vi säger..



GOTT NYTT ÅR
ÖNSKAR FAMILJEN SNYGG

tvättis hela långa dan



bästa bästa ungen i världen <3

älskar att tvätta, det är verkligen livet. vilken lycka! elllller.. grabbarna ligger och sover medans jag sliter som vanligt (skämtåsido). sen ska jag packa inför imorgon och städa, vill inte komma hem till ett skitigt hem. hm, funderar på vad jag ska ha för kläder ikväll. kanske klänningen jag hade förra året på nyår? den är ju faktiskt väldigt fin.. eller kanske mjukisar? eller kanske naken?


julafton imorrn?


nej han har inte tänder i hela käften.. det är spya som är på väg upp!

jisses vad jag bloggar, man har sina perioder.. jag skriver nästan alltid två inlägg på samma gång, ett som kommer upp direkt och ett som jag ställer in på en senare tid. julafton har alltså redan varit? julskinkan ligger i ugnen nu. vi hann inte med den innan jul :-P gott med kvällsmacka och nygjord skinka!

skepp å hojj


yay, kul att sitta på pappas axlar!

nyår imorgon alltså

nyår 2009:
jag var gravid. jag och nathan åkte till Orust där hans kompisgäng hade fest. på vägen dit kom vi fram till en olycka där en bil krockat med två hästar. vi fick åka förbi och där låg hästarna döda längs vägen, usch! vi hade trevligt, gick och la oss strax efter tolvslaget eftersom att jag var sjukt trött, tror att jag hade jobbat på morgonen. nathan fria även till mig, super fint av honom!

nyår 2010:
lyxmiddag hemma hos Natahans föräldrar. ska lägga mig efter tolvslaget i år igen, ska trots allt upp kl 8 på lördag och åka till station och ta tåget mot Västerås. blir alltså ett väldigt lugnt nyår. mysigt! vad ska ni göra?

chicken mom



ännu en bra natt! dock så somna han tidigare än vanligt och därmed vakna halv åtta idag. har tittat till han ett par gånger under natten då jag fått för mig att han är för tyst? haha, klart han är det när han sover.. men jag är väl lite av en chicken mom och måste se så att han andas. fixidéer, brukar ni också ha såna dagar när ni kollar extra noga och hela tiden? nu ligger han och skrattar framför tecknade mr.bean. ska lägga mig och busa lite nu!

som trolleri

jiiiisses vad sjukt bra det gick att lägga William idag. han har varit sådär ett par dagar nu, eller det har tagit en halvtimme istället för tio minuter och mer skrik än vanligt. men så ikväll så mös vi lite och sen la jag han i sin säng och gick ut. hörde att han låg och skratta och pratade med sig själv (och djuren på väggen) sen börja han skrika. lät han skrika ett par minuter sen gick jag in och gav han nappen, en puss och sa godnatt älskar dig och gick. och då somna han, bara sådär. vart helt chockad när det vart helt tyst så gick in och kolla och japp då sov han. underbara onge! du får kräkas hur mycket du vill om du fortsätter såhär <3!!!!!


boooh



crazyness

gollrompan




vi hade en underbar natt! william somna runt 21.30 och vakna inte förens 08.00 imorse. awesome, sen somna vi en halvtimme i soffan. snacka om ont i nacken av att sova sittandes.. i eftermiddag ska vi in till the big city och umgås med babo och lillebror. imorgon ska vi till kortedala för första gången, hälsa på Charlotte och hennes söta son, även Victoria och Tindra ska dit. mys!

ytz ytz


"happ, om man ska ta och köra ett träningspass kanske.."


"50,51,52,53,54... shit vad biffig jag kommer bli"

nu blir det bakad potatis med fetaost och bacon fyllning.
kan minsann om jag bara vill laga mat :D

playdate!


Ella: jag vill sitta i gåstolen!!
Thea: eh daaah, den är min.


William: ååh ELLA, pussa mig!
Ella: jag vill ha nappen.


Ella: mmmh napp, im in heaven
William: men jag då??


Ella: var inte ledsen, Thea kanske vill ha dig?


Thea: alltså William är way too slow for me. jag menar, jag kan krypa, åla, ställa mig upp, sätta mig upp, sitta själv. vad kan william förutom att suga på sin napp?


Ella: ah jag förstår, vi trycker in nappen i pannan på han!!


Thea: hörru, kan du använda en gåstol ens?


William: vafaan hur gör man??

läs det med en nypa salt ;-)
haft en underbar dag med Malin och Sarah, även Maria var med en kortis. jag verkligen älskar mammalivet, det är sån lycka för mig. jag har såna goa mammavänner så det finns inte! tänk vad mycket skoj vi kommer ha framöver med barnen när dom blir äldre och man kan göra lite mer saker. nu är babo påväg hit så vi ska hänga ett tag för att sen åka och kolla när lillebror spelar match.

sarah och malin, vill ni ha bilderna så finns de på facebook utan min bloggadress.

babo is coming to town

hade helt glömt bort att min pappa och lillebror kommer till Göteborg idag! min lillebror har nån handbollscup här så ska väl in till stan nån dag och hejja på honom. pappa kommer förbi en sväng idag. skulle vilja till IKEA idag också.. hitta en expedit hylla för bara 199 kr som jag vill ha till Williams rum, vet inte varför jag inte köpte  den igår.
nu blire frulle.


taadaaa!


vi starta dagen med gröt och blåbär, mums!


sen åkte vi till IKEA med nathans syster Rita!
fann mig ett laptop bord och väggstickers till Willis rum.


visst blev det mysigt? projekt williams rum har börjat :D

william ligger i sin säng och sover. natten som var gick bra, han sov hela natten fram till 6 imorse. eller han vakna 2 gånger under natten men ville bara ha sin napp. hur ska han klara sig utan den? :P inga problem med nattningen heller, det är så skönt att bara kunna mysa lite med han på kvällen och sen lägga han i sin säng så somnar han på 10 minuter (för det mesta). nu ska jag också nana..

en rundtur i vårt hem!

jag tänkte ta er på en tur här hemma, tänker framför
allt på er där hemma i Västerås som aldrig varit här.


här kommer ni in i vår hall. inte riktigt klar..
här ska det upp tavlor, väggbelysning och nån hallmöbel.


det första rummet vi kommer in i är Williams rum.
här är det en hel del att fixa!
- tavlor och vägghyllor ska upp
- gästsängen ska bort
- leksaks förvaring ska fixas
- och en häftig bilmatta såklart


ut från Williams rum möts vi av en korridor.
vårat sovrum till vänster, toalett och klädkammare till höger.
skippar att visa toa och kammare, inget speciellt liksom.


till vänster har vi alltså master bedroom!
även här ska det upp lite tavlor och sånt småfix.


på Ns sida finns hans byrå. (och en stol full med kläder..)
ni förstår att klädkammaren är min, BARA min ;-)


fortsätter vi rakt på i korridoren så kommer vi in här.
köket. där är jag faktiskt ganska så nöjd.


tjaa.. en mixer vore inte helt fel.


kyl, frys och diskmarre.
skulle aldrig orka diska allt för hand!!


ut från köket och dirr till höger, taadaa!


japp, nöjd nöjd!
eller nja, nya vita kuddar till soffan vill jag ha


TVn ska upp på väggen sen är jag nöjd.
måste bara rensa lådorna, barn gillar visst att dra ut dom..


inte nöjd..
hyllan ska bort, upp ska vägghyllor.
sen skulle jag vilja ha nån svart eller vit gammal kista.
eller nått sånt, inte bestämt mig ännu.

det var det!

sova i eget rum!



grabbarna låg och chilla framför TVn som vi hängt upp i sovrummet, asnice! måste bara fixa en längre sladd.. jag fick ju den fantastiska Anna Wahlgren barnboken igår som jag har läst i en del idag. hon skriver att vid 5-6 månaders ålder ska man börja vänja barnet vid att sova i eget rum eftersom att dom i denna ålder ser allt nytt som något trevligt. när dom blir 8-12 månader så kan dom känna sig övergivna när man introducerar dom för att sova i eget rum. självklart kan man vänta tills dom blir äldre, men det ska alltså vara lättare att göra det nu än senare. så ikväll har jag skruvat isär vaggan och fixat in spjälsängen i hans rum och där ligger han och sover sött nu. får se hur natten går. Anna skriver även att man nu ska börja vänja av dom napp, men det skippar jag trots att hon är min stora förebild i barnuppfostran. ska man kunna vänja av dom nappen så måste man själv vara säker i det, vilket jag inte tror att jag är än. det är både min och Willliams stora tröst (min propp i hålet när han är ledsen.) min lilla nappknarkare <3 jag menar jag hade ju napp tills jag var 6 år och jag mår bra idag. och ja det är väl lite för länge men ändå! nu ska jag också ta och sussa! natti natt

universums sötaste grabb




du är lycka <3
vi har haft en jätte mysig dag och ätit massa rester. jag åt till och med lax. jag börjar visst bli vuxen, äter räkor, kräftor, svamp och nu lite lax med mycket majonäs på ;-) kanske kan jag börja äta surströming? nja skippar det.. lukten räcker för att avskräcka mig. hopp hopp nu är TVn påväg upp i sovrummet, awesome! tiiiingeling

iphone grabben


"aaah jag fick en idé"


"vi tar och iphonar lite"

toppen sikkan

julafton vart bättre än förväntat, vi hade super trevligt! fick världens bästa klapp av Nathan, nämligen en Nikon coolpix s4000! fick även Anna Wahlgrens bok "Barnboken 0-16 år", har läst lite här och där i den och den är så roligt skriven. William fick kläder, pengar, leksaker, nappburk och lite smått och gott (likaså jag). nu ska vi snart dra på oss kläderna och vandra upp för att äta frukost med gårdagens rester, nam nam nam.


nathan


david


William med farmor Lotta


David och Rita


Nathan, Lotta, Jan-E och David


Judith


julklappar :D


världens bästa Willi och jag

:)

GOD JUL!

julklappar check

var och köpte lite julklappar idag. följde även med när Nathan köpte min julklapp och jag är såå glad över den. ska slå in den och öppna imorgon ändå så ni får veta då vad det är :-D till William så har vi inte köpt några julklapppar. vi sätter istället in pengar på hans sparkonto. känns så onödigt att köpa till honom dels för att han inte vet riktigt vad det är och dels för att jag vet vad han vill ha och jag vet inte om han får det i julklapp. vet till exempel att vi behöver en sängmobil och gåstol, får han inte det i julklapp så köper vi det själva efter jul. hur har ni gjort?

jonas gardell? =(

har varit och tvättat hela dan, fått bort det mesta :-) William fick somna i min famn ikväll för mig rygg har börjat strejka. har sjukt ont ner mot svanken så att stå böjd över hans säng tar död på mig. vet inte varför jag har börjat fått ont, kanske för att William börja väga en del? värst är nog att släpa runt på babyskyddet, så jäkla tungt och kumpligt att bära. sen har jag ju knappt nå arm muskler så antar att jag belastar ryggen för mycket. träning kanske skulle hjälpa..

inte nog med att William är lik Måns Möller, nu har vi även fått kommentar om att han är lik Jonas Gardell (tack för den haha). och så är han lik mig ibland och ibland Nathan. fyra personer i en liksom.


jonas gardell?

stolt och pigg mamma

det är så skönt att William sover så bra nu för tiden. kommer knappt ihåg den tiden när vi var uppe varannan timme på natten för mat. nu somnar han dessutom i sin egna säng ochg sover så bra där. i natt när han hade ätit klart i min famn så låg han bara och vred och vände sig brevid mig så la jag över honom i hans säng och då somna han direkt. mammas fina pojke, blir så stolt över dig! nu ska vi upp till williams farfar och låna tvättmaskin. måste få lite tvättat innan jul som visst är i övermorgon.. och sen är det nyår som jag inte alls har hunnit tänka på. förra året tänkte jag på vilka kläder jag skulle ha, det gör jag inte i år. William spyar ändå bara ner mig ;-) later!

mys morgon

underbara unge gav mig sovmorgon till halv tio. två matpauser bara och han sov i sin egna säng fram tills morgonen då jag ville mysa lite. det är verkligen såå mysigt att ha honom i min famn och bara ligga och gosa ett tag. finns det något finare än sovande bebisar?
dom är så ljuvliga!


åh så liten <3

nam nam nam!!


'

lussebullarna vart greeeejt! 
när jag ändå var igång så gjorde jag även potatis puré till sweet W. tänk att man kan vara så aktiv på kvällen trots att man går upp tidigt. vart kommer all energi ifrån egentligen? borde ju vara dödstrött.. blir nog det bara jag lägger mig ner och tar det lugnt. nattis på er

baka baka liten kaka



hade en mysig förmiddag med Martina och Novalee. gullungen fick åka testa åka korg på ICA. sen har vi varit och storhandlat till att baka lussebullar och göra julskinka. jisses vad dyrt det är med julskinka!! galet. nu jäser lusse degen iallafall, imorgon ska jag göra min första julskinka. spännande!

hur kan man glömma?




Moas bilder!

så mysigt att träffa Moa och hennes lilla Melwin.
jag var så feg att jag inte ens vågade hålla honom, så liten! och då var ändå William 3 cm mindre och ett par gram lättare. kom på mig själv med att jag helt glömt bort den tiden när William var så pytte. vad gjorde man med dom när dom var vakna? hur sov han? hade till och med glömt bort att dom inte kan fästa bilcken, le och såna saker. läskigt att man glömmer sånt som inte alls var så länge sen.. nu ska jag nana tillsammans med underbara lill wez <3

underbara skratt



svart film, men ni får höra Williams underbara skratt och mina pipiga "tittut". tänk vad lättroade dom är :-P

ta sig fram själv



William har ju haft lite problem med nacken men nu kan han minsann ligga på magen och leka. han kan till och med ta sig "fram" lite. när jag la honom på filten så la jag honom med huvudet mot hunden och som ni ser så ligger han inte så på bilden. duktiga lillskit! snart lite frukost och sen åka till Moa och hennes 1 vecka gammal Melwin. läskigt att träffa en sån liten bebbe, kan inte komma ihåg att William varit så liten..

bara en massa kärlek



När jag ser på dig så blir jag alldeles varm i hjärtat. Det är många gånger som jag tittar på dig och börjar tänka "är du  verkligen min?". Och det är du men än är det svårt att förstå att det är JAG som är din mamma för resten av livet. Tänk vad mycket skoj vi ska hinna uppleva tillsammans. Jag vill ut och resa med dig och upptäcka världen. Jag vill lära dig saker och kunna stötta dig genom allt. Jag känner så mycket kärlek, till lilla dig. När du ligger och sover kan jag stirra på dig i evigheter och bara beundra över hur fin du är. Du sover så sött när du ligger med armarna över huvudet och halvöppen mun. Det syns verkligen att du sover djupt och skönt och det är så fint att se. Sen på morgonen när du vaknar är du alltid glad, lyser upp med ett leende när jag kikar fram över din säng och säger godmorgon. Jag skulle kunna fortsätta hur länge som helst, men allt jag ville säga var att jag älskar dig, så mycket att jag nästan blir tokig!

Min fina Hans William Wayne <3

konstig julgran


men en konstig gran hade dom minsann.

tomten på Maxi var ett skämt. en spinkig kille som gick runt och sa "har du varit snäll i år?" men william fick iallafall nån liten skit bok. jag ville ju ha en tomte som var fet och satt på en stol, men icke. nåja jag fick donken så jag är nöjd ändå ;-) William verkar hängig, han är trött hela tiden.. hm kanske en tand på gång? det visar sig om det ploppar fram någon. nu ska jag över och göra pannkakor med grannen.

tomteträff



super glad bebis.
idag ska vi åka med grannanrna till Ica Maxi, tomten är ju där!

för tidigt

vaknar av att en skit glad William ligger och sprattlar i sin säng och vill komma upp. 05.15 på morgonen. inte glad mamma, men med tanke på hur glad han är just nu och ligger och leker och skrattar så blir humöret mycket bättre! tror nog att han kommer somna efter att han fått mat om sådär en halvtimnme, hoppas jag iallafall. natten har varit sådär, han har vaknat en del och haft svårt för att sova. röda prickar har han fått på kinden och magen också :-( pluttungen då..

bärbar check

grannarna har varit här och fixat med min bärbara som jag fick av Eleonor för en billig slant, TACK! sen har vi käkat pizza och glott på big bang avsnitt. deras unge som är 6 månader fick sin tredje tand idag. tänk att det kan skilja så mycket från barn till barn. tycker det är irriterande att läsa om folk som skryter om att deras ungar är så snabba och före alla andra. vi vet alla vad som händer under det första året, varför ha så båttom att att ens unge är först med allt? bara det händer så är jag nöjd :-) skiter i när det är. nu ska jag lägga gnäll william. natti natt

en bra bild?

haha det här med att få en bra bild på oss tillsammans är omöjligt. "LE WILLIAM, NU NU". det funkar inte, han verkar inte fatta. men han är världens sötaste ändå. och han gav mig sovmorgon till 10.30 imorse med två mat avbrott, tack lill wez. även pratat med min chef idag, jag behöver bara ringa så får jag börja jobba nån dag i veckan. funderar på att jobba nån dag kring jul, ska bara höra med williams farmor och farfar så det är lugnt. glad ida :-D

fettokissen

jag har gått upp 2 kilo genom att bara äta frukost, lunch och middag.
go ida go ida! 52 kilo fläskberg. vill gå upp 5 kilo till sen är jag nöjd!!

näck och skitproblem

äntligen gick det att komma in på blogg.se. fick installera google chrome för att få det att funka, hahah! idag har vi bara varit hemma hela dagen! sjukt skönt. stackars william har fått så många pussar av sin puss sjuka morsa. imorgon ska vi träffa Williams farmor och sen kommer Eleonor och Loke hit, ska fika och även få datorn och så ska hon få ta en titt på tvättmaskinen som inte vill funka för mig.. den fastnar bara på programmet som jag ställer in, hm. säkert bara jag som är korkad. just nu ligger lillskiten på golvet och näckar och är lycklig. han har försökt att skita ett tag men inget bajs kommer. får se om det kommer ikväll eller imorgon annars får jag köra i lite messmör i maten. nighty folks

go ida




yey, i did it!

disk överallt

diskbänken väller över av disk.
måste tömma diskmaskinen och få bort allt.
men vart är energin?

duktig grabb


åh lillskrutten, så liten du var där <3

helt otroligt vad duktig min grabb var ikväll. jag la honom i sängen kl 21 och släckte och gick därifrån, efter 10 min började han skrika så jag lät honom skrika i 5 minuter. gick in och gav honom nappen och satte igång speldosan. 5 min gick och jag fick ge nappen igen och starta om melodin. och då somna han. bara sådär. gud så skönt! kanske beror på sprutan men jag skiter i, skönt att få ha det så en natt i alla fall och inte kämpa med läggningen i 30 minuter. hoppas han sover gott resten av natten!

bvc och F-grupp



var på F-grupp idag på BVC, snackade om bilbarnstolar. fick reda på mycket bra information. saker man inte alls tänkt på innan. efter det hade vi tid för kontroll och även 5 månaders vaccination. snälla Karolina tog William när det var dags för sprutor för jag klarar verkligen inte av det, usch! men fick trösta min lilla grabb sen, som han grät. nu väger han 7300 gram och är 68 cm lång. han blir som sin mor och far, lång och slank ;-)

kräk kräk kräk

william spyr hela tiden. jämt jämt jämt överallt. det spelar ingen roll att han äter en lite tjockare ersättning, lite smakportioner eller att ha honom still efter mat eller något sånt. han spyr oavsett vad. och det är så tröttsamt. jag försöker alltid ha en handduk i hans närhet men ändå lyckas han kräkas ner mig, flitar, soffor, mattor och gud vet allt vad det är. jobbigast är nog när han gör det hemma hos någon annan när man sitter där med en handduk och känner sig som ett fån. hur kom spyan på soffan när jag sitter här med handduk? pratade med BVC idag och eftersom att han går upp i vikt som han ska så är det helt enkelt bara att stå ut. bara fortsätta torka och låta tvättmaskinen gå varje dag.

yey, tvättis



hurrray, nu är den i kopplad och funkar! :-D
Sarah, Marina, Karolina och Elina var här idag på fika. trevligt som vanligt! så kul att barnen är i olika åldrar, man ser vad man har att se fram emot och även de man kanske inte ser fram emot. Damien som kryper runt i en jädra fart ser jag kanske inte fram emot, snacka om att man måste ha koll JÄMT. men det går nog bra det med, man lär sig. nu ska jag äta lite middag.

hm, lika?


hmm.. vad säger ni, är han verkligen lik Måns Möller?
stackars barn :-( hahah!

lucia mys


Liam och Ella

söta tomtenissarna

glad pepparkaka

jag leker med gänget (stackars thea fick inte vara med, eller hon sov..)

fina tjejer!
(Malins bilder, ja ja jag ska skaffa en egen kamera)

vilken mysig dag vi har haft. firat Lucia hemma hos Maria med barnen. fått äta jätte gott julgodis. nu måste jag börja städa, imorgon kommer Elina, Sarah och Marina hit med sina ungar. alla dessa mammafikor, man tröttnar nog aldrig :-D


barnledig, okej?

försökt komma i kapp i blogg läsandet, hade 993 olästa inlägg.. så nja kom väl ner till 400 efter att bara tittat igenom bilder och skummat texten. känns ändå inte sådär jätte kul att läsa om folks andra advent, var ju en vecka sen liksom ;-) såå, min vecka i Västerås har varit kanon! hunnit träffat en hel del, till och med varit barnledig och fått partat. inte nog med det så var jag barnledig dagen efter också när jag kom hem och parta med grannarna. vilken dålig mamma jag är va. nej det tycker jag faktiskt inte. både jag och William behöver det. när folk träffar William så blir alla så fascinerade över hur glad han är mot alla han möter, inte alls blyg. och vad tror ni det beror på? jag tror det beror på att han är van att ha mycket folk runt omkring sig, träffa nya människor, hänger på mammafikor och såna saker. bebisar behöver också få den sociala biten med andra människor än mamma och pappa. dessutom gilla nog williams far och mor föräldrar att få lite egen tid med honom. och även jag uppskattar det, fastän det känns lite halvkonstigt och tomt.

hur tänker ni kring sånt?
självklart förstår jag även att folk inte gillar att lämna bort sina ungar. alla är vi olika. vissa klarar till och med inte av att lämna bort dom. och då är det helt enkelt bara att ta det, right?! nu ska jag gå och lägga mig. nattis på er


min super långa-söta bebis! <3

5 månader

nu är jag tillbaka!
min lilla skrottunge blir hela 5 månader idag! har så mycket att skriva men har inte tiden just nu. tågresan hem var skit, jag var lite småbakis och William gnällde hela vägen. sov ynka 10 minuter på hela resan. kan det vara tänder på gång tro?! imorgon ska vi på luciafika hemma hos Maria, mysigt att träffa the momgang igen. nu ska jag över till grannen och käka middag!


fina William, vet du hur mycket jag älskar dig <3

barnledig

jag är barnledig, hela kvällen. ska dricka vin.
känns redan konstigt att inte hålla koll på lillskiten.
men det blir nog trevligt. har ju bästa jojjs här!! <3

snygg design, tack sandra!

ny bloggdesign av min vän Sandra, tack så mycket! måste ju ha en pojkig design. livet rullar på bra i Vässan, träffat vänner och familj och har det bra. även om jag känner lite smått panik över att jag måste hem och fixa och trixa med saker och ting. men jag försöker koppla av och andas så gott jag kan men det är svårt. gillar inte västerås, vill inte bo här. vet inte varför men när jag är här själv så får jag såna trisstess känslor. så illa är det inte när jag är hemma själv i Göteborg. där trivs jag bättre, kanske för att jag är i mitt egna hem jag vet inte.. konstigt det där. william mår också bra, han var super glad idag när hans moster Eloise var här och busade med honom. vilka smile han kan bjuda på, även härliga skratt. han älskar när man pruttar på hans mage. nu ska jag lägga mig bredvid honom och sussa. imorgon kommer min kära mor hem! ska hem även umgås med pappa och farmor och dom, mysigt! även hinna med att vara barnvakt till min söta syster dotter Isabella. undra hur det kommer gå, hon är ju överallt den lilla skitungen. men jag klarar det ;-) mormor träff får det bli på torsdag :-) godnatt


EN PAUS

ännu en paus. som ni vet så händer det grejer runt omkring. så nu tar jag min resväska och William och åker till Västerås för att vila upp mig och ladda batterierna. det behövs kan jag lova. ska bli skönt att träffa nära och kära och bara få vara och inte tänka sådär jätte mycket. jag kommer tillbaka på lördag så blir bara där 6 dagar. då hoppas vi på nya krafter och en glad ida igen :-)


JÖSSES




min lilla gris blir bara större och större.
nu ska vi åka till Kungälv och köpa present till Damien :-)

DAMIEN KALAS!

tvättmaskinen står nu i mitt badrum, nathan ska koppla in den snart. yay! babysimmat gick asbra, william var så pigg och glad trots lite hosta. i slutet fick vi även hans första sim märke "krabban". snart ska jag lägga mig, är dödstrött. imorgon är det först 1 års kalas för Marinas son Damien. sen på kvällen blir det julskina. japp japp, bara skinka. nattis på er!

VARMT OCH GOS



tänk vad mysigt det hade varit om man kunde krypa ner hos sin unge när man är ute, varmt och gosigt! idag ska jag åka iväg och hämta tvättmaskin och dator, awesome! sen ska vi till kursens sista babysim. och imorgon kommer Daniel och co, så då blir det julskinka. nam nam nam

YOGA



ikväll ska jag testa på Yoga på sportlife, se om det är något för mig.
skönt att vara lite barnledig :-)

MAMMA MAFFIAN







Karolina och Martina har varit här med ungar och en hund. snacka om att man blir slut när det är sån full rulle hela tiden. och dessutom en vild hund på det, oj oj oj. men skoj var det och det är väl huvudsaken.

RSS 2.0