TÅGRESAN GICK GREEEEJT

yes tågresan gick jätte bra även om det är sjukt tråkigt att åka "själv". william sov första två timmarna och sen ville han ha lite käk, ny blöja och lite kärlek i 30 minuter och sen somna han igen. underbara skrottonge. var dock lite besvärligt att få av allt, blev så stressad eftersom att den bara stannar ett par minuter. men en snäll man hjälpte mig :-) var även lite bökigt att värma ersättningen, fanns ingen mikro så fick köra med varmvatten bad. svårt i ett tåg som rör sig och med en unge på ena armen. nåja, mat fick han i sig iallafall. har även köpt MAM antikolik flarror nu för att se om det hjälper mot willis magknip som han får när han ätit. nu ska jag sätta mig och snacka skit med mammsen. imorgon väntar en hel del roligheter som att träffa jojjs, mormor, mia och kanske farmor om jag hinner. puss på er

Kommentarer
Postat av: Camilla

Härligt! Ha en bra helg och försök njuta lite och inte bara stressa runt :O)

2010-10-28 @ 21:40:17
URL: http://miniwe.webblogg.se/
Postat av: Frida ♥ Mamma till Haylie

Coolaste tjejen i stan jö!

Oh, du gjorde det bra som klarade en tågresa själv. Inte för att vi har tåg här men jag kan tänka mig att det var tungt. Jag testade lokaltrafiken en gång när sessan var nyfödd och ALDRIG mer efter det :) Då handlade det bara om 10-15 min :)

2010-10-28 @ 22:15:13
URL: http://bigmamaa.blogg.se/
Postat av: nathalie - mamma till Medina

haha, E.J och patrick sammarbeter.. patrik blev misshandlad av EJ och patrick skyllde allt på BO att det var han som gjorde det, hope vet inte vad hon ska tro..



John och marlena har gift sig och är i italien och stefano lever..



EJ vill också att sami ska föda hans barn typ haha

Och philip lever med victor gömmer honom i huset för all^^^



TACK:D

2010-10-28 @ 22:25:27
URL: http://nathsstep.blogg.se/
Postat av: -Malin & Ella

Haha, kollar med på Våra Bästa år ibland :)

2010-10-28 @ 22:30:30
URL: http://malinochella.blogg.se/
Postat av: Hanna Fredrika Johansson

Jag har köpt en antkolik napp från MAM som funkar till Esska flaskorna. Den tycker jag funkar bättre än antikolikflarrorna mot min lille killes magknip. Han kan nämligen inte äta så fort genom den nappen.

Där jag bor, finns dom på ICA butikerna men inte Wilys och Coop.

Så slipper du kassera esska flarrora :)

Kram

2010-10-28 @ 22:54:28
URL: http://hannafredrikajohansson.blogg.se/
Postat av: Jacqueline - Mamma till Carlos Ignacio

Duktig wille är!!!

2010-10-28 @ 23:03:31
URL: http://jacquii.blogg.se/
Postat av: Nikki

STANNA I KÖPING PÅ SÖNDAG OCH SEN FIXAR VI SÅ DU OCH WILLI KMR TILL KUNGSÖR! SEN STANNAR NI TILL IAF MÅNDAG INNAN NI ÅKER HEM. Jag, mamma, Ebba & Oskar saknar er ju nå super duper mkt. ( Okej, Oskar saknar bara dig, men dt är för han aldrig träffat Willi! ) Jag saknar ju faktiskt min bästa ida så sjukt jävla mkt att jag vet inte om jag kan stå ut med att du är så nära mig och att jag inte kan träffa dig. FAN!!!! Ring mig imorgon, vi lär lösa dt på nåt sätt. Punkt slut va! Älskar min bästa vän raring super duper mkt! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 Och lille William minst lika mkt! :)<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

2010-10-29 @ 02:43:13
URL: http://nnnikki.blogg.se/
Postat av: ♥ Tjugo och gravid ♥

Precis så tycker jag med, att man känner sig betydligt fräschare med lite smink även om det bara tar någon minut att fixa.



Ska fråga barnmorskan om de hyr ut där och om östra/mölndahl med gör det, lär ju inte vara någon stor skillnad tror jag. :)



Skönt att resan gick bra, tur att det finns snälla människor som hjälper en när man behöver!

2010-10-29 @ 08:47:51
URL: http://pluttenimagen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0