recept!
Ingredienser
600 g fläskfilé1 msk smör el margarin
Salt
Peppar
½ purjolök
4 dl vatten
4 dl matlagningsgrädde
3-4 msk kalvfond
4 msk mango chutney
2 msk kinesisk soja
1 röd paprika
Vi hade ris till, men jag skulle kunna
tänka mig rostade rotfrukter till!
Putsa och skär köttet i strimlor. Bryn det på båda sidor i en stekpanna med smör och lägg över det i en gryta. Salta och peppra köttet.
Skiva purjolöken. Fräs purjolöken och lägg över i grytan.
Tillsätt vatten, grädde, fond, mango chutney och soja och koka i 10 minuter.
Strimla paprikan och lägg i grytan. Låt koka i 5 minuter. Smaka av med salt och peppar och servera!
TRO MIG, det blir mumma!
Skiva purjolöken. Fräs purjolöken och lägg över i grytan.
Tillsätt vatten, grädde, fond, mango chutney och soja och koka i 10 minuter.
Strimla paprikan och lägg i grytan. Låt koka i 5 minuter. Smaka av med salt och peppar och servera!
TRO MIG, det blir mumma!
Kommentarer
Trackback