ÄLSKAR LEDIGHET

yes en underbart ledig dag! åkte med bejbi till babyproffsen när han slutat jobbet och hämtade ut blöjhinken. köpte även ett sött gosedjur till bebben. och eftersom att vi åkte mitt i trafik kaoset så stannade vi på en sibylla och åt, så att kön skulle hinna minska 8-) och visst gjorde den det. hatar verkligen att sitta i bilköer, urk! sen har vi bara myst här hemma. nu är nathan ute och roar sig och jag ska nog lägga mig snart. imorgon ska vi iväg på äventyr (hoppas, hoppas hoppas!!), mer om det imorgon, godnatt på er!

Kommentarer
Postat av: Jacqueline

SV: Jo, det är askomplicerat med honom, han är inte så snäll om man säger så. Självklart kommer han få träffa barnet, jag tycker att det är viktigt att barnet ska veta vem pappan är liksom. Men det kommer ske under bevakning pga olika anledningar, sen får vi ju hoppas att han skärper sig. Men än så länge så känner jag mig ganska säker som ensamstående, sätter han problem (+ hormoner efter förlossningen) så vet jag inte var jag ska ta vägen.. haha

får hoppas för det bästa liksom!

2010-05-28 @ 23:58:00
URL: http://jacquii.blogg.se/
Postat av: sandra

sv: jasså är han redan med! Mums! tur att jag slutar jobba på måndag då kan jag börja titta på tisdag! hehe jo har tjuvkollat lite på youtube så har allt sett att Sami är sugen på honom!

2010-05-29 @ 09:45:38
URL: http://durrr.blogg.se/
Postat av: moa

Ja, jag har väll aldrig varit stor i maten men nu blir det snarare jobbigt att få i sig maten pga att all mat är äcklig, kan knappt komma på någon mat jag gillar längre, bara mat som jag kan få ner och mat jag inte kan få ner. :P Men försöker äta så gott jag kan, bebisen måste ju få lite näring. :)

2010-05-29 @ 10:36:25
URL: http://pluttenimagen.blogg.se/
Postat av: Nikolina

Nej, min syster :)

2010-05-29 @ 16:15:24
URL: http://moringa.blogg.se/
Postat av: nathalie - gravid vecka 30

Tack:D hade det jätte trevligt!!

2010-05-29 @ 17:57:28
URL: http://nathsstep.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0