UPP OCH NER

Jag tror att mina hormoner spökar idag. Är ledsen till och från och tänker som en gnu. Är gråtfärdig ena sekunden och andra sekunden är jag glad. Det jobbiga är nog att inte riktigt finna anledningen till varför man är ledsen. Bara vara ledsen utan att veta varför. Hoppas att det blir bättre innan jag ska till jobbet! Orkar heller inte säga till folk att jag är ledsen för då frågar de alltid, "varför?". Och det vet jag ju inte. Plus att det är världens bästa Nathans födelsedag idag, grattis bejbi <3 Och då kan jag ju inte vara ledsen! Äh, ingen har sagt att det är lätt att vara gravid. Snart är det slut på det iallafall. Nu ska jag ta och göra mig iordning och dricka lite te.

Kommentarer
Postat av: Evelina - Gravid i v37 <3

Hoppas de blir bättre under dagen! Kram

2010-05-10 @ 12:12:57
URL: http://loon.blogg.se/
Postat av: Sarah

Hormoner! Uscha fy för dom :P

2010-05-10 @ 12:13:07
URL: http://gravidasarah.blogg.se/
Postat av: Sarah

Man får nog ta det lite som det kommer. Jag har ju en del önskemål, men det viktigaste för mig är att man känner sig väl omhändertagen och att man får trevliga barnmorskor. När det kommer till smärtlindringen så kommer jag ta EDA & lustgas, för jag har ganska låg smärttröskel, så vet att jag kommer be om EDA tillslut iallafall ;)



Sen att Rickard får lov att vara vid min sida, hoppas verkligen att det finns ett enkelrum till vår lilla familj när förlossningen väl är över! Just nu är man bara nervös och undrar hur det kommer att kännas när allting väl drar igång, när det gör det och hur ont man faktiskt kommer att ha :o

2010-05-10 @ 12:19:22
URL: http://gravidasarah.blogg.se/
Postat av: Melanie

det är bara hormoner, men dom är inte alltid så lätt att tas med. har en del egna haha;-) Men vad gör man? ;)

2010-05-10 @ 12:43:58
URL: http://nartvablirtre.blogspot.com
Postat av: nathalie - gravid vecka 28

Det är heeeeeeemligt hihi :D

Nästa vecka får ni veta :D:D

2010-05-10 @ 16:48:49
URL: http://nathsstep.blogg.se/
Postat av: Jacqueline - 18 år och blivande mami

Grattis till din nathan!

Och mina hormoner jävlas också med mig! Inatt var jag hungrig och gick upp och hämtade en banan! GRÅTAGRÅTA! Ja det var så sorgligt att äta upp den bananen liksom.. :)

2010-05-10 @ 17:20:38
URL: http://jacquii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0