. När vi passerat vecka 30 så känns det som att det kommer gå i rasande fart. Läskigt, men kul :) Lägger in knubbis bilder senare, puss

OLD DAYS



fick sms av jojjs idag "saknar att rida med dig". åh jag med! saknar att bo nära, umgås varje dag, åka/gå ut till stallet och rida och göra en massa bus. saknar att jobba med hästarna och hitta på bus utanför Enköping med pållarna. Gud vad jag saknar the old days ibland <3

MIGRÄN!

min morgon var hemsk. Vaknade av migrän, spydde och värken vägrade ge sig. Så jag började ringa runt till sjukvårdsupplysningen, vårdcentralen, förlossningen, mvc och gud vet allt vad det heter. När jag till slut fick en telefontid bokad med vårdcentralen en timme senare så lyckades jag somna och vakna upp en timme senare utan värk, skönt! Nu börjar dessvärre värken komma tillbaka, hoppas hoppas att jag slipper :( Ska nog lägga mig och vila lite. Kram


VÅÅÅÅÅR <3



idag blir det work 15-24!
oh vilket härligt väder. jag och bejbi fick hit våra utemöbler igår så idag glassade vi ute i solen med frukost. MMH så underbart! Ska sätta mig där snart igen med en kopp kaffe innan jobbet. Föresten, har ni tänkt på den 3 reklamen när Cheap är med fast med en mask för ansiktet? Bara jag som undrar vad han gör där? Han är ju för tele2 liksom.. Men det kanske inte gör något bara för att han har en mask på sig? haha dagens i-landsproblem. Idag hade även lillbebben hicka, första gången jag känner det. Hur mysigt som helst, men nu är det dags för solen <3

BABYSHOWER

Eller ja, det kommer väl inte riktigt bli som den amerikanska varianten men fika med en massa tjejer och babysnack blir det. Dock så är jag den enda i gänget som ska ha barn så det blir väl en del snack om annat också ;D Jag har aldrig haft så mycket gäster på en och samma gång (typ 10 stycken). Men snälla Ida kommer hit på fredagen innan och bakar cupcakes med mig. Kommer nog bli mysigt, önskar att lite vänner från Mellansverige också kunde komma. Men antar att dom inte kan :(


puss!

BEBISKLÄDER



nu har jag sorterat bland bebis kläderna. Lagt allt i storleksordning och bodys för sig och byxor för sig. nu ligger kläderna i byrån och bara väntar på att få bli påsatta (hm, lät kanske lite fel).. Och jag väntar på att få klä på min lilla prins. Har kläder i storlek 44 till storlek 86. Och de kläder som är i större storlekar är mest långärmade bodys och mjukisdresser, perfekt till vintern =) Snart är det dags för att fixa barnkammaren också, ska bli så roligt! Har ni spjälsängen i barnrummet eller i erat sovrum?

CHICAGOPROFFS

glömde berätta om igår på jobbet!
Vi brukar spela "chicago" på rasterna och igår gick det bajs för mig (i början). Alla hade runt 25-30 poäng och jag hade ynka 8.. Så säger Erik "Det är ju rätt lika iallafall, om man bortser från Ida". Men då svara jag bara lite kaxigt att jag minsann skulle kamma hem det ändå. Gav ju bara lite försprång (höhö). Så får jag mina kort och får upp 4 stycken klöver. Får "ett upp" i första köpet och får ett klöver. YEEEES FÄRG, tänker jag. När vi sedan ska lägga ut och börja spela så inser jag att det är en jävla färgstege jag sitter på. Höll mitt pokerface och började lägga ut. Vann spelet och chockade gubbarna. Haha sjukt kul! Har aldrig fått färg stege förut. Så alltså slutade det med att jag vann eftersom att man vinner hela spelet om man får en färg stege. Känn på den ni!!


var ju tvungen att ha bildbevis ;)

SIKKEN NATT

Herregud vilken natt!! Det är väl nu det börjar, sömnlösa nätter och grejer. Bebis var så vild i natt att jag nästan vart rädd. Han tryckte allt vad han kunde på min mage med båda fötter och händer och sen tror jag att han tränade kickboxning. Magen var alldeles hård och for åt alla möjliga håll. Försökte filma, dessvärre är filmerna för mörka så man ser ingenting. Efter typ en timme kunde jag somna, men självklart vakna jag ett par timmar senare av ont i svanken. Tur nog så gick det över efter ett tag. Underbara nätter :) Måste göra mig i ordning nu!


jag & älskade mamma

SIKKEN NATT

Herregud vilken natt!! Det är väl nu det börjar, sömnlösa nätter och grejer. Bebis var så vild i natt att jag nästan vart rädd. Han tryckte allt vad han kunde på min mage med båda fötter och händer och sen tror jag att han tränade kickboxning. Magen var alldeles hård och for åt alla möjliga håll. Försökte filma, dessvärre är filmerna för mörka så man ser ingenting. Efter typ en timme kunde jag somna, men självklart vakna jag ett par timmar senare av ont i svanken. Tur nog så gick det över efter ett tag. Underbara nätter :) Måste göra mig i ordning nu!


jag & älskade mamma

HEMMA



helgen har varit super bra.
nu blir det jobb 15-24, zzZzzzZ!

VECKA 27

Jag och Nathan åkte till Västerås igår! Super mysigt att träffa familjen och en del vänner. Åker hem imorgon bitti igen eftersom att jag ska jobba kl 15. Igår gick jag in i vecka 27 också, herregud! Börjar närma mig 30 och sen är det verkligen inte lång tid kvar :o lillpojken är fortfarande vild och jag älskar att känna hur han rör sig. Föräldragruppen igår var trevlig. Trevliga par och så började vi även prata om förlossningens första skede. Nästa gång ska vi ses en förlossningsvideo, ska bli intressant.

Nu ska jag lägga mig och vila lite.
Sen ner på stan och träffa Nikki! <3


bjuder på en gammal bild


FULLSPÄCKAD DAG



sorry, haft fullt upp hela dagen! Städat HELA lägenheten, tvättat, diskat och allt sånt!! Jag och Nathan har även fått upp en del tavlor som stått ett tag, skönt. Efter middagen for jag hem till Camilla och hennes karl och tog en fika, mycket bebissnack, väldigt trevligt. Nu är jag verkligen död i ryggen, man måste verkligen börja ta det lugnt nu. Inte hålla på lika mycket som förut, men jag har ju så svårt för det. Tycker ju faktiskt om att pyssla och städa här hemma. Ordning och reda ska det vara. Hallen börjar ta form också, ska bara byta byrå. Nu blir det slapp framför TVn och sen sova. Föräldragrupp kl.8 :D


före och efter

INGEN STREJK!

Det var så skönt när min far ringde och sa att det inte skulle bli någon strejk. Han satt nämligen och kollade på presskonferansen på internet så han lämna beskedet till mig innan de på jobbet gjorde det. Kvällen var sjukt lugn, fanns i stort sett inget att göra men jag gick och småplocka lite här och där. Var även tre personer som drog hem så jag slapp bli hemskickad ^^ Nu är jag trött och slut i ryggen, blir sängen snart. Imorgon är det den stora städ dagen här hemma, dammsuga, torka golven, damma and u name it! Godnatt


KNUBBIS MAGE V.26




börjar bli en stor kula på lilla mig. Det roliga är att det verkligen bara är magen och tuttarna som växer. Resten av min kropp är precis som vanligt men magen putar bara mer och mer ut. Och fötterna syns än, skönt. Kommer ju sakna dom små tassarna när jag inte kan se dom sen. Pratade även med Trygg Hansa idag, har deras gratis gravid försäkring (MammaBarn). Hon skulle ringa mig i augusti igen så skulle vi prata om en eventuell barnförsäkring hos dom. Verkar som att jag också har min försäkring där? Måste fråga mamma, hehe jag har ännu inte tagit över min egna försäkring. Har ju så mycket vuxen poäng så mamma kan väl betala den ett tag till så är jag lite barn ^^ Nu ska jag och knubbismagen göra oss redo för en arbetsdag till 23.45! Later fellas

BTW, idag är det bara 100 dagar kvar!
Får mig att tänka på studenten.. och det gick sjukt fort :D

BLIR DET STREJK?

Följande lager drabbas av strejk torsdag den 8 april om ingen avtalslösning finns på plats då:

Axfood Närlivs, Örebro
B & B Tools Supply Chain, Ulricehamn
BE Group, Malmö
Clas Ohlson, Insjön
Dagab, Jönköping
Dagab, Borlänge
Hennes & Mauritz, Eskilstuna
Ica, Järfälla
Ica, Årsta
Ica, Kungälv
Ikea, Älmhult
Kapp-Ahl, Mölndal
Nilson Group, Varberg
Saba Frukt & Grönt, Helsingborg
från Aftonbladets hemsida!

Jag gillar det inte. Eller jag hade gillat det om jag var med i facket, men eftersom att jag inte är med i facket så går jag en jävla massa minus. Vilket jag och Nathan verkligen inte kan göra nu inför bebisens ankomst. Jag håller helt enkelt tummarna för att strejken uteblir eller att den inte varar speciellt länge..


FETT <3



snart 60!!
Har alltså gått upp 5 kilo nu.
jihoow!

IM BACK

Bloggtorka foh sure! Har käkat påskmat, vart med Lisette and the girls och myst med min karl och sett en hel del filmer, en del bra och många skitfilmer. Se inte filmen "Room 6" helt katastrof. Men filmen "Ophran" var sjukt läskig och bra. Ikväll har bebis roat sig med min kissblåsa tror jag. Titt som tätt så drar det till i kissblåsan och jag blir akut kissnödig och efter ett par sekunder släpper det. Ganska jobbigt men ganska mysigt. Han verkar vara en vild liten pojke :) Inte lång tid kvar tills vi får träffa dig, vi längtar <3


MAMMA MIA

Jag skulle lyssna på en låt från ett 90-tal hits album och utan att jag tänkte på det så lät jag spellistan rulla. Tjugo minuter senare kommer jag på mig själv med att sitta och sjunga "mamma mia, here I go again" med A-teens. Herregud, tur att jag är hemma själv. haha.. trött efter jobbet så det får bli sängen nu!

FAMILJEN

Igår fick jag och Nathan ett brev där det stod "Fam Ida B...." Tänk att en sån liten detalj på ett kuvert kan kännas så bra. Våran egna lilla familj! Vill bara ha sommaren här nu, sitta på våran uteplats och grilla och mysa med vänner och bebis. Pratade lite med Malin på jobbet igår, verkar som att jag ska bjuda hit the girls för att fika och snacka bebisar. Men det får bli i slutet av månaden. Vore ju super trevligt :D Idag går jag in i vecka 26! Vart tar veckorna vägen? jisses.

Ska ta mig till jobbet nu, puss och glad påsk.

HELA LIVET

Bädda sängen, slänga sopor, sätta igång diskmaskinen, laga mat, äta, ta bussen mot jobbet, jobba. Många gånger tänker jag "Ska man verkligen hålla på såhär hela livet?" Alltså att städa och dona hela tiden. Herregud vad tråkigt det är ibland och så ska man göra det HELA livet. Haha, lustigt. Natten var jobbig, min tå gjorde ont. Idag är det sol och jag ska jobba, hurray. Puss!

RSS 2.0