SOFTAR`N



igår hade vi en super mysig kväll med god mat hos Jasmin. fick lite problem med nå slags förvärkar ett tag bara, gjorde otroligt ont, men gick över efter att jag lyckats få i mig mat :-) idag blir det chill i dill, går fortfarande runt i pyjamas.. är seg och uttråkad men verkar inte finnas mycket att göra. har iallafall lagat sjukt goda stuvade makaroner, NAM NAM! just ja, jasmin har en papegojja hemma. skit läskigt, gillar inte alls fåglar. dom är obehagliga med sitt flaxande. fast han var lite cool ändå, på avstånd. soffan ropar, LIGG PÅ MIG. okej då.

Kommentarer
Postat av: nathalie - gravid vecka 33

Så mycket läcker det inte för mig^^ kommer typ 3 droppar när jag sitter vid datorn ibland :P. Hänt typ nån gång när jag sovit att det läckt också, men de e om jag legat och typ tryckt på bröstet haha :P

Vad obekvämt att sova med bh^^



2010-06-19 @ 17:27:42
URL: http://nathsstep.blogg.se/
Postat av: moa

Ja det känns riktigt skönt, hans pappa hade gått runt dagen efter och fnittrat glatt över att han ska bli farfar igen. :P



Näe, tyvärr men vi klarar oss på de 5000 (tror det är snäppet mer men bättre att räkna med marginal) som man får oavsett, min kille har ju studielån tills han gått klart skolan.

2010-06-19 @ 21:12:01
URL: http://pluttenimagen.blogg.se/
Postat av: Jacqueline - 18 år och blivande mami

jag får också förvärkar som gör ONT men sedan läggs dem av.



jag får det varje gång jag inte ätit på ett tag så går dem över när jag ätit haha



2010-06-20 @ 04:54:24
URL: http://jacquii.blogg.se/
Postat av: Evelina - Mamma till Meja <3

Ja visst är hon :) De är helt underbart att vara mamma! Snart är det din tur. Men jag saknar magen fruktansvärt mycket redan!

2010-06-20 @ 10:17:38
URL: http://loon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0